Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ 2012 & Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ( = Β θηριο.Ψευδοπροφητης της ιερας αποκαλυψεως του ευαγγελιστου ιωαννου) DAVID DE ROTHSCHILD

ΜΕΡΟΣ 17ο : Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ Α'ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ 2012 &DAVID DE ROTHSCHILD Χρόνια πριν, υπήρχαν διάφορες φήμες για το έτος "2012", ότι κάτι το πολύ περίεργο.. θα συνέβαινε αυτή την χρονιά.. (τέλος του κόσμου, καταστροφές, κ.λπ.) Προσωπικά πίστευα ότι θα συμβεί κάτι το πιο "Αποκαλυπτικό" σε σχέση με τονDavid.. τελικά, εκ πρώτης άποψης δεν έγινε κάτι το τόσο τρομερό.. ο κόσμος δεν αντιλήφθηκε κάτι.. αλλά ούτε και οι υποψιασμένοι, πολύ κατάλαβαν, τι ακριβώς συνέβη.. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΤΣΙ;;; Το "2012" ΛΟΙΠΟΝ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ (εν αγνοία τους) ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ, ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!!! (ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ) 

ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΛΗΞΗΣ( Αυτά, κάποιος που έχει μια βασική γνώση από τους συμβολισμούς της Ελίτ τα κατάλαβε. Θα μιλήσουμε παρακάτω και για αυτά..), ΑΛΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ (ΣΕ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ) ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ!!! 
Στους Τυφλούς.. ο "Μονόφθαλμος" βασιλεύει..

Σε αυτό το κεφάλαιο λοιπόν, θα δούμε πως τελικά προβλήθηκε (σε συμβολικό επίπεδο) ο "ΨΕΥΤΟΜΕΣΣΙΑΣ" που θέλουν να μας φέρουν..  (οDavid.. κατά την θεωρία μας) στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου (2012)!!! Διαβάστε όλη την παρακάτω ανάλυσή μας (διαβάστε και όλα αυτά που έχουμε γράψει κατά καιρούς.. (από το 2009) και από εκεί και πέρα, ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του.. )

Στις (6-6-2005..) ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Ζακ Ρογκ, ανακοινώνει πως οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2012, θα διεξαχθούν στο Λονδίνο!!! Το 2005 ξεκίνησε σιγά σιγά την "ανεπίσημη" δράση του και ο David.. de Rothschild, δημιουργώντας την (αρχική) οικολογική του οργάνωση, Adventureecology)!!!
Στην παρακάτω ιστοσελίδα φαίνονται μερικοί από τους απόκρυφους συμβολισμούς που υπήρχαν στην τελετή των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου!!!
http://www.katohika.gr/2012/08/illuminati.html?m=1
Έναν ακόμα τέτοιον συμβολισμός βλέπετε και στην παρακάτω φωτογραφία..

Το πουλί φοίνικας που αναγεννάτε μέσα από τηνφωτιά, ένας συμβολισμός που χρησιμοποιείτε ευρύτατα σε Μασονικές στοές!!! Εκτός βέβαια από τον Μασονικό Διαβήτη, βλέπουμε (στην τελετή, πάνω από τον φοίνικα) να σχηματίζετε και το γράμμα "Α" το οποίο έχουμε δείξει πως βγαίνει εδώ:http://astakotheories4.blogspot.gr/2011/01/14.html
Να επισημάνουμε ότι αυτό το γράμμα "Α", το είχαμε συναντήσει και στην (αρχική) οικολογική οργάνωση του David.. (Adventureecology...)


Και στην παρακάτω εικόνα φαίνονται μερικοί ακόμα συμβολισμοί..


Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε ένα πλάνο από τα πρώτα λεπτά της Τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων..

Όλο το στάδιο κατακλύζεται από μπλε πανιά (που συμβολίζουν επίσημα την Θάλασσα-Γενικότερα το στοιχείο του νερού) ξετυλίγονται από πάνω προς τα κάτω!!! Σύμφωνα με τις Εωσφορικές διδασκαλίες, η ανθρωπότητα περνάει από την παλιά "κακή" εποχή του Ιχθύος (Ιησού Χριστού) στη "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ" του Υδροχόου(ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ)!!! 
Στην Αγία Γραφή (στο 13ο.. κεφάλαιο της ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ) μας αναφέρει για έναΘΗΡΙΟ.. που βγαίνει μέσα από την Θάλασσα.. ΤοΘΗΡΙΟ αυτό, είναι ο Αντίχριστος και η θάλασσασυμβολίζει όλες εκείνες τις "διδασκαλίες-θεωρίες, οργανώσεις και παγκόσμιους οργανισμούς" που προετοιμάζουν το "έδαφος" για την έλευση του!!! Τελικά, στην περίπτωση του David.. αν αποδειχθεί ("ΑΠΟΚΑΛΥΦΤΕΙ") στο τέλος, ότι είναι όντως ο "μεγάλος" Αντίχριστος (καταλαμβάνοντας την Παγκόσμια Εξουσία και ονομάζοντας τον εαυτό του δημόσια Θεό) τότε αυτό θα σημαίνει ότι η Αγία Γραφή, δεν μιλούσε μόνο αλληγορικά για τοΘΗΡΙΟ που έρχεται μέσα από την θάλασσα.. αλλά αναφερόταν και πιο κυριολεκτικά..!!! 
Οι Ολυμπιακοί Αγώνες, είχαν ξαναγίνει τελευταία φορά στην Αγγλία (Λονδίνο) το 1948.. την ίδια χρονιά δηλαδή, που ιδρύθηκε και το κράτος τουΙσραήλ!!! (λίγο μετά από την λήξη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου..)
Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπουμε το λογότυπο των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου "2012" το οποίο αν αλλάξουμε την σειρά των συμβόλων, δημιουργείται η λέξη "ΖΙΟΝ" !!! ( στα Ελληνικά : Σιών ή Σιωνισμός!!!)

Είναι γνωστό ιστορικά, ότι η Αγγλία πρωτοστάτησε στην δημιουργία του κράτους του Ισραήλ!!! (π.χ. Η Διακήρυξη Μπάλφουρ  2 Νοεμβρίου 1917, η οποία εστάλει από τον τότε Υπουργό Εξωτερικών την Αγγλίας Μπάλφουρ, στον Λόρδο Rothschild.. για την στήριξη της Αγγλίας στην δημιουργίαΙσραηλινού κράτους!!!) (Για περισσότερα δείτε εδώ : http://www.sansimera.gr/articles/25)

οι Σατανιστές έχουν μια "ύφεση" στο να αντιστρέφουν τις  έννοιες.. οπότε ας δούμε τι προκύπτει αν αντιστρέψουμε το 2012.. (αντανάκλαση στο νερό..)

Έχουμε  τον αριθμό 5015.. αφού ο αρχικός αριθμός (2012) έχει να κάνει με ημερομηνία, τότε η λογική λέει ότι και ο καινούριος αριθμός που προέκυψε, έχει να κάνει με ημερομηνία.. οπότε θα μπορούσαμε να το ερμηνεύσουμε με κάτι που ίσως να συμβεί πιο μελλοντικά από το 2012.. Οπότε (με αυτό το σκεπτικό) έχουμε : 5015 = 5+0+1+11χρόνια μετά άραγε;; (2012+11= 2023.. 
Σχεδιάζουν κάτι για περίπου εκείνη την χρονική περίοδο άραγε;;  
ή 
θα μπορούσαμε να ερμηνεύσουμε το 5015 αλλιώς, όπως π.χ. 05 15 δηλαδή 05 (20)15... (Μάιος του2015;;;). Μήπως σχεδιάζουν κάτι άραγε για τότε;; 
κάτι που θα έχει σχέση άμεσα ή έμμεσα με το Θέμα "Αντίχριστος";; ίσως π.χ. κάποιο τρομοκρατικό χτύπημα παγκοσμίου εμβέλειας ή ίσως κάποιοοικονομικό κραχ ή ίσως ένας Μεγάλος Πόλεμος;; 
Να είναι τυχαίο άραγε ότι μήνα Μάιο ιδρύθηκαν και οι Illuminati;; Ο χρόνος θα δείξει...
Δείτε πάντως και τις ημερομηνίες.. που είχαμε αναφέρει πριν λίγες μέρες εδώ :http://astakotheories5.blogspot.gr/2014/11/hollywood.html 
θα δείξουμε στη συνέχεια (με την δική μας πάντοτε οπτική ματιά) πως προέβαλλαν (σε συμβολικό επίπεδο) τον David..!!!
Σχεδόν, στην αρχή της Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, είχαμε μια θεαματική πτώση από τον ουρανό του Γνωστού Βρετανού πράκτορα "007" που πάντοτε "έσωζε" την ανθρωπότητα!! Είναι ενδιαφέρον πως ένας Δολοφόνοςκατάσκοπος, μέσω του κινηματογράφου, έχει πάρει θετική έννοια στην συνείδηση του περισσότερου κόσμου.. που έχει νόμιμη άδεια να σκοτώνει και να κάνει ότι του αρέσει, εις το όνομα της Αγγλικής Αυτοκρατορίας!!! Ο βαθμός του είναι "πλωτάρχης".. που δείχνει την σύνδεση του με το στοιχείο του νερού.. 
Ενδιαφέρον έχει ότι τον Πρώτο 007.. τον "ενσάρκωσε" ο γνωστός ηθοποιός Sir Σον Κόνερι , ο οποίος έχει γεννηθεί στις 25 Αυγούστου.. 1930. Μια περίεργη σύμπτωση... είναι ότι και o David de Rothschild έχει γεννηθεί 25 Αυγούστου.. 1978(ίδια μέρα και μήνας)!!!  Η σύμπτωση.. γίνεται ακόμα πιο περίεργη.. αν δούμε ότι η μαθηματική ρίζα ("η ρίζα του κακού" που έχουμε αναφέρει και παλιότερα) του αριθμού 666 μας δίνει τον αριθμό25,8069758011278, με στρογγυλοποίηση (όπως το λέμε στην γλώσσα των μαθηματικών) είναι ο αριθμός 25,8 (μέρα και μήνας). 
Αν προσθέσουμε μάλιστα το 25 με το 8, μας δίνει τον αριθμό 33, ο οποίος θεωρείτε ο Ανώτερος βαθμός της Μασονίας!!! 
Μήπως άραγε ο Σον Κόνερι για τον ρόλο του "Σωτήρα" 007 (εκτός φυσικά από την καλή του εμφάνιση, και τα υποκριτικά του ταλέντα)  επιλέχτηκε τότε και με βάσηκάποια αποκρυφιστικά κριτήρια..(25,8);;Ενδιαφέρον επίσης έχει, ότι ο Σον Κόνερι ήταν γεννημένος στην Σκωτία, όπως Σκωτικού τύπου (σε συμβολικό επίπεδο), θεωρείτε και οΑγγλικός Τεκτονισμός (Μασονία)!!!
Ο David de Rothschild (κατά την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, του Λονδίνου..) ήταν33.. χρονών και 11.. μηνών!!! (33+11=44..)
Με ποια κριτήρια προωθήθηκε άραγε ο ηθοποιόςDaniel Graig (Δανιήλ..) στον ρόλο του σημερινού "Σωτήρα" 007;; Είναι τυχαίο ότι σε τρεις παλιότερους ρόλους σε ταινίες (πριν υποδυθεί τον "007") υποδύθηκε έναν Εβραίο..;; Μήπως γιατί είναι όντως Εβραίος;; Στο επίσημο βιογραφικό του δεν αναφέρεται θρησκεία και καταγωγή απλά γράφει ότι είναι γεννημένος στην Μεγάλη Βρετανία. Φήμες πάντως, των θέλουνε να είναι Εβραίος, στην καταγωγή.. Γενικά, ο ίδιος, οDaniel Graig έχει δηλώσει, ότι θεωρεί τον καλύτερό ηθοποιό  που ενσωμάτωσε τον "πράκτορα 007" τον Σον Κόνερι..  
Πάντως υπό μια ευρύτερη έννοια, θα μπορούσαμε να πούμε ότι η πτώση του "007" από τον ουρανό,παραπέμπει και στην πτώση του Εωσφόρου (Σατανά) από τον ουρανό στην Γη...  
καλό είναι να γνωρίζεται, ότι το επίθετο του "007".. Bond, είναι και ένα Τραπεζικό.. Προϊόν!!! (είδος ομολόγου..που έχει εφευρεθεί πριν από τον 19ο αιώνα!!!) 
http://en.wikipedia.org/wiki/Bond_(finance)
Η τελετή ΕΝΑΡΞΗΣ όμως, ξεκινάει (επί της ουσίας) πιο μετά, με την ΑΦΙΞΗ της Ολυμπιακής φλόγαςστο στάδιο, μέσω του νερού..  Πιο συγκεκριμένα, την φλόγα έφερε..ο γνωστός Άγγλος αθλητήςDavid.. Beckham, περνώντας κάτω από μιαγέφυρα..  οδηγώντας ένα μοντέρνο θαλάσσιοσκάφος.. 
Δείτε παρακάτω 2 σχετικά βίντεο :
David Beckham Boat Ride London Olympics 2012 Opening Ceremony

Olympics torch arrival by David Beckham

Άραγε, με ποια κριτήρια επιλέχτηκε (και) ο συγκεκριμένος αθλητής, ανάμεσα από χιλιάδες άλλους αθλητές αλλά και γενικότερα διάσημους ανθρώπους της Αγγλίας,;; Σίγουρα θα μπορούσε να πει κάποιος, ότι ένας από τους λόγους ήταν ότι ο συγκεκριμένος κύριος είναι εμφανίσιμος και καταξιωμένος αθλητής στον χώρο του.. Ναι, καμία αντίρρηση ως προς αυτό, μήπως όμως υπήρχαν και άλλα πιο Βαθύτερα αίτια;; Όπως δείξαμε ήδη λίγο πιο πάνω, όλο το σκηνικό της τελετής του 2012..,στήθηκε πάνω σε απόκρυφα νοήματα!!! Πιστεύετε ότι δεν επέλεξαν (η Σατανική Τραπεζική Ελίτ) και κάποιους ανθρώπους (κλειδιά-στην τελετή) με παρόμοια λογική;; 
Σαφώς ο συγκεκριμένος κύριος, δεν έχει άμεση ανάμειξη στο "θέμα" μας, μήπως όμως τον επέλεξαν, σαν ένα είδος προτύπωσης τουΨευτομεσσία, που θέλουν να μας φέρουν;; Μήπως τον επέλεξαν επειδή, τον λένε David.. (όπως και τον "δικό μας" David.. de Rothschild) και είναι και αυτός Εβραίος στην καταγωγή;;;  και μάλιστα, το όλο παρουσιαστικό του David Beckham (αθλητικό σωματότυπο και κυριλάτο στυλ) "παραπέμπει" υπό μία έννοια, στον "δικό μας" David..;;; Μην ξεχνάμε βέβαια ότι ο David.. de Rothschild (κατά το επίσημο βιογραφικό του) έχει γεννηθεί (όπως και οDavid Beckham) στο ΛΟΝΔΙΝΟ!!! 
Άλλη μια ενδιαφέρουσα σύμπτωση.. είναι ότι η σύζυγος του Beckham λέγεται Victoria.. και τουRothschild η μητέρα λέγεται όμως Victoria.. !!! (πάντα κατά το επίσημο βιογραφικό του). 
Έχουμε δείξει το πως συνδέετε η Victoria.. με τον David..  εδώ : http://astakotheories5.blogspot.gr/2011_10_01_archive.html   
Το Βασικό χαρακτηριστικό της τελετής έναρξης καιτης τελετής Λήξης των Ολυμπιακών αγώνων του Λονδίνου, ήταν το έντονο μουσικό στοιχείο, που είναι και σε ένα βαθμό λογικό, αφού η Αγγλία και ειδικά το Λονδίνο, θεωρείτε ίσως η μεγαλύτερη βιομηχανία της σύγχρονης μουσικής σκηνής!!! 
Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι, ότι οDavid.. για κάποιο διάστημα εργαζόταν παλιότερα στην συμβουλευτική εταιρία (προώθησης και διαφήμισης καλλιτεχνών) του αδελφού του (Antony de Rothschild) που σχετίζετε με αυτήν τηνμουσική βιομηχανία!!!  ο David.. από ότι είχε αναφέρει και ο ίδιος, είχε συμβάλλει στην διαφήμιση της τραγουδίστριας Britney Spears και του μουσικού συγκροτήματος U2!!! 
ο Χώρος του μουσικού θεάματος, στην εποχή μας, είναι γνωστό στους περισσότερους, ότι σχετίζεται με την προώθηση των ναρκωτικών, της ομοφυλοφιλίας και ιδιαίτερα του Σατανισμού!!! Ίσως στους περισσότερους ανθρώπους να μην είναι και πολύ γνωστό ότι μέσα στους στοίχους αλλά και στα βίντεο κλιπ πολλών τραγουδιών, κρύβονται πάρα πολλά είτε κρυφά, είτε και φανερά ακόμα, αποκρυφιστικής φύσεως μηνύματα!!! Στο διαδίκτυο, αν ψάξετε, θα βρείτε πολλά βίντεο που τα εξηγούν αυτά τα πράγματα... Π.Χ. 
Exposing The Darkness: Music Artists Expose Satan's NWO & Industry.

Στο παραπάνω βίντεο υπάρχουν μαρτυρίες διαφορετικών ανθρώπων μέσα από τον μουσική βιομηχανία, οι οποίοι επιβεβαιώνουν την ύπαρξη του Σατανισμού μέσα σε αυτόν τον χώρο π.χ. Η τραγουδίστρια Katy Perry (γεννημένη  25Οκτωβρίου 1984) στο χρονικό σημείο 3:22αναφέρει η ίδια, ότι πούλησε την ψυχή της στονΔιάολο για να κάνει μουσική καριέρα!!! Αυτή την στιγμή, τα τραγούδια της συγκεκριμένης ερμηνεύτριας βρίσκονται στην κορυφή της Διεθνούς μουσικής σκηνής!!! 
Δείτε παρακάτω το βιντεοκλίπ του τραγουδιού "Dark Horse" της Katy Perry  το οποίο είναι γεμάτο με αποκρυφιστικούς συμβολισμούς..  
Katy Perry - Dark Horse (Official) ft. Juicy JΤο πρώτο πράγμα που βλέπουμε στο παραπάνω βιντεοκλίπ είναι την "Θεά " (Katy Perry) μέσα σε ένα θαλάσσιο σκάφος..  όπως της παρακάτω εικόνας..

Βλέπετε τον αρχαίο Θεό της Αιγύπτου Ra να βρίσκετε πάνω σε μια βάρκα.. Στο κεφάλι του υπάρχει ο ήλιος και γύρω του υπάρχουν 3 Αστέρια(πεντάλφες) . Στο κεφάλι του υπάρχει ο ήλιος.. Κατά την μυθολογία η θεά Isis ήθελε ο αδελφός και σύζυγος της Osiris να γίνει βασιλιάς στην Αίγυπτο και για να το καταφέρει αυτό, χρειαζόταν να κλέψει την δύναμη του Ra. Έστειλε λοιπόν, έναφίδι (φαίνεται και στην εικόνα) για να δαγκώσει τοRa, το βασιλιά όλων των θεών. Κατόπιν η Isis, του είπε, πως θα τον γιατρέψει, αν εκείνος της αποκάλυπτε το μυστικό του όνομα, που ήταν ουσιαστικά το κλειδί της δύναμής του. Ο Raσυμφώνησε και παρέδωσε τη δύναμή του (μέσω της Isis) στον Osiri που έγινε βασιλιάς θεός της Αιγύπτου. 
Κατά την Εωσφορική λογική των illuminati : η Θεά Isis (η οποία ταυτιζόταν στην Αρχαία Ελλάδα με την Σελήνη και με την Αφροδίτη), την συναντάμε σε άλλες χώρες και με την ονομασίαΆθωρ-Athor, συμβολίζει την "μαγική γνώση-δύναμη"  που παραδίδεται στον σύζυγο και αδελφό της Osiris ο οποίος γίνεται Βασιλιάς-Θεόςκατέχοντας πια, την δύναμη του Ra. Στην Αιγυπτιακή μυθολογία  υπάρχει και ο ΘεόςHorus, ο οποίος περιγράφετε σαν παιδί αλλά καιάντρας της Θεάς Isis. Στην πράξη, Ο Osiris και οHorus είναι το ίδιο πρόσωπο-Θεός!!! (ο Osiris είναι το όνομα του νεκρού Θεού, ο οποίος ανασταίνεται με την βοήθεια της Isis και γίνετε ένας ζωντανός Θεός με το Όνομα Horus!!! Έχουμε επί της ουσίας Τρία πρόσωπα τον Ra, την Isis και τον Horus (Osiris). Αυτές οι τρεις θεότητες κατέχουν στο τέλος την ίδια γνώση και δύναμη, οπότε καταλήγουν να λειτουργούν σαν ΈΝΑ!!! Αποσυμβολίζοντας τελικά τους παραπάνω, καταλήγουμε στα εξής : 
1.O Ra είναι ο ήλιος, το μάτι  ο "ανώτερος" Θεός, ο Εωσφόρος (ο Σατανάς)!!!
2.Η Isis είναι η δύναμη (η ενέργεια που πηγάζει από τον Ra (Σατανά), η γνώση, το σύστημα, η στρατιά των Δαιμόνων!!! θα λέγαμε υπό μία ευρύτερη έννοια ότι είναι η "θηλυκή πλευρά ή έκφραση" του Θεού Ra (Σατανά) θεωρείτε επίσης, η θεά του κάτω κόσμου, προστάτιδα της φύσης και της Μαγείας!!! Έχει ειδικότητα στο να θεραπεύει..το όνομά της σημαίνει και θρόνος-Throne (δηλαδή εξουσία)!!!
3.Ο Horus/Osiris είναι ο άνθρωπος (Αντίχριστος), είναι το όργανο του Διαβόλου επί της Γης!!! υπό μία ευρύτερη έννοια είναι η "Αρσενική πλευρά ή έκφραση" του Θεού Ra (Σατανά)
 Ο Σατανάς (Ra), επειδή είναι πνεύμα, δεν μπορεί να έρθει να κυβερνήσει ο ίδιος στον υλικό κόσμο, οπότε για να το καταφέρει αυτό να γίνει εφικτό, βρίσκει έναν άνθρωπο (Αντίχριστος) και του δίνει την δύναμή του (ενεργεί δια μέσου αυτού)!!! Ο Αντίχριστος και ο Σατανάς είναι δυο διαφορετικά πρόσωπα, που επί της ουσίας όμως,λειτουργούν σαν ΕΝΑ!!! οπότεRA=HORUS/OSIRIS!!! 


 Βλέπουμε λοιπόν τους Illuminati (Εωσφοριστές) να "Ανασταίνουν" ένα νεκρό πολιτισμό (Αιγυπτιακό) και να κρύβουν τα "πιστεύω τους" μέσα σε αυτά τα σύμβολα!!! Ο Εβραίος Άνταμ Βάϊσχαουπτ, ο επίσημος ιδρυτής των  Illuminati, ήταν ο βασικός εμπνευστής αυτής, της όλης "προσπάθειας"). 
Φυσικά, η σημερινή Τραπεζική (Σατανική) "Ελίτ", δανείζεται στοιχεία και από άλλους πολιτισμούς (π.χ. Αρχαία Ελλάδα, Σκανδιναβική μυθολογία, κ.λπ.)!!! αλλά κυρίως, εμπνέονται από τον Ιουδαϊκό Μυστικισμό-Γνωστικισμό (Καμπάλα)!!!
Οι illuminati στήριξαν την αναβίωση τωνΟλυμπιακών Αγώνων, επειδή βόλευε στα σχέδιά τους για Παγκοσμιοποίηση και όχι επειδή ξαφνικά αγάπησαν τον Αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό!!! Βλέπετε άλλωστε, τα νοήματα που περνούν στις μέρες μας, οι σημερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες.. (Σπόνσορες, χλιδή, εφέ, ντοπάρισμα των αθλητών, Σατανικά μηνύματα κ.λπ.) Στην Ελλάδαειδικά, οι Ολυμπιακοί αγώνες του 2004, χρησιμοποιήθηκαν σαν Δούρειος Ίππος, με αποτέλεσμα η Χώρα μας, να χρεωθεί ακόμα περισσότερο στους Διεθνείς Τοκογλύφους!!! Βλέπετε φυσικά, και τα "μαύρα χάλια" που βρίσκετε η Αίγυπτος σήμερα.. (είναι, που αγάπησαν.. και τον Αιγυπτιακό πολιτισμό.. τα Διαβολόπαιδα..). Σε όλα αυτά που περιγράψαμε παραπάνω και ακόμα χειρότερα, πιστεύει η σημερινή "Ελίτ" του πλανήτη, γι΄αυτό και πάμε δυστυχώς κατάΔιαόλου..!!
Στις 6 Απριλίου 2013 ο David de Rothschild έκανε μια παρουσίαση της θαλάσσιας.. περιπέτειας, που είχε με το σκάφος του "Plastiki"μπροστά σε 450μαθητές στο Ντάλας (ΗΠΑ)!!! Δείτε το παρακάτω βίντεο..
2013 E&H Week Special Lecture: David de Rothschild's "Plastiki Adventure"

Στο χρονικό σημείο 0:02 διαβάζουμε, ότι το τεχνολογικό ίδρυμα Hund (που ασχολείται με την μηχανική και τον ανθρωπισμό..) παρουσιάζει τον βραβευμένο με τον τίτλο "Οραματιστής 2013",David de Rothschild!!!
Στην συνέχεια, βλέπουμε τον David.. (πάνω σε ένακόκκινο χαλί..) με μια φορητή κάμερα ("Μάτι") στο στήθος..να κινηματογραφεί ("βλέπει") τους θεατές!!!  Πίσω του,  υπάρχει μια τεράστια πισίνα-σιντριβάνι (το στοιχείο του νερού..) που μέσα της είναι το θαλάσσιο σκάφος "Plastiki" (υπό μία έννοια, είναι μια βάρκα "Ra" μπείτε και διαβάστε εδώ :http://astakotheories.blogspot.gr/2009/05/3-david-mayer-de-rothschild-plastiki.html και θα καταλάβετε το γιατί.. Στο συγκεκριμένο κεφάλαιο μάλιστα, είχαμε προβλέψει σωστά, ότι ο David.. θα γινόταν και Οικολογικός Πρεσβευτής του ΟΗΕ..). Απέναντι ακριβώς, από τον David..  υπάρχει έναάγαλμα.. μπορείτε να το δείτε καλύτερα, από το χρονικό σημείο 03:20 έως το 03:30..
Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε την οπτική πλευρά.. του David..

David..  (σαν ένας νέος Osiris/Horus) αντλεί "Εωσφορική γνώση" από την "Θεά Ίσιδα" (Isis)με σκοπό να την "μοιράσει" στον κόσμο..!!! Από το σημείο 30:08 και μετά, εντελώς συμπτωματικά.. φαίνεται να περιτριγυρίζει (ανενόχλητο) τονDavid.. και ένα κοριτσάκι με μαντήλα στο κεφάλι που σημαίνει ότι είναι Μουσουλμανικού θρησκεύματος..!!! Έναν περίπου χρόνο αργότερα από την συγκεκριμένη εκδήλωση, ιδρύεται τοΙσλαμικό Χαλιφάτο με την ονομασία Isis!!! 
Στην παρακάτω εικόνα βλέπετε τον Horus/Osiris μαζί με το πλήρωμά του.. να ηγείται, πάνω στην βάρκα του..

ο David.. (μαζί με την επιστημονική ομάδα υποστήριξης του σκάφους "Plastiki"), δημιούργησε ένα νέο είδος πλαστικού, πλήρες ανακυκλώσιμο που πήρε την ονομασία  SeretexΤο2010, βραβεύτηκε σαν μία από τις 50 καλύτερες εφευρέσεις της χρονιάς!!!
Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπουμε τον David Beckham με tattoo και στα δύο του χέρια..!!!

Στο αριστερό του μπράτσο ξεχωρίζουμε μέσα στο Tattoo το αστέρι του Δαβίδ!! (star of David)!!! Το έχει δηλώσει άλλωστε δημόσια ο κύριος DavidBecham, ότι είναι Εβραίος στην καταγωγή.. από την μάνα του. το πλήρες όνομά του είναι DavidRobert Joseph Beckham.  (τον πατέρα του Davidde Rothschild τον λένε Sir Evelyn Robert Adrian de Rothschild...βλέπετε κάποια ομοιότητα..;; )
Βλέπουμε επίσης αρκετά αστέρια (πεντάλφες) πάνω από τον Αγκόνα του..!!! ο David Bechamέχει ξεκινήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα (και από αυτήν την ομάδα τον θυμούνται και οι περισσότεροι) από την Manchester United που είναι γνωστή και ως The Red Devils (Κόκκινοι Διάβολοι..)!!! Γεννήθηκε στις 2 Μαΐου 1975 (2-5..1975)  οπτικά (25...1975) το συγκρίναμε και με την μαθηματική ρίζα.. του 666 και έχουμε υπό μία έννοια, κάποιους κοινούς αριθμούς.. (25...975..)25,8069758011278
Μια άλλη ενδιαφέρουσα σύμπτωση.. είναι ότι την 1 Μαΐου 1776, ιδρύθηκαν (επίσημα) και οιILLUMINATI...  
Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε τα tattoo και στα δύο χέρια.. (όπως έχει και ο David  Beckham) του David.. de Rothschild!!!

Κάποια στιγμή (άγνωστο το πότε) μετά όμως από την θαλάσσια περιπέτειά του με το σκάφος του.. (μετά το 2010 δηλαδή).. το "φιλαράκι μας" οDavid.. αποφάσισε να κάνει και αυτός μερικά tattoo.. Παγκόσμια "μόδα" είναι άλλωστε τα tattoo, δεν θα παράβλεπε φυσικά και ο David.. να κάνει και αυτός μερικά, για να δώσει το "καλό" παράδειγμα.. Μέσα σε όλα ο David.. όπως πάντα... 
Στην παρακάτω φωτογραφία (που τραβήχτηκε 26 Ιουλίου 2010, κατά την άφιξη του David.. με τοθαλάσσιο σκάφος του "Plastiki" στο Σίδνεϊ, της Αυστραλίας-"πρώην" Αγγλικής αποικίας..) βλέπουμε τον χαμογελαστό David.. να κάνειχειραψία με έναν ηλικιωμένο κύριο (ο David..βρίσκεται πάνω στο σκάφος, και ο ηλικιωμένος κύριος βρίσκετε στην προβλήτα..)

Στην παρακάτω φωτογραφία (που τραβήχτηκε 27 Ιουλίου 2012, κατά την άφιξη του David Beckhamμε το θαλάσσιο σκάφος του, στο στάδιο του Λονδίνου) βλέπουμε τον χαμογελαστό David να κάνει (και αυτόςχειραψία με έναν ηλικιωμένο κύριο (ο David βρίσκεται πάνω στο σκάφος, και ο ηλικιωμένος κύριος βρίσκετε στην προβλήτα..)

Ο ένας David.. έφτασε 26 Ιουλίου (2010) και ο άλλος David έφτασε 27 Ιουλίου(2012)!!!
Στην περίπτωση του David.. de Rothschild δεν βλέπουμε φλόγα, διότι πολύ απλά δεν την χρειάζεται.. την "κουβαλάει" μέσα του!!! (Εωσφορικό "φως"-Δαιμονική ενέργεια..)
Τι ρόλο ανάθεσαν, στον David Becham είπαμε;; Να φέρει το ΦΩΣ.. δια μέσου του ΝΕΡΟΥ.. στο στάδιο.Το στάδιο, συμβολίζει την ανθρωπότητα (ένα δείγμα ανθρώπων από όλο τον κόσμο, μαζεμένων στον ίδιο χώρο για να παρακολουθήσουν το ίδιο γεγονός), το Φως-φωτιά (συμβολίζει για τους Σατανιστές), την "γνώση" και την "Σωτηρία" που υπόσχεται ότι θα φέρει ο Εωσφόρος-Σατανάς δια μέσου του εκπροσώπου του, του Αντίχριστου!! (στην πράξη όμως η φωτιά δεν θα είναι η "γνώση", αλλά η σφαγή-θυσία της ανθρωπότητας εις το όνομα του Εωσφόρου-Σατανά!!) και τέλος τοΝΕΡΟ (για τους Σατανιστές) συμβολίζει την κάθαρση και το πέρασμα από την "παλιά και κακή" εποχή του Ιησού Χριστού στην "καλή" ΝΕΑ ΕΠΟΧΗτου Αντίχριστου!!! 
  
Αφού ανάψει λοιπόν η Ολυμπιακή φλόγα που έφερε ένας David..ΑΜΕΣΩΣ μετά.. εμφανίζεται επί σκηνής, και τραγουδάει το τελευταίο εν ζωή μέλος του μουσικού συγκροτήματος "Beatles", οSir Paul McCartney!!!  Το Ενδιαφέρον της υπόθεσης, είναι ότι ο Sir Paul McCartney "τυχαίνει" να γνωρίζεται (πολύ καλά) με τον David.. de Rothschild!!!  Δείτε τι είχαμε γράψει παλιότερα εδώ :http://astakotheories4.blogspot.gr/2011/03/16.html
ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΜΕΡΟΣ 17o Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ, ΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ.., ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ 2012 ΚΑΙ ΤΟΝ DAVID....
ΠΗΓΗ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΛΙΝΚ ΕΔΩ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίων 30 ημερών

VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ MEGASFILIPPOS & APROGRAMMATISTA ΣΤΟ YOU TUBE

4'ΝΕW ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (7' ΩΡΕΣ) 'ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΘΕΝ;;; ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...
Ο Κώστας Αδάμ είναι καθηγητής θεολόγος φιλόλογος, πνευματικο τέκνο του Μακαριστού Αρχιμανδρίτου πατρός Επιφανίου Θεοδωρόπουλου,και του Π. Αυγουστινου καντιωτη,είναι πάρα πολλά χρόνια ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Έχει διατελέσει λυκειάρχης στο Κορωπί. Είναι Μελετητης των Αγιων Πατερων Της Ορθοδοξιας Και Της Αγιας Γραφης,Ανθρωπος Με Αληθινο Προσωπικό Χριστιανικό Βίωμα.

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
Οι βιντεοσκοπημένες Εκπομπές του Αναγνωστου Του Ραδιοφώνου Της Πειραϊκης Εκκλησίας Βασίλη Ατζακλή, Και Κάθε Παραγωγή Δική Του Θα προστίθεται Εδώ!.

Αντίβαρο

ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το Zωντανό Iστολόγιο

paterikoslogos.com - Δ. Συζητήσεις

Χριστιανική Φοιτητική Δράση

Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

επικαιρότητα

ΛΙΣΤΑ (1') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΛΙΣΤΑ (2') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Greek Alert

BBC News - Home

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ - ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΑΤΕΡΙΚΑ