Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Ο Evelyn Robert Adrian de Rothschild Ο ισχυρός άνδρας της "Trilateral" προτείνει παγκόσμιο νόμισμα


Ο Sir Evelyn Robert Adrian de Rothschild Βρετανός χρηματιστής και μέλος της γνωστής οικογένειας των τραπεζιτών Rothschild μιλώντας σε συνέντευξη που παραχώρησε έκανε λόγο για την ανάγκη ενός παγκόσμιου νομίσματος.
Ο Evelyn Robert Adrian de Rothschild είναι μια από τις πλέον ισχυρές οικονομικές φυσιογνωμίες παγκοσμίως και ένας εκ των τριών πυλώνων της οικονομικής τρόικα Rockefeller-Rothschild-Morgan ιδρυτών της λεγόμενης Trilateral Commission της τριμερούς μη κυβερνητικής οργάνωσης –στην οποία μέλος είναι και ο νυν πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος- που περιλαμβάνει τη βόρεια Αμερική την Ευρώπη και την Ασία.

Από την Ασία επομένως και πιο ειδικά από την Κίνα όπου βρίσκεται και μιλώντας στην εκπομπή του Rishaad Salamat στον τηλεοπτικό σταθμό Bloomberg για τα προβλήματα της παγκόσμιας οικονομίας και ερωτώμενος για τα προβλήματα του RMB (το κινεζικό νόμισμα Yuan) και αν βλέπει στα
επόμενα 5 χρόνια το συγκεκριμένο νόμισμα να είναι πλήρως εναλλάξιμο και ευέλικτο ο Robert Rothschild είπε:
«Νομίζω πως όλοι πρέπει να εκμεταλλευθούμε αυτή την ευκαιρία που μας δίνεται και νομίζω πως η πρόκληση επίσης είναι να κινηθούμε προς την κατεύθυνση δημιουργίας ενός παγκόσμιου νομίσματος, γιατί οι επενδύσεις και η πολυπλοκότητα των εθνικών νομισμάτων έχουν προκαλέσει εκνευρισμό όχι μόνο ανάμεσα στα έθνη αλλά και στον καθένα ξεχωριστά. Δεν είμαι όμως εγώ για να πω πως θα γίνει αλλά νομίζω πως όλοι οι οποίοι διαχειρίζονται τέτοιες καταστάσεις και ξεπερνούν τέτοια εμπόδια ξέρουν τι πρέπει να γίνει. Σε ότι αφορά το Yuan πιστεύω ότι πρέπει να γίνει πιο εύκολα μετατρέψιμο αλλά το πότε θα γίνει αυτό πιστεύω ότι είναι θέμα των δυνάμεων που κανονίζουν τέτοιες καταστάσεις». (TPTB The Powers That Be).


Το θέμα βέβαια γιατί ο παρουσιαστής της εκπομπής έκανε λόγο ειδικά για 5 χρόνια προϊδεάζει τον καθένα για τις κοσμογονικές εξελίξεις που πρόκειται να έχουμε μέσα στην επόμενη πενταετία στο χώρο της παγκόσμιας οικονομίας.

Ακόμη ένα ενδιαφέρον σημείο είναι οι τεράστιες επενδύσεις που ο Robert Rothschild εξήγγειλε επίσης από την Κίνα αναφορικά με τον… καιρό. Ήδη ο ίδιος και η γυναίκα του η Lynn Forester de Rothschild έχουν αγοράσει την πλειοψηφία των μετοχών του Weather Central LP, μιας ιδιωτικής εταιρείας που προμηθεύει με δεδομένα μετεωρολογίας τους μεγαλύτερους τηλεοπτικούς σταθμούς στον κόσμο.


Παράλληλα από την Κίνα που βρίσκεται ανακοίνωσε τη δημιουργία μιας νέας εξατομικευμένης υπηρεσίας στο διαδίκτυο του myweather.com στο οποίο ο καθένας θα μπορεί να μαθαίνει τον καιρό που θα κάνει στην περιοχή του σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων για τις επόμενες 10 ημέρες. Η παραπάνω υπηρεσία όπως είπε ο ίδιος αφορά κυρίως τις κλιματικές αλλαγές και κατά το πόσο οι άνθρωποι όπου και αν βρίσκονται θα μπορούν να αποφύγουν ακραία καιρικά φαινόμενα.
Προφανώς ο ίδιος γνωρίζει κάτι για τις κλιματικές αλλαγές που αγνοούν όλοι οι υπόλοιποι μέσω των ακραίων καιρικών φαινομένων και των αλλαγών που πρόκειται να προκληθούν στη Γη.

πηγη
defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίων 30 ημερών

VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ MEGASFILIPPOS & APROGRAMMATISTA ΣΤΟ YOU TUBE

4'ΝΕW ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (7' ΩΡΕΣ) 'ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΘΕΝ;;; ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...
Ο Κώστας Αδάμ είναι καθηγητής θεολόγος φιλόλογος, πνευματικο τέκνο του Μακαριστού Αρχιμανδρίτου πατρός Επιφανίου Θεοδωρόπουλου,και του Π. Αυγουστινου καντιωτη,είναι πάρα πολλά χρόνια ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Έχει διατελέσει λυκειάρχης στο Κορωπί. Είναι Μελετητης των Αγιων Πατερων Της Ορθοδοξιας Και Της Αγιας Γραφης,Ανθρωπος Με Αληθινο Προσωπικό Χριστιανικό Βίωμα.

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
Οι βιντεοσκοπημένες Εκπομπές του Αναγνωστου Του Ραδιοφώνου Της Πειραϊκης Εκκλησίας Βασίλη Ατζακλή, Και Κάθε Παραγωγή Δική Του Θα προστίθεται Εδώ!.

Αντίβαρο

ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το Zωντανό Iστολόγιο

paterikoslogos.com - Δ. Συζητήσεις

Χριστιανική Φοιτητική Δράση

Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

επικαιρότητα

ΛΙΣΤΑ (1') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΛΙΣΤΑ (2') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Madata.GR

Greek Alert

BBC News - Home

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ - ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΑΤΕΡΙΚΑ