Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

BINTEO : 25\12\11 'ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΩΓΜΟΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΦΡΑΙΜ'' ΟΜΙΛΙΑ ΓΕΡΟΝΤΑ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΜΟΥΛΑΤΣΙΩΤΗ



Λάβρος ο Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης στο σημερινό του κήρυγμα, που έκανε κατά την διάρκεια της Χριστουγεννιάτικης Θείας Λειτουργίας στην Ιερά Μονή Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σάρωφ, κατά των λαμόγιων της πολιτικής και της άδικης απόφασης κατά του ηγουμένου Εφραίμ.
Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη την ομιλία του Γέροντα.
Ενώ παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε ένα απόσπασμα της ομιλίας:
…Αδέλφια μου έκτοτε ο πόλεμος κατά της Εκκλησίας του Χριστού δεν σταμάτησε, δεν ήταν μόνο ο Ηρώδης, ήταν μετά κι άλλοι Αυτοκράτορες της Ρώμης, ο Νέρωνας, ο Διοκλητιανός, ο Καλιγούλας οι οποίοι εξαπέλυσαν τρομερούς διωγμούς για να εξαφανίσουν τους χριστιανούς και την Εκκλησία.
Τι επέτυχαν όμως; Μηδέν! Μια ταφόπετρα σκεπάζει τους τάφους τους και ο Χριστός συνεχίζει να ζει και οι πιστοί όσοι σφαγιάστηκαν, σφαγιάστηκαν και συνεχίζουμε να πιστεύουμε εμείς οι ζώντες εις τον Χριστό.
Αλλά μόνο τότε; Όχι. Βγήκαν και ευσεβείς Βασιλείς, βγήκαν και ευσεβείς Αυτοκράτορες, βγήκαν και ευσεβείς πολιτικοί, οι οποίοι τι έκαναν; Ανέδειξαν την Ορθοδοξία, ανέδειξαν την Εκκλησία, την έκαναν περίτρανη και έφτασαν στο σημείο να χτίσουν αυτό το καύχημα του Ελληνισμού, αυτό το καύχημα της Ορθοδοξίας την Αγιά Σοφιά. Ποιος την έχτισε την Αγιά Σοφιά; Ευσεβείς Αυτοκράτορες, ευσεβείς Βασιλείς, ευσεβείς πολιτικοί.

Αλλά όμως υπάρχουν μόνο οι ευσεβείς; ΟΧΙ αδέλφια μου, δεν υπάρχουν μόνο οι ευσεβείς, διότι υπάρχουν και οι ασεβείς, υπάρχουν πολιτικοί σαν τον Νέρωνα, σαν τον Καλιγούλα, όπου μέσα τους υπάρχει ο διάβολος, όπου δεν μπορούν να βλέπουν το έργο του Χριστού.
Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι έχουν εισέλθει σε σκοτεινές δυνάμεις και κυβερνούν τα έθνη των λαών, κυβερνούν και το δικό μας έθνος πολλές φορές και το κυβέρνησαν. Εισέρχονται μέσα στον Σιωνισμό, εισέρχονται μέσα στη Μασωνία, προσκυνούν το διάβολο και ο διάβολος ενεργεί μέσω αυτών. Και γι’ αυτό προσπαθούν σε κάθε μεγάλη εορτή του Χριστιανισμού, είτε είναι Χριστούγεννα είτε είναι Πάσχα, βλέπουμε να προσπαθεί να πλήξει η Μασωνία και ο Σιωνισμός τις μεγάλες εορτές της χριστιανοσύνης, να πλήξουν την καρδιά των χριστιανών. Προσπαθούν να δημιουργήσουν πληγές στο σώμα της Εκκλησίας.
Μια τέτοια μαχαιριά η Μασωνία, οι σκοτεινές δυνάμεις απεφάσισαν να φέρουν ανήμερα των Χριστουγέννων, τις άγιες αυτές ημέρες να στραφούν κατά του Αγίου Όρους, να στραφούν κατά ενός Ηγουμένου του Αγίου Όρους, ο οποίος το μόνο αδίκημά του είναι ότι υπερασπίστηκε, υπερασπίζεται και θα υπερασπίζεται τα δίκαια της Ιεράς Μονής του. Και επειδή υπερασπίζεται τα δίκαια της Ιεράς Μονής του, αυτά που δεν είναι προσωπικά δικά του, αλλά αυτά που παρέλαβε από τους προκατόχους του, αυτά που έχτισαν οι μοναχοί και έφτιαξαν και δημιούργησαν πριν από αυτόν, διότι ο Γέροντας Εφραίμ είναι τις 2 τελευταίες δεκαετίες στο Άγιον Όρος.
Τα βρήκε όλα αυτά, δεν είναι δικά του και έχει χρέος από την ώρα που αναλαμβάνει ως Ηγούμενος να υπερασπιστεί την περιουσία της Μονής, ώστε η Μονή να μπορεί να ζει, να μπορεί να κάνει ιεραποστολή, να μπορεί να κάνει φιλανθρωπία.
Και πρέπει να γνωρίζετε αδέλφια μου για όσους δεν γνωρίζετε, ότι η Μονή Βατοπαιδίου και τα περισσότερα μοναστήρια του Αγίου Όρους είναι αυτά τα οποία έχουν κάνει τις μεγαλύτερες φιλανθρωπίες στο ελληνικό έθνος. Έχτισαν την Αθωνιάδα Σχολή, βοήθησαν τη Σχολή του Γένους, έχτισαν σχολεία, βοήθησαν το 1922 όταν ήρθαν οι πρόσφυγες από την Μικρά Ασία, τους έδωσαν τεράστια χρηματικά ποσά και ακίνητη περιουσία και τα μοίρασαν στους Μικρασιάτες.
Βοά όλη η Μακεδονία, που εκεί είναι πολλοί οι μικρασιάτες, το πόσο τους βοήθησε το Άγιον Όρος. Αλλά και σήμερα το Άγιον Όρος συνεχίζει και κάνει παρόμοια έργα. Έτσι και η Ιερά Μονή Βατοπαιδίου.
Έτσι και σήμερα που ο Ηγούμενος Εφραίμ υπερασπίζεται την Μονή Βατοπαιδιου, αλλά έρχεται ο σημερινός «Ηρώδης», τα λαμόγια της πολιτικής μας, γιατί για λαμόγια πρόκειται τα οποία οδήγησαν την Ελλάδα σε αυτό το αίσχος και το χάλι και κυκλοφορούν ελεύθερα αυτά τα λαμόγια, τα οποία κατέκλεψαν το βιός μας και παίρνουν τη σύνταξή μας, παίρνουν το μισθό μας, παίρνουν τον κόπο σας, αυτά τα λαμόγια τα οποία έκαναν κρατήσεις, για να έχετε μια σύνταξη, ένα μισθό, για να πάρετε ένα σπίτι, έρχονται τώρα να μας ζητούν στο σπίτι που μένουμε μέσα, να πληρώνουμε και ενοίκιο τώρα ακόμα και χαράτσια.
Ε, ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΕΞΩ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΕΝΑΝ ΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ. ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΟΣΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΜΕΡΑ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ 180 ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. 180 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΟΝΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΣ ΑΥΤΟΣ, ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΩΚΕ ΤΗ ΜΟΝΗ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ, Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Ο ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΑΣΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. 180 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ.

ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΠΩΣ ΒΓΗΚΕ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ ΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ, ΕΝΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ.

Και την ώρα που λένε όλοι ότι είναι αθώος, έχουν βγει σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια και ιδιαίτερα το τηλεοπτικό κανάλι του ΣΚΑΪ, όπου έβγαλε καθηγητές της Νομικής Σχολής, καθηγητές της Ελλάδος, του εξωτερικού και απέδειξαν και είπαν ότι δικαίως ο ηγούμενος υπερασπίζεται τη Μονή και ότι κακώς το κράτος τον διώκει.
Αλλά η Μασωνία και οι σκοτεινές δυνάμεις κίνησαν τα νήματά τους τις ημέρες αυτές για να πληγώσουν την Εκκλησία, να πληγώσουν όλους εμάς τους πιστούς.
Αδέλφια μου, στον πρόναο του Ιερού Ναού μας υπάρχει ένα επτακέφαλο θηρίο, ένα θηρίο το οποίο συνέχει πολεμά το Χριστό. Έχει επτά κεφάλια και δέκα κέρατα. Τα κέρατα είναι άρχοντες εξουσίας. Δείτε το θηρίο αυτό με τα επτά κεφάλια και τα δέκα κέρατα, το οποίο έχει συνέχεια απέναντί του το Χριστό και τους Αγγέλους και μάχεται.
Ε, αυτό είναι το άθεο κράτος είναι αυτά τα λαμόγια της πολιτικής που κυκλοφορούν ακόμα ελεύθερα. Αυτά τα λαμόγια αυτές τις ημέρες αποφάσισαν να πλήξουν την Ορθοδοξία.
Ο Αρχιεπίσκοπος, πολλοί Μητροπολίτες, οι Ηγούμενοι του Αγίου Όρους συμπαραστέκονται στον Γέροντα Εφραίμ, ο Οικουμενικός Πατριάρχης, όλα τα Πατριαρχεία Σερβίας, Ρουμανίας, Ρωσίας να επέμβουν διότι γνωρίζουν ότι διώκεται αδίκως. Είναι η δίωξη αυτή, δίωξη των σκοτεινών δυνάμεων και της Μασωνίας κατά της πίστεώς μας.
Και γι’ αυτό θυμηθείτε το, όλοι αυτοί που μας κυβερνούν αντίχριστοι και λαμόγια και ξεχωρίζω τους τίμιους πολιτικούς που είναι μετρημένοι στα δάχτυλα της μιας χειρός.
Αυτοί που κατέστρεψαν την Ελλάδα έρχονται τώρα να μας πουν ότι θα μας σώσουν, οι ίδιοι που μας μαχαιρώσανε, οι ίδιοι λένε τώρα ελάτε να σας πάμε στο νοσοκομείο.
Βλέπετε αδέλφια μου η ιστορία κάνει κύκλους τι Νέρωνας, τι Ηρώδης, τι Καλιγούλας, τι Παπανδρέου, τι ο ένας, τι ο άλλος, βλέπετε ότι συνασπίζονται κατά του Χριστού, κατά της Εκκλησίας και όλοι αυτοί θυμηθείτε τι σας λέγω, στο τέλος λέει η Αγία Γραφή και ο Χριστός θα ενωθούν σε ένα πρόσωπο, στο πρόσωπο του αντιχρίστου που θα ξεκινήσουν και πάλι διωγμό κατά των πιστών και της εκκλησίας και αυτά τα προμηνύματα που βλέπουμε να γίνονται στο Άγιον Όρος, είναι προμηνύματα κακού.
Θα σας θυμίσω ότι η Ελλάδα πήρε τον κατήφορο όταν η Πολιτεία ξεκίνησε να πολεμά το Άγιον Όρος. Από την ημέρα που ξεκίνησε το ψεύτικο σκάνδαλο και διώκεται η Μονή Βατοπαιδίου, την οποία σκεπάζει η Υπεραγία Θεοτόκος, δείτε ότι η Παναγιά εγκατέλειψε το Έθνος και τώρα αν μπει ο Ηγούμενος φυλακή, θυμηθείτε το, το έτος 2012 θα είναι έτος καταστροφής για την Ελλάδα, γιατί έφτασαν και ακούμπησαν τα χέρια τους πάνω στα ιερά και στα όσια της φυλής μας και αυτό ο Χριστός δεν το δέχεται. Η Παναγιά δεν το δέχεται. Και γι’ αυτό θα θρηνήσουμε.
Εμείς τι πρέπει να κάνουμε;
Να κάνουμε συμπαράσταση, να δηλώσουμε συμπαράσταση. Χιλιάδες λαού συμπαραστέκεται στη Μονή Βατοπαιδίου, όλοι οι ηγούμενοι του Αγίου Όρους, όλοι οι ηγούμενοι της Ελλάδος, όλοι οι μοναχοί, όλοι οι κληρικοί, όλοι οι Επίσκοποι, τα ξένα Πατριαρχεία, ακόμα και ο Πούτιν τάχθηκε υπέρ του ηγουμένου Εφραίμ. Και τα δικά μας τα λαμογία κυβερνούν με σιωπή και γιατί το κάνουν αυτό; ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ!!! Αυτοί που μας κυβέρνησαν την τελευταία διετία, ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ μαζί με όλους τους άλλους, αλλά κυρίως αυτοί ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.

ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΩΣΑΝΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
Αδέλφια μου για να έχουμε εμείς την ευλογία της Παναγίας, εγώ θα πάω εκεί, έστειλα τηλεγραφήματα, στείλαμε όλοι οι μοναχοί ένας ένας από εμάς, να στείλετε κι εσείς. Θα σας δώσω στο τέλος οδηγίες να στείλετε κι εσείς τηλεγραφήματα. Με το τηλέφωνό σας, παίρνουμε το 136 του ΟΤΕ και στέλνουμε στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ο οποίος είναι ο μόνος που μπορεί να επέμβει και να σταματήσει αυτή τη δίωξη. Να στείλετε κι εσείς όλοι από το σπίτι σας τηλεγραφήματα συμπαραστάσεως προς τη Μονή Βατοπαιδίου. Προς τον Εισαγγελέα να σταματήσει πάραυτα, ημέρες που κινδυνεύουμε, ημέρες που καταπίπτουμε, να ακουμπούν τα ιερά και τα όσια του Αγίου Όρους και να κλείνουν στη φυλακή ρασοφόρους αθώους, ως επικίνδυνους.
…Η λίμνη Βιστωνίδα δεν είναι λίμνη, είναι ιχθυοτροφείο της Μονής, το οποίο παράγει ψάρια και γι’ αυτό αν ακούσατε που βγήκε στις τηλεοράσεις ο πρόεδρος εκεί των ψαράδων και είπε ότι η λίμνη είναι της Μονής και το γνωρίζουμε από πάππου προς πάππου και τα ψάρια που βγάζουμε τα μοιραζόμαστε με τη Μονή Βατοπαιδίου.
Και από τα ψάρια αυτά το Μοναστήρι ζει, κάνει αγαθοεργίες και ζουν πολλές οικογένειες που δουλεύουν εκεί στα ιχθυοτροφεία και γι’ αυτό σε όλα τα δικαστήρια οι ψαράδες ήταν υπέρ της Μονής, διότι γνωρίζουν αυτοί καλύτερα από κάθε άλλον ποιανού είναι το μετόχι εκεί και η λίμνη. Αλλά υπάρχουν και συμβόλαια τα οποία τα σεβάστηκαν ακόμα και οι τούρκοι. Ενώ σήμερα έρχονται όλοι αυτοί που δεν τα σέβονται να τα αμφισβητήσουν και μάλιστα επιχειρούν να κλείσουν τον ηγούμενο στη φυλακή.
ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ, ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟΣ, όπως και τότε ο Χριστός μας πληγώθηκε και έφυγε από τη Βηθλεέμ. Το ακούσατε τι είπε το Ευαγγέλιο; Έφυγε από τη Βηθλεέμ και πήγε για 2 με 3 χρόνια στην Αίγυπτο. Άλλαξε κράτος. Και γι’ αυτό θα ακούσουμε αύριο το Ευαγγέλιο να λέει: «Εξ Αιγύπτου εκάλεσα τον Υιόν μου». Και γύρισε αργότερα από την Αίγυπτο ο Ιησούς, γιατί όσο ζούσε ο Ηρώδης τον αναζητούσε να τον σκοτώσει και αναγκάστηκε να ξενιτευθεί.
Εμείς μην διώξουμε τον Χριστό από την Πατρίδα μας, μην διώξουμε την Παναγιά μας από την Πατρίδα μας. Ας τους κλείσουμε μέσα στην καρδιά μας και ας υπερασπιζόμαστε αυτές τις ημέρες, αλλά και πάντοτε την Εκκλησία, διότι έρχεται διωγμός και θα το δείτε αδέλφια μου και ήδη το κράτος το έχει εφαρμόσει, τα χωριά μας μένουν χωρίς ιερείς, πάνε οι δεσποτάδες να χειροτονήσουν ιερείς και δεν μπορούν, γιατί δεν το επιτρέπει το κράτος. Θα ερημώνουν 10 χωριά και θα χειροτονείται έναν είπε η κυρία που βρίσκεται στο Υπουργείο της Bilderberg, στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων. Σε λίγο θα αφήσουν τα χωριά μας και την Εκκλησία μας χωρίς Ανάσταση, χωρίς Χριστούγεννα, χωρίς Κυριακάτικη Θεία Λειτουργία.
Και αν δεν αντιδράσουμε τώρα, τότε το θηρίο, ο διάβολος, θα στραφεί εναντίον μας, όπως στράφηκε κατά του Αδάμ και της Εύας. Θα στραφεί κατά του Θεού, της Εκκλησίας και κατά των ανθρώπων.
Ας έχουμε κλεισμένο το Χριστό μέσα στην καρδιά μας. Να τον προστατέψουμε, να μην τον αφήσουμε στα χέρια των εχθρών της πίστεώς μας.
Και ας προσευχηθούμε αυτή τη μέρα ο Θεός να σκεπάζει την Ιερά Μονή Βατοπαιδίου και όλο το Άγιον Όρος και να προφυλάσσει τον Γέροντα Εφραίμ Ηγούμενο της Μονής Βατοπαιδίου. Αμήν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίων 30 ημερών

VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ MEGASFILIPPOS & APROGRAMMATISTA ΣΤΟ YOU TUBE

4'ΝΕW ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (7' ΩΡΕΣ) 'ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΘΕΝ;;; ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...
Ο Κώστας Αδάμ είναι καθηγητής θεολόγος φιλόλογος, πνευματικο τέκνο του Μακαριστού Αρχιμανδρίτου πατρός Επιφανίου Θεοδωρόπουλου,και του Π. Αυγουστινου καντιωτη,είναι πάρα πολλά χρόνια ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Έχει διατελέσει λυκειάρχης στο Κορωπί. Είναι Μελετητης των Αγιων Πατερων Της Ορθοδοξιας Και Της Αγιας Γραφης,Ανθρωπος Με Αληθινο Προσωπικό Χριστιανικό Βίωμα.

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
Οι βιντεοσκοπημένες Εκπομπές του Αναγνωστου Του Ραδιοφώνου Της Πειραϊκης Εκκλησίας Βασίλη Ατζακλή, Και Κάθε Παραγωγή Δική Του Θα προστίθεται Εδώ!.

Αντίβαρο

ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το Zωντανό Iστολόγιο

paterikoslogos.com - Δ. Συζητήσεις

Χριστιανική Φοιτητική Δράση

Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

επικαιρότητα

ΛΙΣΤΑ (1') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΛΙΣΤΑ (2') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Madata.GR

Greek Alert

BBC News - Home

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ - ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΑΤΕΡΙΚΑ