Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

ΚΟΡΗ του ΧΙΤΛΕΡ η ΜΕΡΚΕΛ;



Μπορεί να φαντάζει εξωφρενικό ή ακόμα και τρομακτικό, ωστόσο κυκλοφορεί μία είδηση στο διαδίκτυο, ήδη από τον Αύγουστο του 2007, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ ισχυρίζεται ότι η γνωστή, πλέον, Γερμανίδα καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ είναι κόρη του Αδόλφου Χίτλερ.
Εάν οι επικαλούμενες πηγές είναι αληθείς, τότε, η εν λόγω πληροφορία αποκτάει τελείως διαφορετικές διαστάσεις στις μέρες που ζούμε και μπορούμε να τις συνδυάσουμε με πάρα πολλά γεγονότα που συμβαίνουν γύρω μας στην Ευρώπη και, κατ’ επέκταση, στον πλανήτη μας. Γεγονότα που δεν πρέπει να παγώσουν τις σκέψη μας και που, σίγουρα, δεν πρέπει να μας καθησυχάζουν.
Επίσημα, η Angela Merkel γεννήθηκε στις17/7/1954 στην Λαϊκή Δημοκρατία της Γερμανίας (Ανατολική Γερμανία) -το Κομμουνιστικό μέρος της Γερμανίας. Κόρη ενός Λουθηρανού υπουργού υπό την Ανατολικογερμανική Εκκλησία. 
δρ. Clauberg
Ωστόσο, αρχεία από την Σοβιετική KGB τα οποία προέρχονται από την Stasi (την μυστική αστυνομία της Ανατολικής Γερμανίας) αποκαλύπτουν μια εντελώς διαφορετική ιστορία. Σύμφωνα με αυτά, η καγκελάριος γεννήθηκε στις 20 Απριλίου1954. Οι λεπτομέρειες της γέννησής της συμπεριλήφθηκαν στα αρχεία του Γερμανού δρ. Carl Clauberg, ο οποίος ήταν ένας Ναζί «γιατρός του θανάτου» ή «άγγελος του θανάτου», ο οποίος  είχε καταδικαστεί από τα σοβιετικά δικαστήρια και φυλακίστηκε. Όταν αργότερα ο δρ. Clauberg  αναγνωρίστηκε ως ένας λαμπρός επιστήμονας, αφέθηκε ελεύθερος έπειτα από επτά χρόνια και αναγνωρίστηκε ως ο πατέρας της τεχνητής γονιμοποίησης. 
Οι Σοβιετικοί κεντρίστηκαν ακόμα περισσότερο όταν ανακάλυψαν ότι ο dr. Clauberg είχε διατηρήσει κατεψυγμένα δείγματα του σπέρματος του Αδόλφου Χίτλερ. 
Κάποιοι, λοιπόν, υψηλά ιστάμενοι σε σκοτεινές θέσεις αποφάσισαν να προσπαθήσουν να «παράγουν» παιδί από το σπέρμα του Χίτλερ, προφανώς για αποκρυφισμό ή και για άλλους απώτερους σκοπούς. 
Όταν ο dr. Clauberg αφέθηκε ελεύθερος και επέστρεψε στην Δυτική Γερμανία, ύστερα από ανταλλαγή Σοβιετικών και Δυτικογερμανών, βρήκε την νεότερη αδελφή της Εύα Μπράουν (σύζυγο του Χίτλερ), της οποίας το όνομα ήταν Gretl, οπότε και την υπέβαλε στην διαδικασία της τεχνητής γονιμοποίησης. Το αποτέλεσμα του πειράματος ήταν ένα βιολογικό παιδί του Χίτλερ –όχι αγόρι, αλλά μία κόρη.
Φυσικά, το μόνο που μπορεί να ταυτίσει την πρώτου βαθμού συγγένεια μεταξύ του Χίτλερ και της Μέρκελ είναι ένα test DNA. Αν και, κάτι τέτοιο, θεωρητικά είναι αδύνατο, υπάρχουν σημαντικές ενδείξεις αυτής της συγγένειας:
Ο Αδόλφος Χίτλερ γεννήθηκε στις 20 Απριλίου του 1889. Η Angela Merkel  γεννήθηκε στις 20 Απριλίου του 1954, σύμφωνα πάντα με τα επικαλούμενα αρχεία της KGB και Stasi. Μπορεί αυτό να αποτελεί σύμπτωση;
Richard Wagner
Ένα ενδιαφέρον σημείο είναι ότι η καγκελάριος Angela Merkel  έχει μία ασυνήθιστη εμμονή με τα έργα του συνθέτη και αποκρυφιστή Richard Wagner, ο οποίος θεωρείται και Σατανιστής . Έκανε την εμμονή της γνωστή σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung τον Ιούλιο του 2005. Ο Wagner έγραψε την περίφημη σύνθεση «Parsifal», που θεωρείται πλήρως αποκρυφιστική και δαιμονική. Ο «Parsifal» ήταν ένα από τα αγαπημένα του Αδόλφου Χίτλερ, καθώς και ο Χίτλερ είχε δηλώσει ότι η μουσική του Βάγκνερ «κατείχε το μυαλό» του. Η Angela Μέρκελ, όπως και ο Αδόλφος Χίτλερ, είναι βαθιά γοητευμένη με τις «Βαλκυρίες» του συνθέτη Wagner.
Επίσης, είναι εμφανής η ομοιότητα των ματιών και του βλέμματος της καγκελαρίου Angela Merkel με τον Ηίτλερ. Εντυπωσιακή είναι και η γενικότερη ομοιότητα.
Ακόμα κι αν τα παραπάνω αποτελούν διαβολική σύμπτωση ή δεν πείθουν, υπάρχουν κάποια άλλα που σίγουρα δεν είναι τυχαία και προδικάζουν ένα δυσοίωνο μέλλον και αποτελούν σκυτάλη από ένα σκοτεινό παρελθόν, είτε είναι η Μέρκελ κόρη του Χίτλερ είτε όχι:
Η Merkel  έγινε φύλακας-επιστάτης της Καθολικής Εκκλησίας μέσω των διασυνδέσεών της με την Ανατολικογερμανική Λουθηρανή Εκκλησία. Έτσι:
Joseph Ratzinger
Στις 20 Απριλίου 2005 (εκλέχθηκε στις 19/4), ο Γερμανός Joseph Ratzinger έγινε ο Πάπας Βενέδικτος XVI, (16ος), ακριβώς στο116ο έτος της ηλικίας του Αδόλφου Χίτλερ. Σημειώστε πως ο Joseph Ratzinger ήταν μέλος της νεολαίας του Χίτλερ –αλλά όχι από προσωπική επιλογή, όπως δήλωσε. 

Στη συνέχεια, στις 22 Νοεμβρίου του ίδιου έτους, η Angela Merkel  εξελέγη καγκελάριος της Γερμανίας. Τυχαία, ή έπαιξαν ρόλο οι προαναφερθείσες διασυνδέσεις της;

Η μέρα της εκλογής της, 22 Νοεμβρίου, ήταν η επέτειος της έκδοσης του Δαρβίνου «Προέλευση των Ειδών», το οποίο αρνείται τον Δημιουργό του Σύμπαντος και, κατά μία άποψη, θεωρείται κατά του Θεού.
Περαιτέρω έρευνα αποκάλυψε ότι ο πατέρας του Χίτλερ, ήταν ένας νόθος γιος μίας ερωμένης του Rothschild. 
Το αναμφισβήτητο γεγονός είναι ότι η Angela Merkel, όπως και ο πατέρας(;) της ήρθε από την αφάνεια και βρέθηκε ξαφνικά στην εξουσία ως καγκελάριος της Γερμανίας. Επιπλέον η Merkel έγινε και Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και επικεφαλής των ισχυρών G-8. 
το ειδαμε εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίων 30 ημερών

VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ MEGASFILIPPOS & APROGRAMMATISTA ΣΤΟ YOU TUBE

4'ΝΕW ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (7' ΩΡΕΣ) 'ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΘΕΝ;;; ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...
Ο Κώστας Αδάμ είναι καθηγητής θεολόγος φιλόλογος, πνευματικο τέκνο του Μακαριστού Αρχιμανδρίτου πατρός Επιφανίου Θεοδωρόπουλου,και του Π. Αυγουστινου καντιωτη,είναι πάρα πολλά χρόνια ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Έχει διατελέσει λυκειάρχης στο Κορωπί. Είναι Μελετητης των Αγιων Πατερων Της Ορθοδοξιας Και Της Αγιας Γραφης,Ανθρωπος Με Αληθινο Προσωπικό Χριστιανικό Βίωμα.

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
Οι βιντεοσκοπημένες Εκπομπές του Αναγνωστου Του Ραδιοφώνου Της Πειραϊκης Εκκλησίας Βασίλη Ατζακλή, Και Κάθε Παραγωγή Δική Του Θα προστίθεται Εδώ!.

Αντίβαρο

ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το Zωντανό Iστολόγιο

paterikoslogos.com - Δ. Συζητήσεις

Χριστιανική Φοιτητική Δράση

Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

επικαιρότητα

ΛΙΣΤΑ (1') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΛΙΣΤΑ (2') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Madata.GR

Greek Alert

BBC News - Home

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ - ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΑΤΕΡΙΚΑ