Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Η BLACKSTONE ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΠΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ. ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ SINGULAR LOGIC ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΟΨΙΖΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΩΣ ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ.

ΠΕΡΑΣΕ Η SINGULAR LOGIC Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΜΕΤΡΑ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΜΑΣ ΣΕ ΕΒΡΑΙΚΑ ΧΕΡΙΑ;;;


Η BLACKSTONE ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΠΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ. 

ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ SINGULAR LOGIC ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΟΨΙΖΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ

ΟΛΩΣ ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ.

Ο τελευταίος υπότιτλος, τα λέει όλα!

Πόπη Σουφλή 
          ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΗΜΑΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ MIG ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΨΟΥΣ 1.2 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΚR.
Η  ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΜΕ ΤΗΝ KKR ΕΠΗΛΘΕ ΑΠΟ 
ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ 2014 ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ ΣΤΙΣ 18-12-2014 ΜΙΑ ΜΟΛΙΣ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΡΕΠΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΩΣ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΠΡΟΣ ΑΥΤΕΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ 98 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΙΩΣΙΜΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΡΙΘΜΟ ΤΕΤΟΙΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΦΘΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ 72 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΡΧΙΣΕ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ΣΕ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΗΝ ΚΚR ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΙG ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 1.2 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΩΡΑ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΤΑ ΧΡΩΣΤΑ ΣΤΗΝ KKR.

ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ;;;; 

ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΑΥΤΗ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΤΟΤΕ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΜΗΔΕΝ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ ΔΙΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΔΡΕΣ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑΣ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ.
            Η KKR KAI H BLAKSTONE ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ 2 ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟΙ ΟΜΙΛΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΧΡΕΗ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ.

Η ΠΡΩΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ JEROM KOHLBERG HENRY KRAVIC KAI GEORGE ROBERTS ΔΗΛΩΜΕΝΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΔΡΑΣΗ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ LOBBY ΣΤΙΣ ΗΠΑ  ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΞΙΑΣ 1 ΤΡΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ 900.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ 

ΜΕΣΩ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ 1000 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ NIELSEN KAI FIRST DATA.

ΑΠΟ ΤΙΣ 18-12-2014 ΚΑΤΕΧΕΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΜΙG ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΩΣ ΠΡΟΕΙΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ 1.2 ΕΥΡΩ ΠΟΣΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ MIG ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΟ ΕΑΝ Η ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΣΤΗΝ KKR KAI TO ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΕΤΟΧΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ  MIG.

ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΕΔΩ ΟΤΙ Η ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ ΤΗΣ MIG ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΛΑΦΡΥΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΕΤΡΕΠΑΝ ΣΕ ΜΕΤΟΧΕΣ.

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΟΜΗΡΟΙ ΤΗΣ ΚΚR ΟΠΩΣ Η MIG.

Η ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ Η BLACKSTONE ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΠΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.

            ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Η MIG ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ SINGULAR LOGIC ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΟΨΙΖΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΥΝΟΨΙΖΕΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΜΑΣ ΕΝ ΤΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ;;;

ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΟ ΠΟΣΤΟ  ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ;;;;

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΔΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΟΨΗ ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ  ΠΑΤΕΝΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΗΤΟ;;;;

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΟΥ Η SINGULAR LOGIC KAI H MIG ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΗΡΕΣ ΤΗΣ KKR ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΤΩΝ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΟΥΣ;;;;;

      ΕΜΕΙΣ ΗΔΗ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΜΑΣ ΑΥΤΕΣ ΣΕ  ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.

ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΟΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΜΕ ΣΤΙΣ 18-5-2014 ΑΡΘΡΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΟΛΩΣ ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ.

ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΑΝΑΠΟΛΟΓΗΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ......

Πηγή  ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίων 30 ημερών

VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ MEGASFILIPPOS & APROGRAMMATISTA ΣΤΟ YOU TUBE

4'ΝΕW ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (7' ΩΡΕΣ) 'ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΘΕΝ;;; ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...
Ο Κώστας Αδάμ είναι καθηγητής θεολόγος φιλόλογος, πνευματικο τέκνο του Μακαριστού Αρχιμανδρίτου πατρός Επιφανίου Θεοδωρόπουλου,και του Π. Αυγουστινου καντιωτη,είναι πάρα πολλά χρόνια ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Έχει διατελέσει λυκειάρχης στο Κορωπί. Είναι Μελετητης των Αγιων Πατερων Της Ορθοδοξιας Και Της Αγιας Γραφης,Ανθρωπος Με Αληθινο Προσωπικό Χριστιανικό Βίωμα.

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
Οι βιντεοσκοπημένες Εκπομπές του Αναγνωστου Του Ραδιοφώνου Της Πειραϊκης Εκκλησίας Βασίλη Ατζακλή, Και Κάθε Παραγωγή Δική Του Θα προστίθεται Εδώ!.

Αντίβαρο

ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το Zωντανό Iστολόγιο

paterikoslogos.com - Δ. Συζητήσεις

Χριστιανική Φοιτητική Δράση

Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

επικαιρότητα

ΛΙΣΤΑ (1') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΛΙΣΤΑ (2') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Madata.GR

Greek Alert

BBC News - Home

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ - ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΑΤΕΡΙΚΑ