Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Εκοιμήθη εν Κυρίω σήμερα 28-8-2014 ο ΝΕΟΑΤΛΑΝΤΑΣ της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Ομολογητης Θεολογος Νικολαος Σωτηροπουλος

Εκοιμήθη εν Κυρίω σήμερα 28-8-2014 ο θεολόγος Νικόλαος Ι. Σωτηρόπουλος ευχηθείτε για την ψυχή του. Αιωνία του η μνήμη. Μάλλον αύριο θα γίνει η εξόδιος ακολουθία μόλις πληροφορηθούμε θα σας ενημερώσουμε.
06:45 π.μ Ο Συνοδός του Αντωνιος μαρκου.
σχολιο ιστολογιουMεγαλη η κληρονομιά με το εργο του και τωρα θα χρησιμοποιηθει περισσοτερο!!!
Εκοιμηθη με την ιδια ημερομηνια ( μετα απο 4' χρονια)  του πνευματικου του πατερα  Μητροπολίτου Φλωρινης Αυγουστινου Καντιωτη ( Ανήμερα της πανάγιας με το παλιό εορτολογιο)... 
TON KAΛΕΣΕ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ
Ο ΓΕΡΩΝ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΠΟΥ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ


Εφυγε ενας ακομα ΑΔΑΜΑΝΤΑΣ και μειναμε με τα ΧΑΛΙΚΙΑ. Αναχωρησε για την Βασιλεια των Ουρανων ο διαπρεπης ακαματος Θεολογος οπου το πολιτευμα ημων των Ορθοδοξων Χριστιανων και οχι των Οικουμενιστων Αιρετικων και των Σιγονταροοικουμενιστων ή των Αχριστιανων.
ΕΦΥΓΕ Ο ΑΔΑΜΑΝΤΑΣ 
ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ...ΧΑΛΙΚΙΑ 
ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ....ΤΣΟΦΛΙΑ.
EKOIMHΘΗ ΕΝ ΚΥΡΙΩ 
Ο ΟΜΟΛΟΓΗΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ 
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ 


Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΚΛΛΗΣΙΩΝ !!!

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στην Ιερά Μονή Εισοδίων Θεοτόκου Μυρτιάς στο Θέρμο -Αγρινίου αύριο στις 5μ.μ.

Εφυγε να συναντήσει τον ΚΥΡΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ που αγάπησε και αφιερώθηκε από νεανικής ηλικίας και τον πνευματικό του πατέρα, τον π. Αυγουστίνο.

Καθόλου τυχαίο, αλλά πολύ σημαδιακό είναι ότι έφυγε το γνησιότερο, πιστότερο και πλέον υπάκουο τέκνο του π. Αυγουστίνου έφυγε για την αιωνιότητα σήμερα που συμπληρώνονται 4 ακριβώς χρόνια από τότε που έφυγε για την αιωνιότητα ο πνευματικός πατέρας του, ο π. ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ.

Έφυγε να συναντήσει τον ΚΥΡΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ που αγάπησε και αφιερώθηκε από νεανικής ηλικίας και τον πνευματικό του πατέρα, τον π. Αυγουστίνο.

Δεν είναι για την ώρα να πούμε περισσότερα, αλλά έδειξε Ιώβεια υπομονή, μεγάλη ευγένεια, και καλοσύνη και επιείκεια προς τους πολλούς εχθρούς του, προς σκανδαλοποιούς συκοφάντες του, προς προς σεληνιαζόμενους βλάσφημους αιρετικούς και αισχρούς εχθρούς του, προς πολλά φθονερά ανθρωπάκια ακόμα και προς μεγάλους ψευδαδέλφους του που ο ίδιος τους χαρακτήρισε φθονερούς και μοχθηρούς και προς ανθρώπους που ανήκουν στην παρεούλα των ψευδαδέλφων.

Αν τους φερόταν μόνο δίκαια χωρίς καθόλου επιείκεια θα θρηνούσαν ακόμα αλλά τους έδειξε μεγάλη ανοχή και επιείκεια και ευγένεια σε σχέση με αυτά που έχουν διαπράξει εναντίον του. Υπέμεινε πολλά και απερίγραπτα από όλους αυτούς. Δεν θα πούμε σήμερα περισσότερα.

Την ευχή του να έχουμε όσοι τον αγαπούμε και ευχόμαστε να μας στείλει ο Κύριος πολλούς άλλους που θα ακολουθήσουν το άγιο παράδειγμα του προς δόξαν Θεού, ωφέλεια των ανθρώπων και καταισχύνη των δαιμόνων και των πολλών οργάνων του.

Ιστολόγιο αφιερωμένο στο έργο και το πρόσωπο του κορυφαίου ορθόδοξου θεολόγου, ιεροκήρυκα και συγγραφέα, του Ομολογητού κ. Νικολάου Σωτηρόπουλου ΕΔΩ

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίων 30 ημερών

VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ MEGASFILIPPOS & APROGRAMMATISTA ΣΤΟ YOU TUBE

4'ΝΕW ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (7' ΩΡΕΣ) 'ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΘΕΝ;;; ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...
Ο Κώστας Αδάμ είναι καθηγητής θεολόγος φιλόλογος, πνευματικο τέκνο του Μακαριστού Αρχιμανδρίτου πατρός Επιφανίου Θεοδωρόπουλου,και του Π. Αυγουστινου καντιωτη,είναι πάρα πολλά χρόνια ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Έχει διατελέσει λυκειάρχης στο Κορωπί. Είναι Μελετητης των Αγιων Πατερων Της Ορθοδοξιας Και Της Αγιας Γραφης,Ανθρωπος Με Αληθινο Προσωπικό Χριστιανικό Βίωμα.

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
Οι βιντεοσκοπημένες Εκπομπές του Αναγνωστου Του Ραδιοφώνου Της Πειραϊκης Εκκλησίας Βασίλη Ατζακλή, Και Κάθε Παραγωγή Δική Του Θα προστίθεται Εδώ!.

Αντίβαρο

ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το Zωντανό Iστολόγιο

paterikoslogos.com - Δ. Συζητήσεις

Χριστιανική Φοιτητική Δράση

Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

επικαιρότητα

ΛΙΣΤΑ (1') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΛΙΣΤΑ (2') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Madata.GR

Greek Alert

BBC News - Home

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ - ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΑΤΕΡΙΚΑ