Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Βρετανία: Δημοφιλέστερος όλων ο πρίγκιπας Ουίλιαμ - (ΒΙΝΤΕΟ) Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ αφήνει τον στρατό γιατί έχει κάτι άλλο να πράξει ..


Το δημοφιλέστερο μέλος της βασιλικής οικογένειας στη Βρετανία είναι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, ξεπερνώντας – σύμφωνα με δημοσκόπηση – τη γιαγιά του βασίλισσα Ελισάβετ και τον πατέρα του και διάδοχο του θρόνου πρίγκιπα Κάρολο.
Στη δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από την εταιρεία ComRes για λογαριασμό της εφημερίδας The Independent on Sunday ρωτήθηκαν περισσότεροι από 2.000 Βρετανοί, ενώ όπως προέκυψε από τις απαντήσεις τους τα μέλη της βασιλικής οικογένειας είναι δημοφιλέστερα από οποιονδήποτε πολιτικό της χώρας, περιλαμβανομένου του συντηρητικού πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον.

Το 68% των ερωτηθέντων απάντησαν ότι έχουν θετική άποψη για τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, το 63% για τη βασίλισσα, το 43% για τον πρίγκιπα Κάρολο και το 28% για τον Κάμερον, δημοφιλέστερο ηγέτη κόμματος στη χώρα.
Σημειώνεται ότι αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο Ουίλιαμ αναδεικνύεται σε δημοφιλέστερο μέλος της βασιλικής οικογένειας σε δημοσκόπηση και αυτός ίσως έχει να κάνει με το γεγονός ότι η σύζυγός του Κέιτ έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα αγόρι, τον περασμένο χρόνο, γεγονός με το οποίο ασχολήθηκε εκτενώς ο Τύπος και ενίσχυσε το προφίλ του ζευγαριού.
Από την ίδια δημοσκόπηση προκύπτει ότι η βασιλική οικογένεια στη χώρα χαίρει της μεγαλύτερης αποδοχής εδώ και δεκαετίες.
Η 88χρονη βασίλισσα είναι καλά στην υγεία της και βρίσκεται στον θρόνο από το 1952. Αν αποφασίσει να παραιτηθεί, όπως έκανε ο βασιλιάς της Ισπανίας Χουάν Κάρλος, τότε θα τη διαδεχτεί ο 65χρονος πρίγκιπας Κάρολος, δεύτερος στη σειρά διαδοχής.
Ο Ουίλιαμ, 31 ετών, είναι τρίτος στη σειρά διαδοχής.
Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ αφήνει τον στρατό γιατί έχει κάτι άλλο να πράξει ...

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΗΘΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ = ΤΟΝ ΦΕΡΌΜΕΝΟ ΓΙΑ  ΤΟΝ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗ ( ΠΟΥ ΕΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ '' ΜΕΓΑΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΣ''ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ.... ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίων 30 ημερών

VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ MEGASFILIPPOS & APROGRAMMATISTA ΣΤΟ YOU TUBE

4'ΝΕW ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (7' ΩΡΕΣ) 'ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΘΕΝ;;; ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...
Ο Κώστας Αδάμ είναι καθηγητής θεολόγος φιλόλογος, πνευματικο τέκνο του Μακαριστού Αρχιμανδρίτου πατρός Επιφανίου Θεοδωρόπουλου,και του Π. Αυγουστινου καντιωτη,είναι πάρα πολλά χρόνια ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Έχει διατελέσει λυκειάρχης στο Κορωπί. Είναι Μελετητης των Αγιων Πατερων Της Ορθοδοξιας Και Της Αγιας Γραφης,Ανθρωπος Με Αληθινο Προσωπικό Χριστιανικό Βίωμα.

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
Οι βιντεοσκοπημένες Εκπομπές του Αναγνωστου Του Ραδιοφώνου Της Πειραϊκης Εκκλησίας Βασίλη Ατζακλή, Και Κάθε Παραγωγή Δική Του Θα προστίθεται Εδώ!.

Αντίβαρο

ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το Zωντανό Iστολόγιο

paterikoslogos.com - Δ. Συζητήσεις

Χριστιανική Φοιτητική Δράση

Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

επικαιρότητα

ΛΙΣΤΑ (1') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΛΙΣΤΑ (2') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Madata.GR

Greek Alert

BBC News - Home

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ - ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΑΤΕΡΙΚΑ