ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ παγκοσμιοποίησης = «ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ»

ΨΑΛΜΟΣ 2ος

νατί φραξαν θνη, καλαοὶ ἐμελτησαν κενά; 2 παρστησαν οβασιλες τς γς, καοἱ ἄρχοντες συνχθησαν πτατκαττοΚυρου κακαττοχριστοατοῦ. (διψαλμα). 3 Διαῤῥήξωμεν τος δεσμος ατν καὶ ἀποῤῥίψωμεν φ᾿ ἡμν τν ζυγν ατν. 4κατοικν ν ορανος κγελσεται ατος, καὶ ὁ Κριοςκμυκτηριεατος. 5 ττε λαλσει πρς ατος ν ργατοκαὶ ἐν τθυματοταρξει ατος. 6 ᾿Εγδκατεστθην βασιλες π᾿ ατοῦ ἐπΣιν ρος τὸ ἅγιον ατο7 διαγγλλων τπρσταγμα Κυρου. Κριος επε πρς με· υἱός μου εσύ, ἐγσμερον γεγννηκσε. 8 ατησαι παρ᾿ ἐμοῦ, καδσω σοι θνη τν κληρονομαν σου κατν κατσχεσν σου τπρατα τς γς. 9 ποιμανες ατος ν ῥάβδσιδηρᾷ, ὡς σκεη κεραμως συντρψεις ατος. 10 κανν, βασιλες,σνετε, παιδεθητε, πντες οκρνοντες τν γν. 11 δουλεσατε τΚυρίῳ ἐν φβκαὶ ἀγαλλισθε ατῷ ἐν τρμῳ. 12 δρξασθε παιδεας, μποτε ργισθΚριος καὶ ἀπολεσθε ξ δοδικαας. 13 ταν κκαυθῇ ἐν τχει θυμς ατοῦ, μακριοι πντες οπεποιθτες π᾿ ατῷ.

Τούς σωτηρίους τού Χριστού, καί ζωοποιούς λογους, καί τά θαυμαστά έργα, ακούων τε καί βλέπων, φώς εφωτίσθης δι' αυτών τό τής αληθείας, καί χαίρων αυτώ πεπιστευκώς μακάριε, προθύμως καί τοίς άλλοις εκήρυξας, βοών «Η σωτηρία τών βροτών επεφάνη. Ο Ήλιος ανέτειλε τής δικαιοσύνης». Διό πρός τήν επίγνωσιν αυτού Σοφέ καί θείαν πίστιν, πλείστοις εγένου λύχνος καί πυρσός, καί φέγγος τών εν σκότει, όθεν σε πάντες πιστοί μακαρίζομεν.Τρίτη, 3 Ιουνίου 2014

Ο Υπουργός Οικισμού και Δημοσίων έργων του Ισραήλ υπερ της κατασκευής του 3ου «Ναού»!

Σύμφωνα με το παλαιστινιακό πρακτορείο ειδήσεων Alray, Ο Υπουργός Οικισμού και Δημοσίων έργων του Ισραηλ, Uri Ariel, δήλωσε, την Παρασκευή που μας πέρασε,ότι... ελπίζει στην κατασκευή του «3ου Ναού» στην Ιερουσαλήμ, «Ο πρώτος ναός καταστράφηκε το 586 π.Χ , ο δεύτερος καταστράφηκε το 70 μ.Χ από τους Ρωμαίους. Από τότε οι Εβραίοι θρηνούν την απώλεια του ναού τους.«Τώρα που το Ισραήλ είναι κυρίαρχο πλέον κράτος, υπάρχουν εκείνες οι δυνατότητες ώστε να πραγματοποιηθεί αυτό», δήλωσε ο υπουργός Uri Ariel. Αναφέρθηκε για τη διαμάχη για το ισλαμικό τέμενος του Al-Aqsa λέγοντας «ότι κατέχει τη θέση του ναού και ο ναός είναι πολύ παλιότερος από το συγκεκριμένο τέμενος».

Οι δηλώσεις του αντιμετωπίστηκαν με οργή και κατακραυγή στις χώρες του μουσουλμανικού κόσμου, αφού το τέμενος του Al-Aqsa θεωρείτε ένα από τα πλέον ιερά μέρη και χώρος λατρείας για τους μουσουλμάνους.
Παρατηρούμε ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα στο Ισραήλ, έχει σπάσει η σιωπή για τη κατασκευή του 3ου ναού και ολοένα και περισσότερα άτομα , κυρίως κυβερνητικοί παράγοντες βγαίνουν και μιλούν για το θέμα του ναού, ζητώντας την αλλαγή του status στην Ιερουσαλήμ. Σύμφωνα με τους Times του Ισραήλ, είναι πιθανό να καταγγελθεί από την ισραηλινή κυβέρνηση το θέμα του όρους.
Το εβραϊκό σπίτι MK Zevulun Orlev κάλεσε επίσης για την ανοικοδόμηση του Ναού το περασμένο έτος, αν και παραδέχθηκε ότι η κατάρρευση του Θόλου του Βράχου στο Τέμενος Αλ Ακτσά θα σήμαινε ότι με τον μουσουλμανικό κόσμο θα ξεκίναγε ένας παγκόσμιος πόλεμος.
Πρόσφατες δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι το 30 τοις εκατό των Εβραίων στηρίζουν την ιδέα της ανοικοδόμησης του ναού, κάποιοι πολιτικοί μπορεί τώρα να είναι πιο πρόθυμοι να μιλήσουν για το θέμα. Συντηρητικές θρησκευτικές ομάδες, συμπεριλαμβανομένων «Το Ινστιτούτο Όρος του Ναού» , έχουν εργαστεί επί δεκαετίες για την ανοικοδόμηση του τρίτου Ναού.
Αντικείμενα και ενδύματα που πρέπει να χρησιμοποιηθούν στον τρίτο Ναό στην τελετή , έχουν ετοιμαστεί σύμφωνα με το έθιμο της βίβλου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την επαναλειτουργία του ναού . Το ινστιτούτο του τρίτου ναού έχει κυκλοφορήσει ακόμα και σχεδιαγράμματα με μια τρισδιάστατη εκδοχή για το πώς θα είναι ο νέος ναός.
Τυχαία γεγονότα; Μάλλον ΟΧΙ…
Όλοι όπως βλέπουμε εργάζονται μεθοδικά για την δημιουργία του ναού όπου σύμφωνα με την Αποκάλυψη του Ιωάννη εκεί μέσα θα εγκατασταθεί «το βδέλυγμα της ερημώσεως»…..
ΠΗΓΗ

Ώρα Μετανοίας

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίων 30 ημερών

διαφορες τυχαίες αναρτήσεις

4'ΝΕW ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (7' ΩΡΕΣ) 'ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΘΕΝ;;; ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...
Ο Κώστας Αδάμ είναι καθηγητής θεολόγος φιλόλογος, πνευματικο τέκνο του Μακαριστού Αρχιμανδρίτου πατρός Επιφανίου Θεοδωρόπουλου,και του Π. Αυγουστινου καντιωτη,είναι πάρα πολλά χρόνια ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Έχει διατελέσει λυκειάρχης στο Κορωπί. Είναι Μελετητης των Αγιων Πατερων Της Ορθοδοξιας Και Της Αγιας Γραφης,Ανθρωπος Με Αληθινο Προσωπικό Χριστιανικό Βίωμα.

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
Οι βιντεοσκοπημένες Εκπομπές του Αναγνωστου Του Ραδιοφώνου Της Πειραϊκης Εκκλησίας Βασίλη Ατζακλή, Και Κάθε Παραγωγή Δική Του Θα προστίθεται Εδώ!.

Αντίβαρο

ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το Zωντανό Iστολόγιο

paterikoslogos.com - Δ. Συζητήσεις

Χριστιανική Φοιτητική Δράση

Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

επικαιρότητα

ΛΙΣΤΑ (1') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΛΙΣΤΑ (2') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Greek Alert

BBC News - Home

Αρχειοθήκη ιστολογίου