Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ !!! ΦΟΒΕΡΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ !!! O ΑΠΩΛΕΙΩΝ, ( ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ) ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ !!! (ΜΕΡΟΣ Α')

""'"O ΑΠΩΛΕΙΩΝ, ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ"""""'
ΙΑΩ-ΙΑΟ INFORMATION AWARNESS OFFICE
ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΜΑΤΙ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ

ΙΑΟ-ΙΑΩ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ, Ο ΙΑΩ-ΙΑΟ ΑΒΡΑΞΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΘΕΟΤΗΤΑ ΗΛΙΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ, (Ο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ, Ο ΑΠΩΛΕΙΩΝ), ΚΑΤΑ ΕΜΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ, Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΥΤΗ, ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ.

ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΤΩΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΩΝ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΠΩΣ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΝΟΣΟ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ, ΟΠΟΥ ΤΑ ΚΡΕΑΤΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ, ΑΥΤΟΝΟΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΕΟΥΛΕΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΝΕ ΔΑΙΜΟΝΙΑ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥΣ, ΒΡΗΚΑΝ ΠΑΤΗΜΑ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ (ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ) ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΕΣΟΝΤΕΣ (ΔΕΙΤΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΩΝ) ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΑΝ, ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ (ΟΠΟΥ Η ΜΗΤΕΡΑ ΣΤΟΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΒΩΜΟ ΘΥΣΙΩΝ ΤΟΥ ΒΑΑΛ) ΕΝΑΝ ΟΛΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ" ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ, ΟΙ ΜΠΟΥΣ, ΚΛΙΝΤΟΝ, ΟΜΠΑΜΑ ΚΛΠ.
ΤΟ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΦΕΡΕΙ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ, ΜΑΤΟΓΚΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΙΑΩ (ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ), ΑΡΑ ΜΙΛΑΕΙ, ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ.
ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ, ΤΟ ECHELON, DARPA, PRISM ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ "ΠΕΝΤΕ ΜΑΤΙΑ" ΚΛΠ.
Ο ΙΑΩ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΩΤΕΡΗ ΗΛΙΑΚΗ ΘΕΟΤΗΤΑ, Ή Ο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ, ΣΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ, ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΠΟΛΕΜΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ.
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ, ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΜΠΟΛΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
ΦΕΚ 2845Β/12 ΚΑΙ 1444Β/12 ΕΝΕΡΓΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΤΟΥΣ 125KHZ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ ΚΑΙ ΩΣ ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΠΛΑ.
ΤΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ, ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ.
ΤΟ ΚΗΡΥΚΕΙΟ ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΩ ΞΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ "ΤΜΗΜΑ" ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΩΝ.
ΚΑΛΥΠΤΩ ΣΦΑΙΡΙΚΑ ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΟΙΟΣ ΚΙΝΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΨΕΜΑΤΑ, ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΕ ΤΑ ΒΔΕΛΥΓΜΑΤΑ, ΜΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΤΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ILLUMINATI. ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.


ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΘΕΟΤΗΤΑ ΙΡΙΣ, ΙΡΙΔΑ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΘΕΟΤΗΤΑ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΦΤΕΡΑ. ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΣΠΕΚΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ.
ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΚΗΡΥΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ "'ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ"' ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΞΕΝΙΣΜΟΥ. Ο ΣΠΕΚΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΗΣ ΟΥΑΣΙΝΚΤΟΝ, ΦΕΡΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΘΕΟΤΗΤΕΣ ΗΛΙΩΝ.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΠΕΚΤΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΠΑΛΜΩΝ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΗΡΥΚΕΙΑ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ.
ΑΥΤΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΣΑΚΡΑΣ ΣΑΣ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΜΝΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΗΡΥΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ, ΤΗΝ "ΙΡΙΔΑ" ΤΗΣ ΑΜΒΛΥΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΡΙΧΙΝΕΛΩΣΗ. ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ "ΑΣΤΡΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ", ΚΑΒΒΑΛΙΚΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΛΑΝΑΝΕ ΣΕ ΚΟΣΜΟΥΣ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ. ΠΛΑΝΑΣΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΠΛΑΝΗ ΜΕΓΑΛΗ, ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΗΛΙΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ, ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΛΕΜΕ. ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΑΣΤΡΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΑΤΕ, ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΖΩΝΤΑΝΟΤΑΤΕΣ, ΟΛΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΛΑΝΑΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΕΣ. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΔΕΛΥΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΜΗ ΠΛΑΝΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ, ΟΙ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΟΠΤΙΚΟ ΣΑΣ ΠΕΔΙΟ, ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ ΚΑΘΕ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΥ ΤΕΧΝΟΚΡΚΑΤΗ ΚΑΙ ΚΟΛΟΓΙΑΤΡΟΥ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΑ, ΕΙΔΕ ΩΣ ΟΘΟΝΗ ΤΟ ΟΠΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟ, ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΛΟΥΜΠΑΣ.
ΑΥΤΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΟΠΤΙΚΟ ΣΑΣ ΠΕΔΙΟ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΤΕ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΨΕΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙΣ. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ, ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΚΠΕΣΟΝΤΕΣ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ.
AΥΤΟ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΠΡΑΓΜΑ. ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΩΛΕΙΩΝ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ, Ο ΑΠΩΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ, Ο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ. Ο ΑΒΡΑΞΑΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ, ΔΗΛΑΔΗ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΗΡΥΚΕΙΩΝ. ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΑ, ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΩΤΕΡΑ ΕΔΩ """"""""''ΠΑΤΩΣΑΤΕ"""""""""
ΝΑΣΑ ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΕΟΤΗΤΑ ΗΛΙΟΥ ΜΕ ΔΑΦΝΕΣ ΚΑΙ ΑΕΤΟ ΔΙΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ (ΣΙΓΑ ΜΗ ΠΑΝΤΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΚΑΦΟΣ)
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΤΙ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΠΟ ΤΟ ""'ΚΕΦΑΛΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΤΟ ΨΑΡΙ"""
ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΘΕΟΤΗΤΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ. ΤΟΣΗ ΑΓΑΠΗ ΕΧΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΟΥΣΙΑ, ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΣΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ, ΝΑ ΠΙΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΣΑΣ; ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ, ΝΑΟΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΚΠΕΣΟΝΤΩΝ ΤΟ ΛΕΣ, ΒΟΥΛΗ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ...
Ερμής και Ιτζάμνα, θεότητα των Αρχαίων Μεξικανών Μάγια... https://en.wikipedia.org/wiki/Itzamna
ΤΟΝ ΟΝΤΙΝ, ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΩΝ, ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣ ΝΑ ΜΕ ΣΥΜΠΑΘΑΤΕ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΛΑΓΑΝΕ ΣΤΙΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΓΑΝΕ ΜΕ ΞΕΡΙΖΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΚΟΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΤΟ ΑΙΜΑ ΛΕΜΕ ΛΙΜΝΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΤΙ ΥΜΝΕΙΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΥΜΝΕΙΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΔΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΜΕΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Οντίν και Κετζαλκοάτλ, θεότητα των Μάγια που σημαίνει "φτερωτό φίδι" !!! κ.λ.π., κ.λ.π...https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%B5%CF%84%CE%B6%CE%B1%CE%BB%CE%BA%CF%8C%CE%B1%CF%84%CE%BB
ΤΗΝ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ ΡΕ ATIMOI ΜΟΥ, ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΕΛΩΜΕΝΗ, ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ, ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
ΕΙΝΑΙ ΑΤΖΕΝΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ, ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
πηγη  
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....
ΤΟ BARCODE 666 ΣΤΟΝ ΟΦΘΑΛΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΘΑ ΧΑΡΑΧΘΕΙ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΑ !!! 
ΤΟ BARCODE 666 ΘΑ ΧΑΡΑΧΘΕΙ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΑ ΣΤΟΝ ΟΦΘΑΛΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ !!! ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 13,16 ..καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσωσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν, 17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ. 18 ῟Ωδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς´. .. ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 13 http://users.sch.gr/aiasgr/Kainh_Diathikh/Apokalupsis_Iwannou/Apokalupsis_Iwannou_kef.13.html#Ta_duo_thiria Το βιβλίο "Θησαυρός" του Αγίου Δαμασκηνού του Στουδίτου μπορείτε να το κατεβάσετε σε pdf από την ψηφιοθήκη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης εδώ: http://digital.lib.auth.gr/record/126440?ln=el Το απόσπασμα που αναφέρεται ο Άγιος στο σφράγισμα στο δεξί χέρι και στο βλέφαρο (Λόγος ΚΓ, Περί της Β' Παρουσίας του Χριστού) είναι στη σελίδα 13 του αρχείου pdf εδώ: http://digital.lib.auth.gr/record/126440/files/007.pdf (5ο κατά σειρά pdf). Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΣΤΟ "ΒΛΕΦΑΡΟ" ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΙΡΙΔΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ - ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΤΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Ο ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ "ΜΕΤΩΠΟ" ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ Ο ΑΓΙΟΣ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΣ - ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΑΓΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΗ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑΤΟΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΦΑΡΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ. Το ιδιόχειρο σημείωμα του Αγ. Παϊσίου "ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ" μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ: http://www.pigizois.net/afieromata/paisios/simeia_kairon_ger_paisiou_agioritou.pdf από την ιστοσελίδα του Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής Μυτιλήνης. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΣΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ "ΑΚΤΙΝΕΣ ΛΕΪΖΕΡ" ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ MICROCHIP ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΡΜΑ - ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ, ΕΝΩ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΕΞΟΓΚΩΜΑ ΚΑΙ ΨΗΛΑΦΙΖΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ. Παρουσίαση τεχνολογίας αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων στο DNA - Πανεπιστήμιο Cambridge (αποσπάσματα εμπεριέχονται στο βίντεο): https://www.youtube.com/watch?v=3yQX6ikVdEY
Πληροφορίες για την αποθήκευση ψηφιακών δεδομένων στο DNA (στα αγγλικά), μπορείτε να βρείτε επίσης ενδεικτικά εδώ: (Harvard's Wyss Institute) https://www.youtube.com/watch?v=Fn7-R_jhSwk και εδώ από επίσης μια πρόφατη παρουσίαση της τεχνολογίας: The next mass storage device will be DNA | Ewan Birney | TEDxWhitehall https://www.youtube.com/watch?v=oY4Efv6yNi8 ή κάντε αναζήτηση με τη φράση: “ Digital Data Storage in DNA ”. Και το αισιόδοξο μήνυμα για τις νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=chaG5eoi6WQ Προσωπικά να ευχαριστήσω το φίλο η την φίλη που έχει φτιάξει το κανάλι https://www.youtube.com/channel/UCtT-DiETmstDMk9ANn9kSJQ για την επιμέλεια και την προσπάθεια να φτιάξει τα δυο βιντεο,είναι εξαιρετική η δουλειά του. Philip Jones (Το τέλος του χρήματος): "Έχω άσχημα νέα για τους αισιόδοξους. Δεν θα υπάρξει ανάκαμψη. Αυτό που συμβαίνει τώρα, είναι αυτό που έχει πει ο David Icke, το μέρος ενος μεγάλου στρατηγικού σχεδίου για την δημιουργία μίας Νέας Παγκόσμιας Τάξης, ενος παγκόσμιου κράτους με μία παγκόσμια κυβέρνηση, έναν παγκόσμιο στρατό, μία παγκόσμια τράπεζα, ένα παγκόσμιο νόμισμα, μία παγκόσμια θρησκεία και ενός τραγικά μειωμένου πληθυσμού ... παγκόσμιων "τσιπαρισμένων σκλάβων". πηγές βιντεo : (2018 Το Τέλος του Χρήματος) https://www.youtube.com/watch?v=Iv8-LAnSMjw ( Και το όνομα του θηρίου 666...Πως βγαίνει;;; ) https://www.youtube.com/watch?v=96Eib6Eg5B0 ( ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ :ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ!!! ΑΓΙΟΥ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΥ ΣΤΟΥΔΙΤΟΥ & ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ) https://www.youtube.com/watch?v=sLpR_XiaR0s ( _ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ_ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ..._) https://www.youtube.com/watch?v=IuQmBWIXzGg ( ΙΡΙΔΟΣΚΟΠΗΣΗ ΧΑΡΑΓΜΑ) https://www.youtube.com/watch?v=z-c7KJJofQw (πατήρ Αθανάσιος Μυτιληναίος ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ: Καὶ τότε ἀποκαλυφθήσεται ὁ ἄνομος) https://www.youtube.com/watch?v=94H1TpJ0vJ4 IRIS SCAN BARCODE - THE MARK https://www.youtube.com/watch?v=VXOUd6mUjtkΣημεία των Καιρών - Αποθήκευση ψηφιακών δεδομένων στο DNA και η νέα ηλεκτρονική ταυτότηταhttps://www.youtube.com/watch?v=P8J1m6-uSlUΣημεία των Καιρών (2) - Αποθήκευση ψηφιακών δεδομένων στο ανθρώπινο DNA και η νέα ηλεκτρονική ταυτότητα https://www.youtube.com/watch?v=Oj-wCVBxa7c ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ : Γέροντας Γαβριήλ 13-1-16 Όσοι πάρουν την κάρτα του πολίτη δεν θα σωθούν!!! https://www.youtube.com/watch?v=cnyQX004e1o πατηρ Σάββας Αχιλλέως :Αν πάρουμε την κάρτα του πολίτη θα χάσουμε τον παράδεισο https://www.youtube.com/watch?v=oH336NEsRNcΓέρων Γαβριήλ Αγιορείτης ¨Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΤΩΡΑ!!! https://www.youtube.com/watch?v=0SOSS3Q-mvo&t=133s
Ο Αντίχριστος; David de rothschild (ΟΜΟΛΟΓΙΑ!!! ) : Λατρεύω το Σατανά και τον Προσκυνώ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίων 30 ημερών

VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ MEGASFILIPPOS & APROGRAMMATISTA ΣΤΟ YOU TUBE

4'ΝΕW ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (7' ΩΡΕΣ) 'ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΘΕΝ;;; ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...
Ο Κώστας Αδάμ είναι καθηγητής θεολόγος φιλόλογος, πνευματικο τέκνο του Μακαριστού Αρχιμανδρίτου πατρός Επιφανίου Θεοδωρόπουλου,και του Π. Αυγουστινου καντιωτη,είναι πάρα πολλά χρόνια ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Έχει διατελέσει λυκειάρχης στο Κορωπί. Είναι Μελετητης των Αγιων Πατερων Της Ορθοδοξιας Και Της Αγιας Γραφης,Ανθρωπος Με Αληθινο Προσωπικό Χριστιανικό Βίωμα.

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
Οι βιντεοσκοπημένες Εκπομπές του Αναγνωστου Του Ραδιοφώνου Της Πειραϊκης Εκκλησίας Βασίλη Ατζακλή, Και Κάθε Παραγωγή Δική Του Θα προστίθεται Εδώ!.

Αντίβαρο

ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το Zωντανό Iστολόγιο

paterikoslogos.com - Δ. Συζητήσεις

Χριστιανική Φοιτητική Δράση

Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

επικαιρότητα

ΛΙΣΤΑ (1') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΛΙΣΤΑ (2') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Greek Alert

BBC News - Home

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ - ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΑΤΕΡΙΚΑ