Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

SOS!!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ: Καλείστε Όλοι 'Αύριο 21-5-2017 Ώρα 17:00 μ.μ. στα προπύλαια του Πανεπιστήμιου Αθηνών διοργανώνεται Μεγάλο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο Κατά της Καρτας του Πολίτη,και της Κατάργησης του Άρθρου 3 από το Ελληνικό Σύνταγμα που Σημαίνει αν Ψηφιστεί,Ορθόδοξο Ελληνικό Κράτος Τέλος...

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ -ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ – ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ !!! ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΤΙΣ 21 ΜΑΙΟΥ 2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 17:00 :Έλληνες-Ελληνίδες,

Η συγκέντρωση της 21ης Μαΐου 2017 στα Προπύλαια Αθηνών διοργανώνεται από Εσάς με μοναδικό σκοπό την υπεράσπιση των Ορθόδοξων Πιστεύω μας , των ελευθεριών μας και των κατακτήσεων που είχαν επιτύχει οι πρόγονοι μας, δίνοντας πολλοί από αυτούς είτε την ζωή τους, είτε τα παιδιά τους για τα προαναφερθέν.

Στην συγκέντρωση της 21ης Μαΐου 2017, θα παραμείνουμε έως αργά έξω από την Βουλή για να υπερασπιστούμε/βροντοφωνάξουμε/ενημερώσουμε τους συμπατριώτες μας :

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ 


ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ της φράσης «στο όνομα της Αγίας και Ομοούσιάς και της Αδιαίρετης Τριάδας» που θα επιφέρει, πέρα των άλλων, ακόμα και την αλλοίωση του Εθνικού μας Συμβόλου
  
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ , που σύμφωνα με το ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ, είναι ΗΜΕΡΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ….Ο Πατροκοσμάς έδωσε την ζωή του , εμείς καλούμαστε άπλα να τιμήσουμε /υπερασπιστούμε τον Αγώνα του…

Η συγκέντρωση δεν ανήκει σε κανέναν …μόνο σε Εσάς….. 

Για αυτό την Κυριακή 21 Μαΐου 2017, όλοι να κρατούμε μια Ελληνική Σημαία και το κερί της Αναστάσεως για να φωτίσουμε τον δρόμο της ΕΠ-ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ του Έθνους μας, της Ελευθερίας μας και την αναζωπύρωση των Ορθόδοξων Πιστεύω μας….. 

Ο Θεός έβαλε την υπογραφή του, για να ελευθερωθούμε το 1821 και προς Τιμή Του, οι πρόγονοι μας, συμπεριέλαβαν στο Σύνταγμα την φράση «στο όνομα της Αγίας και Ομοούσιάς και της Αδιαίρετης Τριάδας»……..Εμεις δεν θα αφήσουμε την Μνημονιακη Βουλή να αθετήσει την υπογραφή μας….

Τυπώστε όλοι από 10 έντυπα, για να τα μοιράσετε στην πολυκατοικία σας και από 5 αφίσες για να στολίσετε τις κολώνες τις γειτονιά σας …
Έφτασε η ώρα να μοσχομυρίσει η Πατρίδα μας με άρωμα Επ-Ανάστασης ……

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ …. 
ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ, ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ…..
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ….
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ…..

Ο Γέρων Νεκτάριος Μουλατσιώτης : Δίνει την ευλογία του για την Συγκέντρωση στις 21-5-17 Ευχαριστούμε τον Γέροντα Νεκτάριο Μουλατσιωτη για την ευλογία του και την στήριξη του στην προσπάθεια όλων των Ελλήνων κατά της Κάρτας του Πολίτη για μια επιτυχημένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας …..
ΕΚΤΑΚΤΟ!!! Ο ΓΕΡΩΝ ΣΑΒΒΑΣ ΛΑΥΡΙΩΤΗΣ ΘΑ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 21/5/17 ΩΡΑ 17:00 ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ  ΑΘΗΝΩΝ.
Ο Γέρων Σαββας Λαυριώτης θα παρευρίσκεται στην συγκέντρωση κατά της κάρτας πολίτη και συνταγματικής αναθεώρησης  που θα γίνει την Κυριακή 21/5/17 και ώρα 17:00 στα Προπυλαια Αθηνων.

Πολλά δεινά έχουν βρεί τήν πατρίδα μας αλλά καί όλον τόν κόσμο. 

Οι δυνάμεις τού σκότους έχουν εξαπολύσει όλα τά μέσα γιά νά υποδουλώσουν μέ κάθε τρόπο τήν ανθρωπότητα καί νά πετύχουν τούς πρό αιώνων σχεδιασμένους στόχους, τήν Παγκόσμια Βασιλεία τού Αντιχρίστου καί τήν Παγκόσμια Προσκύνησή του ως θεού. 

Τό μεγάλο του όπλο θά είναι η ηλεκτρονική διακυβέρνηση μέ τόν δυσώνυμο αριθμό πού μάς προειδοποίησε ο Χριστός, τό 666.

Γι’αυτό πρέπει ν’αντισταθούμε μέ όλες μας τίς δυνάμεις νά μή μάς τό επιβάλουν, διότι πλέον θά είναι αναπόφευκτη η σατανική αιχμαλωσία. 

Ο μόνος πού μπορεί νά μάς σώσει είναι ο άγιος Τριαδικός Θεός,γι’αυτό δέν πρέπει νά τόν βγάλουμε από τήν ζωή μας. 

Τό σύνταγμα τής Ορθόδοξης Ελλάδος είναι θεμελιωμένο στό όνομα τής Αγίας Τριάδος.


Αυτό δέν πρέπει νά επιτρέψουμε νά τό καταργήσουν οι άθεοι, ασεβείς καί αντίχριστοι. 

Άν όμως δέν σεβόμαστε τόν νόμο τού Θεού, πώς θά έχουμε τήν προστασία Τού; Ανάγκη θά είναι νά δοκιμαστούμε γιά νά συνετιστούμε. 

Γι’αυτό νά μή δεχθούμε τήν ασεβή κατάργηση τής τού Κυρίου Κυριακής αργίας. 

Εμείς οι αντιοικουμενιστές αγιορείτες πατέρες συμφωνούμε μέ τόν αγώνα τών ορθοδόξων αδελφών καί τόν στηρίζουμε καί ευχόμαστε γιά τά καλά αποτελέσματα παρακαλώντας τόν Κύριό μας,τήν ακαταίσχυντη Προστασία μας τήν Μητέρα τών χριστιανών καί τόν άγιό μας Κοσμά τόν Αιτωλό πού θυσιάστηκε γιά τούς χριστιανούς καί τόν νόμο τού Θεού. 

Αγιορείτες Μοναχοί.

Νέα συγκέντρωση ενάντια στην κάρτα του πολίτη και την συνταγματική αναθεώρηση – Ποια η θέση της  Εκκλησίας για την κάρτα του πολίτη;

Δυναμικό παρών αναμένεται να δώσουν σωματεία, χριστιανικές ενώσεις, κληρικοί και λαϊκοί, στην νέα συγκέντρωση της 21ης Μαΐου στα Προπύλαια Αθηνών για την κάρτα του πολίτη με μοναδικό σκοπό την υπεράσπιση των Ορθόδοξων πεποιθήσεων των Ελλήνων , των ελευθεριών όλων μας και των κατακτήσεων που είχαν επιτύχει οι πρόγονοι μας.
Στην συγκέντρωση της 21ης Μαΐου οι ειρηνικοί διαδηλωτές έχουν σκοπό να παραμείνουν έως αργά έξω από την Βουλή για να βροντοφωνάξουν :
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ της φράσης
«στο όνομα της Αγίας και Ομοουσίας και της Αδιαίρετης Τριάδας»
που θα επιφέρει, πέρα των άλλων, ακόμα και την αλλοίωση του Εθνικού μας Συμβόλου
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ,
που σύμφωνα με το ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ, είναι ΗΜΕΡΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ….Ο Πατροκοσμάς έδωσε την ζωή του , εμείς καλούμαστε άπλα να τιμήσουμε /υπερασπιστούμε τον Αγώνα του…
Συγκεκριμένα πάντως για την κάρτα του πολίτη η κατάσταση είναι πολύ ρευστή αφού από πέρυσι τον Ιούνιο εκκρεμεί μια απάντηση της κυβέρνησης προς την Εκκλησία.
Αρχές Ιουνίου του 2016 η Διαρκής Ιερά Σύνοδος λαβούσα γνώση για το γεγονός ότι κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα δημοσιεύθηκαν ψηφίσματα που αφορούν στο θέμα της εκδόσεως της ηλεκτρονικής Κάρτας του Πολίτη, η Δ.Ι.Σ. επανέλαβε ότι αναμένει από τις αρμόδιες Υπηρεσίες της Πολιτείας το σχετικό προς διαβούλευση Νομοσχέδιο και την επ’ αυτού Εισηγητική Έκθεση, προκειμένου να τοποθετηθεί υπευθύνως. Γι’ αυτό και συνιστούσε στον Ιερό Κλήρο, τους Μοναχούς και τους πιστούς να ειρηνεύουν και να αναμένουν την τελική θέση της Εκκλησίας της Ελλάδος.
Τελική θέση η οποία δεν ήρθε ποτέ καθώς δεν ήρθε ούτε η σχετική κυβερνητική ενημέρωση….
Τους κινδύνους για την κάρτα του πολίτη έχει προσδιορίσει σε παλιότερη ομιλία του ο Αρχιμανδρίτης π. Σαράντη Σαράντος με θέμα: «Κάρτα του Πολίτη: Ευκολία ή Εφιάλτης;»
Ο Ομιλητής έκανε μια ιστορική αναδρομή των τελευταίων τριάντα ετών, κατά τα οποία άρχισε και συνέχισε να απασχολεί το θέμα αυτό – της Ηλεκτρονικής Ταυτότητας αρχικά και της Κάρτας του Πολίτη μετά – την Πολιτεία και την Εκκλησία.
Η υπόθεση αυτή της ηλεκτρονικής και παγκόσμιας διακυβέρνησης μέσω μιας ηλεκτρονικής ταυτότητας όλων των ανθρώπων και της καταχωρήσεως όλων των στοιχείων τους σε ένα Ηλεκτρονικό Υπολογιστή μαμούθ, αποτελεί διαχρονικό στόχο της Νέας Εποχής, των Διεθνών Εξουσιαστών και της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Συνιστά δε η Παγκόσμια αυτή Διακυβέρνηση προδρομική κατάσταση της Εποχής του Αντιχρίστου και με αυτή στρώνεται η απόλυτη δικτατορία όλων των αιώνων, ώστε ο άνθρωπος να γίνει ένα πιόνι στα χέρια των σκοτεινών γνωστών – άγνωστων εξουσιαστών.
Ο π. Σαράντης διάβασε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από το χειρόγραφο και ιδιόγραφο βιβλίο του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτη, ο οποίος τόνιζε ότι η παραλαβή της Ηλεκτρονικής Ταυτότητας, η οποία φέρει το βέβηλο αριθμό του 666, συνιστά άρνηση και βεβήλωση του βαπτίσματός μας και δεν πρέπει αυτό να το ανεχτεί ποτέ η γρηγορούσα συνείδηση των Ορθοδόξων Ελλήνων, πόσο μάλλον το μελλοντικό χάραγμα στο χέρι ή στο μέτωπο, όπως προλέγει και η Αποκάλυψη.
Η Κάρτα του Πολίτη, την οποία πολλοί Ευρωπαϊκοί Λαοί δεν δέχτηκαν, αποτελεί φαλκίδευση της θεόσδοτης Ελευθερίας του ανθρωπίνου Προσώπου με το ηλεκτρονικό φακέλωμα και βεβήλωση της Πίστεώς μας με τον βέβηλο αριθμό του Αντιχρίστου. Θίγει δηλαδή και την Ελευθερία και την Πίστη μας. Συνεπώς ποτέ κανένας Ελληνορθόδοξος δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν είναι τίποτε, διότι παρά τις όποιες προβαλλόμενες ευκολίες, δεν παύει να είναι τελικά ένας φοβερός ηλεκτρονικός εφιάλτης, που δεν θα θέλαμε ποτέ να βιώσουμε ούτε στα πιο τρομακτικά όνειρά μας.
Ο Αγώνας μας λοιπόν, κατέληξε ο π. Σαράντης, είναι η ενημέρωση του λαού μας, η αντίσταση των πιστών μελών της Εκκλησίας στην ισοπεδωτική δικτατορία της Ηλεκτρονικής Παγκόσμιας Διακυβέρνησης και η ματαίωση του φοβερού αυτού σχεδίου, που πλήττει ό,τι πολύτιμο έδωσε ο Δημιουργός στον κατ’ εικόνα Θεού πλασθέντα άνθρωπο, την ελευθερία δηλαδή και την πίστη.
Τι έλεγε ο Άγιος Παΐσιος για τις κάρτες;
Τέλος ιδιαίτερη σημασία έχει το τι έλεγε ο Άγιος Γέροντας Παϊσιος σχετικά με τις κάθε λογής κάρτες:
»Θα σας δίνουν κάρτες για να σας συνηθίσουν μ’ αυτές.
Κι όταν κάποτε όλα τα συγκεντρώσουν σε μια κάρτα (ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κλπ) αυτό θα είναι το σφράγισμα, να μην το πάρετε».
Μεταξύ άλλων o Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης έδωσε την ευλογία του και την στήριξη του στην προσπάθεια όλων των Ελλήνων κατά της Κάρτας του Πολίτη για μια επιτυχημένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας και δήλωσε τα κάτωθι:
• «Δώστε μάχη για την ψύχη σας, δεν είναι ποτέ αργά, αυτός ο αγώνας είναι ιερός…»
• «Όλοι πρέπει να δώσουν ένα βροντερό παρών και σε αυτή την Συγκέντρωση κατά της Κάρτας του Πολίτη….»
• «…δίχως πράξη θεωρία, δαιμόνων εστί θεολογία…»
ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: Θα σας πουν «Μόνο με τις κάρτες θα κινήσθε. Τα χρήματα θα καταργηθούν»

Για όσους θέλουν να βοηθήσουν και παρακαλούμε γι αυτό, εδω σας αναρτούμε το έντυπο σε μορφή pdf και την αφίσα σε pdf και  jpg. Η αφίσα είναι σε Α3, στο φωτοτυπικό κέντρο της γειτονιά σας στοιχίζει 0,10€ περίπου η ασπρόμαυρη. Πέντε αφίσες ο καθένας να εκτυπώσει θα μιλάει όλη η Ελλάδα για αυτή την συγκέντρωση.

Έντυπο pdf:

Αφίσα pdf:

ΤΟ BARCODE 666 ΣΤΟΝ ΟΦΘΑΛΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΘΑ ΧΑΡΑΧΘΕΙ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΑ !!! 


ΤΟ BARCODE 666 ΘΑ ΧΑΡΑΧΘΕΙ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΑ ΣΤΟΝ ΟΦΘΑΛΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ  ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ !!! 
ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΙΩΑΝΝΟΥ
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 13,16 ..καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσωσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν, 17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ. 
18 ῟Ωδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς´. ..
ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΙΩΑΝΝΟΥ
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 13
http://users.sch.gr/aiasgr/Kainh_Diathikh/Apokalupsis_Iwannou/Apokalupsis_Iwannou_kef.13.html#Ta_duo_thiria
Το βιβλίο "Θησαυρός" του Αγίου Δαμασκηνού του Στουδίτου μπορείτε να το κατεβάσετε σε pdf από την ψηφιοθήκη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης εδώ: http://digital.lib.auth.gr/record/126440?ln=el Το απόσπασμα που αναφέρεται ο Άγιος στο σφράγισμα στο δεξί χέρι και στο βλέφαρο (Λόγος ΚΓ, Περί της Β' Παρουσίας του Χριστού) είναι στη σελίδα 13 του αρχείου pdf εδώ: http://digital.lib.auth.gr/record/126440/files/007.pdf (5ο κατά σειρά pdf).
Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΣΤΟ "ΒΛΕΦΑΡΟ" ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΙΡΙΔΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ - ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΤΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Ο ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ "ΜΕΤΩΠΟ" ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ Ο ΑΓΙΟΣ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΣ - ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΑΓΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΗ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑΤΟΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΦΑΡΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ. 

Το ιδιόχειρο σημείωμα του Αγ. Παϊσίου "ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ" μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ: http://www.pigizois.net/afieromata/paisios/simeia_kairon_ger_paisiou_agioritou.pdf από την ιστοσελίδα του Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής Μυτιλήνης.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΣΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ "ΑΚΤΙΝΕΣ ΛΕΪΖΕΡ" ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ MICROCHIP ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΡΜΑ - ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ, ΕΝΩ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΕΞΟΓΚΩΜΑ ΚΑΙ ΨΗΛΑΦΙΖΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ. 
Παρουσίαση τεχνολογίας αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων στο DNA - Πανεπιστήμιο Cambridge (αποσπάσματα εμπεριέχονται στο βίντεο): https://www.youtube.com/watch?v=3yQX6ikVdEY
Πληροφορίες για την αποθήκευση ψηφιακών δεδομένων στο DNA (στα αγγλικά), μπορείτε να βρείτε επίσης ενδεικτικά εδώ: (Harvard's Wyss Institute) https://www.youtube.com/watch?v=Fn7-R_jhSwk
και εδώ από επίσης μια πρόφατη παρουσίαση της τεχνολογίας:
The next mass storage device will be DNA | Ewan Birney | TEDxWhitehall 
https://www.youtube.com/watch?v=oY4Efv6yNi8
ή κάντε αναζήτηση με τη φράση: “ Digital Data Storage in DNA ”.
Και το αισιόδοξο μήνυμα για τις νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=chaG5eoi6WQ
Προσωπικά να ευχαριστήσω το φίλο η την φίλη που έχει φτιάξει το κανάλι https://www.youtube.com/channel/UCtT-DiETmstDMk9ANn9kSJQ για την επιμέλεια και την προσπάθεια να φτιάξει τα δυο βιντεο,είναι εξαιρετική η δουλειά του.   

Philip Jones (Το τέλος του χρήματος): 
"Έχω άσχημα νέα για τους αισιόδοξους.
Δεν θα υπάρξει ανάκαμψη. 
Αυτό που συμβαίνει τώρα, είναι αυτό που έχει πει ο David Icke,
το μέρος ενος μεγάλου στρατηγικού σχεδίου για την δημιουργία 
μίας Νέας Παγκόσμιας Τάξης,
ενος παγκόσμιου κράτους με μία παγκόσμια κυβέρνηση, έναν παγκόσμιο στρατό, 
μία παγκόσμια τράπεζα, ένα παγκόσμιο νόμισμα, μία παγκόσμια θρησκεία
και ενός τραγικά μειωμένου πληθυσμού ... παγκόσμιων "τσιπαρισμένων σκλάβων".

πηγές βιντεo :
(2018 Το Τέλος του Χρήματος) 
https://www.youtube.com/watch?v=Iv8-LAnSMjw
( Και το όνομα του θηρίου 666...Πως βγαίνει;;; ) https://www.youtube.com/watch?v=96Eib6Eg5B0
( ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ :ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ!!! ΑΓΙΟΥ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΥ ΣΤΟΥΔΙΤΟΥ & ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ)
https://www.youtube.com/watch?v=sLpR_XiaR0s
( _ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ_ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ..._)
https://www.youtube.com/watch?v=IuQmBWIXzGg
( ΙΡΙΔΟΣΚΟΠΗΣΗ ΧΑΡΑΓΜΑ) https://www.youtube.com/watch?v=z-c7KJJofQw
(πατήρ Αθανάσιος Μυτιληναίος ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ: Καὶ τότε ἀποκαλυφθήσεται ὁ ἄνομος) https://www.youtube.com/watch?v=94H1TpJ0vJ4
IRIS SCAN BARCODE - THE MARK
https://www.youtube.com/watch?v=VXOUd6mUjtk
Σημεία των Καιρών - Αποθήκευση ψηφιακών δεδομένων στο DNA και η νέα ηλεκτρονική ταυτότητα
https://www.youtube.com/watch?v=P8J1m6-uSlU&t=0s
Σημεία των Καιρών (2) - Αποθήκευση ψηφιακών δεδομένων στο ανθρώπινο DNA και η νέα ηλεκτρονική ταυτότητα https://www.youtube.com/watch?v=Oj-wCVBxa7c

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ :  Γέροντας Γαβριήλ 13-1-16 Όσοι πάρουν την κάρτα του πολίτη δεν θα σωθούν!!! https://www.youtube.com/watch?v=cnyQX004e1o
πατηρ Σάββας Αχιλλέως :Αν πάρουμε την κάρτα του πολίτη θα χάσουμε τον παράδεισο https://www.youtube.com/watch?v=oH336NEsRNc
Γέρων Γαβριήλ Αγιορείτης ¨Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΤΩΡΑ!!! https://www.youtube.com/watch?v=0SOSS3Q-mvo&t=133s

Διονύσης Μακρής 6-4-17:ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ Άρθρου 3 - Το Τελευταίο ΠΑΣΧΑ της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΣΤΗΝ Ελλάδα 
Μπαίνουμε http://www.syntagma-dialogos.gov.gr/
και γράφουμε το παρακάτω:
ΤΟ ΑΡΘΡΟ 3 ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΙΣΧΥΟΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΛΗΦΘΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ. ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΩΣ ΕΧΕΙ Η ΠΡΟΜΕΤΩΠΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 110 ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΚΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΕΑ. Την Πέμπτη  6 Απριλίου  2017 στην αίθουσα "Αγαθός λόγος" λαγουμιτζή 42 Νέος κόσμος,της Εφημερίδας "Στύλος της Ορθοδοξίας" πραγματοποιήθηκε επίκαιρη και αποκαλυπτική ενημέρωση από το  Δημοσιογράφο και θεολόγο (εκδότη της Εφημερίδας "Στύλος της Ορθοδοξίας')κυρίο Διονύση μακρή με θέμα  :ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ  Άρθρου 3 - Το Τελευταίο ΠΑΣΧΑ της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΣΤΗΝ  Ελλάδα ..Καλεσμένος και ομιλητής ήταν ο συγγραφέας και ερευνητής κύριος Ιωάννης Παλαιτσάκης .Η συνάντηση διήρκεσε 1 ωρα και 33 λεπτά,και κατά τη διάρκεια της ομιλίας έγινε ωφέλιμος και εποικοδομητικός διάλογος
Διονύσης Μακρής( ΚΑΒΑΛΑ 30-04-17) : Κατάργηση Άρθρου 3 = Ορθόδοξο Ελληνικό Κράτος Τέλος...
ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΑΝ ΑΠΑΛΕΙΦΘΕΙ Η ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 3 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίων 30 ημερών

VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ MEGASFILIPPOS & APROGRAMMATISTA ΣΤΟ YOU TUBE

4'ΝΕW ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (7' ΩΡΕΣ) 'ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΘΕΝ;;; ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...
Ο Κώστας Αδάμ είναι καθηγητής θεολόγος φιλόλογος, πνευματικο τέκνο του Μακαριστού Αρχιμανδρίτου πατρός Επιφανίου Θεοδωρόπουλου,και του Π. Αυγουστινου καντιωτη,είναι πάρα πολλά χρόνια ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Έχει διατελέσει λυκειάρχης στο Κορωπί. Είναι Μελετητης των Αγιων Πατερων Της Ορθοδοξιας Και Της Αγιας Γραφης,Ανθρωπος Με Αληθινο Προσωπικό Χριστιανικό Βίωμα.

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
Οι βιντεοσκοπημένες Εκπομπές του Αναγνωστου Του Ραδιοφώνου Της Πειραϊκης Εκκλησίας Βασίλη Ατζακλή, Και Κάθε Παραγωγή Δική Του Θα προστίθεται Εδώ!.

Αντίβαρο

ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το Zωντανό Iστολόγιο

paterikoslogos.com - Δ. Συζητήσεις

Χριστιανική Φοιτητική Δράση

Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

επικαιρότητα

ΛΙΣΤΑ (1') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΛΙΣΤΑ (2') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Madata.GR

Greek Alert

BBC News - Home

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ - ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΑΤΕΡΙΚΑ