Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

''Το απύθμενο μίσος για τον χριστιανισμό(όταν το σχέδιο = σκοπός φτάνει στο τέλος)''

''Το απύθμενο μίσος για τον χριστιανισμό(όταν το σχέδιο = σκοπός φτάνει στο τέλος)''

Ήμουν στη προεφηβική περίοδο όταν ξεκίνησα να αναρωτιέμαι τι πρόκειται να συμβεί αν φτάσω να ζήσω τα έσχατα χρόνια , τα τρομερά χρόνια του αντιχρίστου. Σαν να μην πέρασε μέρα , θυμάμαι πως είχα ρωτήσει τη μητέρα μου πως θα είναι αυτά τα χρόνια και η άπαντησή της με είχε καλύψει απόλυτα . ''Εκείνα τα χρόνια μου ...'',μου είχε πει ,''θα είναι δύσκολο να βρίσκεις έναν άνθρωπο που να σου <δηλώνει μονάχα> ότι είναι πιστός ...''μου φαινόταν αδιανόητο . Τι θα μπορούσε να μεσολαβήσει ώστε να συμβεί κάτι τόσο τρομερό ; ένας άνθρωπος να δυσκολεύεται απλά να δηλώσει πιστός ;

Mε τα χρόνια η απορία μου σβήστηκε . Ο άνθρωπος επέτρεψε στον εαυτό του να γίνει θύμα των καταστάσεων , της εκάστοτε διεφθαρμένης κοινωνίας που του περιόριζε τα ιδανικά του , ώστε ο νους να φτάσει να τυφλώνεται , οι γνώσεις που δέχεται να είναι φιλτραρισμένες πάντοτε έτσι κατασκευασμένες σ'ένα πρότυπο υπερανθρώπου , αποστατημένου από τον Θεό , χωρίς ηθική δικαιοσύνη . Η θέση του Θεού ''αντικαταστάθηκε '' με ένα τσούρμο αλαζονικούς φιλόσοφους (οχι για τους πιστούς ,αλλά για όλους τους άλλους και χειρότερα γι'αυτούς τους δήθεν πιστούς με ανησυχίες που τους έλαβαν υπόψιν) αλλά και από ''σπουδαίους '' στοχαστές και συγγραφείς , με ιδιαίτερα καλλιεργημένο πνεύμα που μέσα από τα έργα τους δίδαξαν τον μηδενισμό και ο κύριος άξονας τους ήταν πάντα ο Ιησούς Χριστός και ο χριστιανισμός . Είναι να απορεί κανείς αλλά δυστυχώς κανείς δεν απόρησε, τη σωστή στιγμή. Γιατί τόσο μεγάλο πάθος όλοι αυτοί οι μεγάλοι αντίχριστοι , οι ''υπεράνθρωποι'' .. . έμπαιναν συνεχώς στην διαδικασία να θίγουν ΤΑ ΘΕΙΑ ; Γιατί όλοι τους ανεξαιρέτως άγγιξαν τη κορυφή (για την ακρίβεια τη μασονική κορυφή) ; Για το ψέμα που ζούμε είμαστε οι ίδιοι φταίχτες. Ας αναλάβουμε και κάποια ευθύνη για τις επιλογές μας . Γιατί ο άνθρωπος επιζητούσε σαν πεινασμένο σκυλί το κύρος της συγκεκριμένης μόρφωσης -παγίδας που ήταν στην ουσία μία προπαγάνδα ενάντια του Χριστού , μία κραυγή υπέρ της μασονίας και μία τάση στην ολοκλήρωσή , αυτοθέωση ότι ακριβώς πρεσβεύουν οι ίδιοι μας οι εχθροί (σε τι μου είναι χρήσιμος ο Θεός αφού εγώ μπορώ να φτάσω να είμαι θεός ; ). Για τυχόν παρεξηγήσεις τονίζω πως αναφέρομαι σε τέτοιου είδους γνώση. Ποιος φιλτράρισε τη γνώση χωρίς πρώτα να την κρίνει ; Έγινε το αντίθετο . Δέχτηκε τη γνώση και τόλμησε να γίνει κριτής του ίδιου του Θεού. Τα λόγια αγάπης Του Χριστού δέχτηκαν βέλη ειρωνείας ,απόλυτης κακίας αλλά και αμφισβήτησης της ύπαρξής Του από τους χειρότερους αντίχριστους. Η βρωμιά των αντίχριστων συγγραφέων ήταν από ανέκαθεν επιτηδευμένη , η όλη τους συνεισφορά (τέχνη) στην ανθρωπότητα ήταν να αρπάξουν την αγάπη και την ελπίδα και την σοφία αν θέλετε των ανθρώπων αντικαθιστώντας τις δωρό Θεού αρετές αυτές με την οίηση. 

Ο Χίτλερ επηρεάστηκε από τον αυτοαποκαλούμενο αντίχριστο και μασόνο Νίτσε και τον υπεράνθρωπό του για

να δημιουργήσει την Άρια φυλή. Ο Νίτσε ήταν πέρα για πέρα αντιφατικός . 
Ξεκίνησε (πριν μπει στη μασονία) να φωνάζει στους δρόμους ''Που είναι ο Θεός , που είναι ο κύριος ; Εμείς τον σκοτώσαμε '' εννοώντας τους φιλόσοφους που τόλμήσαν να δουν τον Θεό σαν ιδέα , ύστερα όμως ανέπτυξε ένα μεγάλο μίσος προς τον Απόστολο Παύλο , τη καινή διαθήκη αλλά και όλους τους μαθητές Του Χριστού και τους κατηγορούσε πως παραποίησαν την εικόνα Του και δημιούργησαν μια άλλη αυτή του ραββίνου. Βέβαια εξισώνει Τον Ιησού με τον βούδα και η όλη του φιλοσοφία είναι αυτή του μίσους και της βίας.Ο Νίτσε ήταν αυτός που ζήλεψε πρώτα Τον Χριστό και ύστερα τον Απόστολο Παύλο.Κατέληξε σχιζοφρενής αλλά και να λέει καθώς αργοπέθαινε ''ο Χριστός τελικά υπάρχει.'' Ο ''μέγας '' Καζαντζάκης για την ελλάδα και αηδιασμένος από τον Θεό και την αιώνια βασιλεία ήταν ο ευνοούμενος της βασίλισσας Φρειδερίκης εξαιρετικά πιστός φίλος της , της είχε αφιερώσει μάλιστα και ''Τον τελευταίο πειρασμό''.
Περιττό να αναφέρω πως ήταν και μασόνος. Δεν μπορώ να επιλέξω ανάμεσά τους ποιος είναι ο χειρότερός μου. Ο Καζαντζάκης δεν μετανόησε. Δεν δίσταζε να μιλάει με θαυμασμό για τον Εωσφόρο , ούτε να υπογράφει με τους μυστικούς κώδικες της μασονίας .
 Βλασφήμησε ακαταπαύστα Τον Χριστό . ''Δεν ελπίζω τίποτα , δεν φοβάμαι τίποτα , είμαι λεύτερος '' Τι αισιόδοξο και ελπιδοφόρο για τον άνθρωπο να μην ελπίζει τίποτα ! Πόση ελευθερία δίνει και πόσο σκοτάδι ; Και ποιος άραγε είναι τόσο ατρόμητος ; Η υποκρισία της μασονίας σε όλη της το μεγαλείο .. εσείς να προφυλάξε τους εαυτούς σας και να μην πέσετε σε τέτοιο σκοτάδι , όταν σας τάξουν το φως. Ίσως περιττό να αναφέρω και άλλους πετυχημένους συγγραφείς ή στοχαστές ή φιλοσοφους , σχεδόν όλοι τους μασόνοι έφεραν εις πέρας το σκόπο τους . Ό,τι πιστεύεις ,θα βιώσεις ..στο περίπου .. και μ'αυτό εννοώ πως οι άνθρωποι που πιστεύουν Στον Χριστό και έχουν υποφέρει από το πιο οδυνηρό πόνο, να χάσουν δικούς τους ανθρώπους , θα τους ανταμώσουν μία μέρα (όπως ΦΑΙΝΕΤΑΙ δεν θ'αργήσει και πολύ). Αυτοί όμως που δεν έχουν τίποτα να χάσουν ,θα χάσουν τη ψυχή τους . Που άραγε οφελεί το να μην πιστεύεις ποτέ δεν το κατάλαβα. Αμφιβολία σ'αυτό δεν μπορεί να υπάρξει. Ηπιστεύεις ή οχι .

ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ''ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ , ΕΡΕΥΝΑ''
(Και ας μην πιστεύεις αν ερευνήσεις ,θα βρεις την αλήθεια)

Όσα τέτοια βιβλία και αν διάβασα στη ζωή μου ,δεν απέκτησα καμία ουσιαστική γνώση ούτε έλαβα αγάπη και φως όπως νιώθω κάθε φορά που διαβάζω την Αγία Γραφή. Έπαψα να δίνω χώρο σε αντίχριστους , να τολμούν να μου προσβάλλουν Τον Χριστό διατυπώνοντας κενές και παράδοξες θεωρίες . Όλοι έχουν την ελεύθερη βούληση να επιλέξουν και να υπερασπιστούν το καλό και Αυτόν που θα τους σώσει. Μόνο ο Χριστός σώζει και ήρθε η στιγμή να τον υπερασπιστούμε , να δώσουμε τη μεγαλύτερη μάχη που μπορεί να δώσει ένας άνθρωπος.


(Ένας αναγνώστης και πολύτιμος φίλος του Ιστολογίου μας ) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίων 30 ημερών

VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ MEGASFILIPPOS & APROGRAMMATISTA ΣΤΟ YOU TUBE

4'ΝΕW ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (7' ΩΡΕΣ) 'ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΘΕΝ;;; ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...
Ο Κώστας Αδάμ είναι καθηγητής θεολόγος φιλόλογος, πνευματικο τέκνο του Μακαριστού Αρχιμανδρίτου πατρός Επιφανίου Θεοδωρόπουλου,και του Π. Αυγουστινου καντιωτη,είναι πάρα πολλά χρόνια ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Έχει διατελέσει λυκειάρχης στο Κορωπί. Είναι Μελετητης των Αγιων Πατερων Της Ορθοδοξιας Και Της Αγιας Γραφης,Ανθρωπος Με Αληθινο Προσωπικό Χριστιανικό Βίωμα.

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
Οι βιντεοσκοπημένες Εκπομπές του Αναγνωστου Του Ραδιοφώνου Της Πειραϊκης Εκκλησίας Βασίλη Ατζακλή, Και Κάθε Παραγωγή Δική Του Θα προστίθεται Εδώ!.

Αντίβαρο

ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το Zωντανό Iστολόγιο

paterikoslogos.com - Δ. Συζητήσεις

Χριστιανική Φοιτητική Δράση

Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

επικαιρότητα

ΛΙΣΤΑ (1') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΛΙΣΤΑ (2') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Madata.GR

Greek Alert

BBC News - Home

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ - ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΑΤΕΡΙΚΑ