Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

Και η «θεα μοδα» επιβάλει να έχουν όλοι μούσι και γενειάδα...Για να μοιάζουν στη μαϊμού του χριστού...( Ο Ιερός Αυγουστίνος χαρακτηρί­ζει τον Αντίχριστο πίθηκο του Χριστού)...

Χθες ήμουν έξω από ένα μπιλιαρδαδικο τυχαία, και καθόμουν στο αυτοκινητο μου γιατί περίμενα σημαντικό τηλέφωνο απο τη δουλεια μου, και καθως το τηλεφώνημα αργούσε παρατήρησα τους νεαρούς που βγαίναν απο μεσα ολους συνολικά μηδενός εξαιρούμενου να εχουν απο τους ποιο μικρους (και σχεδον άτριχους ) μέχρι τους μεγαλύτερους αφήσει μούσι...Αμέσως αναρωτήθηκα και ειπα τυχαίο;;;...Δεν νομίζω.
Έχουμε 2015 και ειναι η επισημη εμφανιση συμφωνα με την πρόσφατη ομολογία των Εβραίων ραβίνων του μεσσία τους ( για τους χριστιανούς ψευδοπροφητου - αντίχριστου ) .Και η «θεα μοδα» επιβάλει να έχουν όλοι μούσι και γενειάδα...Για να μοιάζουν στη μαϊμού του χριστού, μιας και ολοι θα κληθούν να γίνουν απόστολοι της ''Νεας ταξης πραγμάτων'' και του αρχηγου της...Ο Ιερός Αυγουστίνος χαρακτηρί­ζει τον Αντίχριστο πίθηκο του Χριστού. Θα πιθηκίζη και θα αντιγρά­φη τον Χριστό, προσπαθώντας να πείση ότι αυτός είναι ο αληθινός Μεσσίας.
Στον Χριστό έχουμε θάνατο και ανάστασι. Κάτι παρόμοιο συμβαί­νει και στον Αντίχριστο. Το θηρίο που είδα... είχε ένα από τα κεφάλια του σαν σφαγμένο, αλλά η θανάσιμη πληγή του θεραπεύθηκε κι όλη η οικουμένη ακολούθησε το θηρίο με θαυμασμό (στ. 3). Ενώ με το θα­νάσιμο πλήγμα της κεφαλής αναμενόταν ο τελικός χαμός, παρά ταύτα ανέλπιστα ήρθε η αναζωογόνησίς της. Θεραπεία τελεία. Δυνατές επευ­φημίες ακούονται σαν αναστάσιμες υμνωδίες. Το θηρίο νίκησε τον θά­νατο! Εμπρός λοιπόν να προσκυνήσουμε το θηρίο. Εμπρός να προ­σκυνήσουμε και τον δράκοντα που του έδωσε την εξουσία. Δεύτε προσκυνήσωμεν και προσπέσωμεν αυτοίς. Κι η ανθρωπότητα πέφτει μπρούμητα να προσκύνηση τα επτακέφαλα τέρατα. Παντού ενθουσιώ­δεις ζητωκραυγές και αλαλαγμοί: Ποιος μπορεί να συγκριθή με το θηρίο; Είναι ανίκητο. Ποιος μπορεί να πολεμήση μαζί του; Τις όμοιος τω θηρίω; (στ. 4).
Με τόσα υμνολογήματα και λατρευτικά προσκυνήματα, το θηρίο ξεθάρεψε πιο πολύ και πλημμύρισε από αλαζονεία. Τίποτε πια δεν υπο­λογίζει και από τίποτε δεν συγκρατείται. Ανοίγει το στόμα του και εξυ­ψώνει τον εαυτό του ως τ' αστέρια. Δεν υπάρχει εγκώμιο που να μη του ταιριάζη. Όλα τα θέλει δικά του. Αυτός τώρα είναι ο Κύριος του ουρανού και της γης, ο υπερύμνητος και υπερυψούμενος εις τους αιώνας.
Θα το επιτρέψη κι αυτό ο Θεός· ένας άνθρωπος, ένας ψευδομεσσίας ν' ανοίγη το στόμα του και να λαλή λόγια μεγάλα και βλάσφημα (στ. 5). Θα επιτρέψη ακόμη να στραφή προς τον λαό του Θεού και να του κηρύξη αμείλικτο πόλεμο, που θα κράτηση σαρανταδύο μήνες (στ. 5). Τριάμιση έτη αντιχριστιανικής μανίας και αγριότητος.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
http://aprogrammatista.blogspot.gr/p/david-mayer-de-rothschild.htmI

David de Rothschild= Ο ΠΙΘΗΚΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ = ( Ο?)ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίων 30 ημερών

VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ MEGASFILIPPOS & APROGRAMMATISTA ΣΤΟ YOU TUBE

4'ΝΕW ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (7' ΩΡΕΣ) 'ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΘΕΝ;;; ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...
Ο Κώστας Αδάμ είναι καθηγητής θεολόγος φιλόλογος, πνευματικο τέκνο του Μακαριστού Αρχιμανδρίτου πατρός Επιφανίου Θεοδωρόπουλου,και του Π. Αυγουστινου καντιωτη,είναι πάρα πολλά χρόνια ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Έχει διατελέσει λυκειάρχης στο Κορωπί. Είναι Μελετητης των Αγιων Πατερων Της Ορθοδοξιας Και Της Αγιας Γραφης,Ανθρωπος Με Αληθινο Προσωπικό Χριστιανικό Βίωμα.

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
Οι βιντεοσκοπημένες Εκπομπές του Αναγνωστου Του Ραδιοφώνου Της Πειραϊκης Εκκλησίας Βασίλη Ατζακλή, Και Κάθε Παραγωγή Δική Του Θα προστίθεται Εδώ!.

Αντίβαρο

ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το Zωντανό Iστολόγιο

paterikoslogos.com - Δ. Συζητήσεις

Χριστιανική Φοιτητική Δράση

Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

επικαιρότητα

ΛΙΣΤΑ (1') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΛΙΣΤΑ (2') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Madata.GR

Greek Alert

BBC News - Home

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ - ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΑΤΕΡΙΚΑ