Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2015

Ο Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης για το κλείσιμο των τραπεζών...Με ποιο δικαίωμα οι τράπεζες έκλεισαν και κρατούν το μισθό τα αποθέματα και την σύνταξή των ελληνων;;;


Του Γέροντος Νεκταρίου Μουλατσιώτη


Με ποιο δικαίωμα οι τράπεζες έκλεισαν και κρατούν το μισθό μου ή την σύνταξή μου;
Αυτή την ερώτηση δέχτηκα από πολλούς φίλους της Ιεράς Μονής μας και από πνευματικά μου παιδιά.
Θεωρώ ότι το θέμα είναι πολύ σοβαρό και απασχολεί πολλούς Έλληνες, γι' αυτό και απαντώ δημοσίως.
Αδέλφια μου, οι περισσότεροι πολιτικοί που κυβερνούν τα Κράτη και τους λαούς, είναι δυστυχώς επιλεγμένα πρόσωπα και όργανα συνήθως σκοτεινών δυνάμεων και ξένων κέντρων.
Ένα λαό τον γονατίζεις πρώτα οικονομικά και μετά τον κατευθύνεις εκεί που εσύ θέλεις.
Έτσι ενήργησαν όλοι οι πολιτικοί μας, γι' αυτό και δια νόμων άλλαξαν τον τρόπο πληρωμής των μισθωτών και των συνταξιούχων. Αποφάσισαν τα χρήματά σου, να μην σου δίνονται απευθείας στα χέρια σου από τον εργοδότη σου, αλλά μέσω τρίτων, ξένων οργανισμών, όπως είναι οι Τράπεζες, ώστε μετά να σε οδηγούν οι τραπεζίτες εκεί όπου αυτοί θέλουν. Και ιδού σήμερα τα αποτελέσματα!!!
Ένας ολόκληρος λαός, δεν κάνει ότι θέλουν οι Τραπεζίτες, γι' αυτό και τον εκβιάζουν κλείνοντας την στρόφιγγα των χρημάτων, δίνοντάς του μόνο 60 ευρώ.


Εκβιάζεται ένας ολόκληρος λαός και οι άρχοντές του αδυνατούν να κάνουν κάτι... Διότι οι ίδιοι θέσπισαν αυτούς τους νόμους, να πληρωνόμαστε δηλαδή μέσω των τραπεζών. Έδωσαν δυστυχώς οι άρχοντες δια νόμου την εξουσία στο πρώτο θηρίο της Αποκαλύψεως που είναι οι Τραπεζίτες, με αποτέλεσμα να κυβερνούν σήμερα οι τράπεζες, λέγοντάς μας:
“Κάνετε όσα διατάσουμε και επιθυμούμε ή κλείνουμε τις τράπεζές μας και χάνετε τα χρήματά σας πεθαίνοντας από πείνα”!!! Ιδού γιατί μας οδήγησαν να λαμβάνουμε το μισθό μας, από τα χέρια των Τραπεζιτών.
Σας υπενθυμίζω αδελφοί μου, ότι όταν εμφανιστεί ο Αντίχριστος, το ίδιο ακριβώς θα κάνει. Θα εκβιάζει ωμά τους λαούς της γης λέγοντάς τους: “Θέλετε χρήμα; Δεχθείτε τις απόψεις μου, δεχθείτε το θέλημά μου, δεχθείτε το χάραγμά μου!!! Διαφορετικά κλείνω τις τράπεζες και χάνετε όλα τα χρήματά σας, πεθαίνοντας μετά από πείνα...”
Πριν να είναι αργά, ας αντισταθούμε τώρα. Ας ζητήσουμε τώρα την αλλαγή του τρόπου πληρωμής και καταβολής των μισθών και των συντάξεών μας. Αυτός που πληρώνει, αυτός και διατάζει. Όχι λοιπόν, στις πληρωμές μισθών και συντάξεων μέσω τραπεζών. Επιστροφή, στο παλαιό σύστημα πληρωμής.
Εύχομαι κάποιοι αδελφοί μας, να κατανοήσουν έστω και τώρα, γιατί όλα αυτά τα χρόνια, από το 1984, αντιδρούμε στις ηλεκτρονικές κάρτες και στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση. Γνωρίζαμε όταν ψήφιζαν αυτούς τους νόμους που θα μας οδηγήσουν.
Σε λίγο η γνώμη σου λαέ, δεν θα υπολογίζεται και ήδη δεν σε υπολογίζουν. Θα σε κυβερνούν και ήδη το βλέπεις, ότι σε κυβερνούν ξένοι Τραπεζίτες και όχι οι πολιτικοί που εσύ εξέλεξες. Κυβερνούν οι Τραπεζίτες εσένα και τη χώρα μας, το σπίτι σου και την οικογένειά σου. Σε έκαναν να εξαρτάσαι από αυτούς, αφού πέτυχαν πρώτα να κρατούν τα χρήματά σου στα δικά τους χέρια.
Αντιστάσου τώρα!!! Ζήτα τώρα να αλλάξει το οικονομικό σύστημα πληρωμής και να επιστρέψουμε στον παλαιό τρόπο, διαφορετικά συνεχώς θα σε εκβιάζουν. Θα είσαι υποχρεωμένος να πειθαρχείς στις εντολές τους, για να λαμβάνεις τους μισθούς σου.
Πάρε τη ζωή σου και των παιδιών σου στα χέρια σου και αντιστάσου, πριν να είναι αργά. Αυτοί (οι Τραπεζίτες) αποφασίζουν για σένα και το μέλλον σου, χωρίς εσένα. Θέλεις να ζήσεις ως σκλάβος για ένα μισθό, κάνοντας υπακοή στα θελήματα των Τραπεζιτών ή ελεύθερος διώχνοντας από τη χώρα μας τους Τραπεζίτες; Στη δεύτερη επιλογή σου θα πεινάσεις μεν αφού αυτοί σου πήραν τον μισθό σου, αλλά δεν θα είσαι ΣΚΛΑΒΟΣ!!! Έρχεται σε λίγο μεγάλη οικονομική σκλαβιά σε όλη την Ευρώπη.
Μην ξεχνάτε, ο Ιωάννης στην Αποκάλυψη στο ΙΓ’ Κεφάλαιο, μας λέει ξεκάθαρα ότι ο Αντίχριστος θα μας εκβιάζει λέγοντάς μας: «Δεν μπορείς να πουλήσεις ή να αγοράσεις κάτι, παρά μόνο όποιος δεχθεί και πάρει το χάραγμά μου».

Εύχομαι να ακούσετε την φωνή μου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίων 30 ημερών

VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ MEGASFILIPPOS & APROGRAMMATISTA ΣΤΟ YOU TUBE

4'ΝΕW ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (7' ΩΡΕΣ) 'ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΘΕΝ;;; ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...
Ο Κώστας Αδάμ είναι καθηγητής θεολόγος φιλόλογος, πνευματικο τέκνο του Μακαριστού Αρχιμανδρίτου πατρός Επιφανίου Θεοδωρόπουλου,και του Π. Αυγουστινου καντιωτη,είναι πάρα πολλά χρόνια ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Έχει διατελέσει λυκειάρχης στο Κορωπί. Είναι Μελετητης των Αγιων Πατερων Της Ορθοδοξιας Και Της Αγιας Γραφης,Ανθρωπος Με Αληθινο Προσωπικό Χριστιανικό Βίωμα.

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
Οι βιντεοσκοπημένες Εκπομπές του Αναγνωστου Του Ραδιοφώνου Της Πειραϊκης Εκκλησίας Βασίλη Ατζακλή, Και Κάθε Παραγωγή Δική Του Θα προστίθεται Εδώ!.

Αντίβαρο

ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το Zωντανό Iστολόγιο

paterikoslogos.com - Δ. Συζητήσεις

Χριστιανική Φοιτητική Δράση

Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

επικαιρότητα

ΛΙΣΤΑ (1') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΛΙΣΤΑ (2') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Greek Alert

BBC News - Home

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ - ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΑΤΕΡΙΚΑ