Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου 2015

Η ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΚΟΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Ένα φαινόμενο που έκανε την εμφάνιση τις τελευταίες τρεις δεκαετίες και άλλοτε δεν υπήρχε, είναι και η λεγόμενη φερόμενη αφρικάνικη σκόνη. Όλοι μας βλέπουμε τα τελευταία χρόνια ακραία καιρικά φαινόμενα να συμβαίνουν σε όλο το μήκος και το πλάτος του πλανήτη μας άλλα δεν ανοίξαμε καθόλου από περιέργεια την αγία γραφή για να δούμε ότι όλα αυτά τα σημεία των καιρών που μας περιγράφει ο κύριος μας και θεος μας Ιησους χριστός ( στο 24' κεφάλαιο του κατά Ματθαίου ευαγγελίου και αλλού.. ) τι είναι και γιατί γίνονται και ποια κατάληξη θα έχουν ,και γιατί εμελε να γίνονται ειδικά στον αιώνα μας και δεν συνέβαιναν στους προηγουμενους αιώνες της παγκόσμιας ιστορίας και συμβαίνουν τώρα τις τελευταίες τρεις δεκαετίες και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό μαζικής καταστροφής;.
Συνομιλώντας κάποτε με έναν ασκητή και διορατικό γέροντα και σε ερώτηση μου για το εν λόγω θέμα και για ένα άλλο εξίσου σημαντικό που ήταν τότε το τσουναμι που κατέπνιξε χιλιάδες ανθρώπους στην άλλη άκρη της γης,μου έδωσε την εξής απάντηση.Τα γεγονότα αυτά συμβαίνουν κατά παραχώρηση θεού για τις αμαρτίες μας και οτι η γη συνωδινει (Ρωμ. 8,22.)προς τοκετό = ανασταση νεκρων και δευτερα παρουσια . Γιατι επέτρεψε ο θεος να είναι γεννημένος ο αντίχριστος (ο Υιος της απωλιας ο ανθρωπος της αμαρτιας) ενεκα της αποστασίας μας εμάς των ορθοδοξων χριστιανών απο την πίστη και απο το νομο του θεου, και ετσι ο διαβολος μιας και γνωρίζει οτι ειναι κοντά το τέλος του ήλθε με θύμο μέγα ενάντιων της εικόνας του θεου που είναι ο άνθρωπος.Για τα φαινόμενα αυτά έχει βάλει την τέχνη του ο διάβολος σε αυτούς που τον υπηρετούν,και τους έχει δώσει όλη τη γνώση και όλα τα μεσα για να καταστρέψουν τον άνθρωπο κατά παραχώρηση θεού για να τρέξουν κάτω από το πετραχήλι του πνευματικού αυτοί που θα φοβηθούν το θεό .
Σε κάποιες απο τις θεομηνίες αυτές ενεργεί ο ίδιος ο διάβολος με την πανστρατιά των δαιμόνων όταν παίρνει αδεία απο το θεο για τις ανομίες μας (όπως πηρε και τοτε με τον ιωβ που σκότωσε τα παιδια του..).Σε κάποιες άλλες περιπτώσεις που αυτές είναι και οι περισσότερες ενεργούν οι ίδιοι οι υπηρέτες του που τον ακολουθούν κάνοντας
πειράματα σύγχρονων όπλων μαζικής
καταστροφής σε απόμερες γωνιές του πλανήτη όπως είναι η έρημος της αφρικης ( για αυτο και η αφρικάνικη σκόνη) ,και σε αλλες στέλνοντας με τηλεκατευθυνση υποθαλάσσια πλοία στους ωκεανούς για να σηκωθούν πελώρια κύματα να πνίξουν τον κόσμο για επίδειξη ισχύος προς τους αντιπάλους τους που κάνουν και αυτοί παρόμοια πράγματα.Τα γεγονότα θα κορυφωθούν στη μεσοποτάμια εκει που ηταν ο επίγειος παράδεισος οπου θα σκοτωθούν ακαριαία εκατομμύρια ανθρωποι που θα παραβρεθούν σε αυτο το σημειο με αυτα τα υπεροπλα, γιατι έπειτα απο αυτον τον πολεμο θα κανει την επισημη εμφανιση του ο αντίχριστος για να σταματήσει τον πόλεμο και να σφραγίσει τον κόσμο. ( συνεχίζεται..)             

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίων 30 ημερών

VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ MEGASFILIPPOS & APROGRAMMATISTA ΣΤΟ YOU TUBE

4'ΝΕW ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (7' ΩΡΕΣ) 'ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΘΕΝ;;; ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...
Ο Κώστας Αδάμ είναι καθηγητής θεολόγος φιλόλογος, πνευματικο τέκνο του Μακαριστού Αρχιμανδρίτου πατρός Επιφανίου Θεοδωρόπουλου,και του Π. Αυγουστινου καντιωτη,είναι πάρα πολλά χρόνια ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Έχει διατελέσει λυκειάρχης στο Κορωπί. Είναι Μελετητης των Αγιων Πατερων Της Ορθοδοξιας Και Της Αγιας Γραφης,Ανθρωπος Με Αληθινο Προσωπικό Χριστιανικό Βίωμα.

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
Οι βιντεοσκοπημένες Εκπομπές του Αναγνωστου Του Ραδιοφώνου Της Πειραϊκης Εκκλησίας Βασίλη Ατζακλή, Και Κάθε Παραγωγή Δική Του Θα προστίθεται Εδώ!.

Αντίβαρο

ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το Zωντανό Iστολόγιο

paterikoslogos.com - Δ. Συζητήσεις

Χριστιανική Φοιτητική Δράση

Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

επικαιρότητα

ΛΙΣΤΑ (1') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΛΙΣΤΑ (2') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Greek Alert

BBC News - Home

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ - ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΑΤΕΡΙΚΑ