Δευτέρα, 12 Μαΐου 2014

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ Conchita Wurst ;;;Το νικητήριο τραγούδι της(;) Κονσίτα με το μούσι που εκπροσώπησε την Αυστρία κρύβει μια επίκληση στον σατανά!

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ Conchita Wurst ;;;Το νικητήριο τραγούδι  της(;) Κονσίτα με το μούσι που εκπροσώπησε την Αυστρία κρύβει μια επίκληση στον σατανά!
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ Conchita Wurst ;;;;;το ισπανικὀ Conchita 
κατά γράμμα σημαίνει "κοχύλι μου"
αλλά σημαίνει και
το μο..ί μου (c.nt)
ὀσο για το το γερμανικὀ WURST σημαἰνει λουκἀνικο
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η EUROVISION ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ 
ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

Αυτό !!! είναι ένα πλάσμα ουδέτερο , Αυτό χθες το είδε ο μισός πλανήτης και κέρδισε ένα διαγωνισμό γελοιότητας! Αυτό είναι-ήταν ένας άνδρας που θέλησε να μοιάζει με γυναίκα και μετά από την πρώτη διαστροφή προσπάθησε να ξαναμοιαζει με άνδρα….αλλαγή στην αλλαγή…δια-βολή ..καθρέφτης στον καθρέφτη !!!!!!

Αυτό!! Ήταν ένας σπανός άνδρας …πράγμα που σημαίνει ότι η ΔΕΥΤΕΡΗ αλλαγή στην αλλαγή είναι στοχευμενη -σημαδεμένη να γινει κατανοητή από τους λίγους !

Η αντίφαση , το αντίθετο , το πάνω και κάτω σε όλο του το μεγαλείο,στημένο έντεχνα να μπεις στο πεδίο ! Το όνομα σου και αυτό με αντίθεση ….όπως ακριβώς πρέπει για να δουλέψεις εκεί που σε τοποθέτησαν!!
http://www.pentapostagma.gr/
Απίστευτο κι όμως αληθινό. Το νικητήριο τραγούδι  της(;) Κονσίτα με το μούσι που εκπροσώπησε την Αυστρία κρύβει μια επίκληση στον σατανά!
Ακούστε ανάποδα το “Rise Like A Phoenix” και διαπιστώστε την…προσευχή της Κονσίτα Βουρστ στα…τέρατα!
YOU MUST KNOW MONSTERS YOU MUST KNOW EVERY MISERY MISS HIM
Μετάφραση:Πρέπει να γνωρίζετε τέρατα, πρέπει να γνωρίζετε πως η μιζέρια τον άφησε…
Ακούστε το τραγούδι να παίζει ανάποδα:

Αλλά η μεγαλύτερη αηδία της Eurovision ήταν οι παρουσιαστές  της Nerit Γιώργος Καπουστίδης με την Μαρία Κοζάκου που έλεγαν βρισκόμενοι στην κοσμάρα τους πως η Ευρώπη εν όψει των Ευρωεκλογών, έδωσε το μήνυμά της σε όλους τους ρατσιστές ακροδεξιούς που θέλουν λέει να φέρουν την μισαλλοδοξία στην Ευρώπη!!!!

σχολιάζει IMAGINOS
Ρε κρατικοδίαιτα  περιττώματα που σας πληρώνουμε κιόλας, πως να μη βγει το τραβέλι όταν οι αδερφάρες σε όλη την Ευρώπη ψήφισαν "τη δικιά" τους και την Eurovision βασικά και κυρίως την παρακολουθούν αδερφές; 13 και σήμερα οι εκλογές, γιατί δεν περιμένετε να δείτε το μήνυμα το πραγματικό σε όλα αυτά τα τραβέλια και τους υποστηρικτές τους;
BONUS Γεωργίου σχολιάζει Καπουστίδη..

http://ygro-pyr.blogspot.gr/
"Anti-Wurst" Facebook Page


Υ.Γ
Η ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΜΕ ΛΊΓΑ ΛΟΓΙΑ ( ΛΑΚΩΝΙΚΆ) ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΏΠΟΥ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΜΒΑΣΙΛΕΩΣ ΤΗΣ ΑΠΈΡΑΝΤΟΥ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΟΣ ΚΥΡΙΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ,( ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΊΣΗΜΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΟΥ = ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ )....ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΒΕΊΟ ΤΗΣ «ΔΟΞΗΣ» ΣΤΗΝ ΑΙΣΧΎΝΗ ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΕΊΝΑΙ .... Ο ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗΣ ΜΙΜΗΤΗΣ( ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟ = Η ΜΑΪΜΟΥ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ) ΜΕ ΜΟΎΣΙ ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΆ.....ΠΡΙΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΌΣΜΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΟΥ «ΣΩΤΗΡΑ» ΤΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ,ΥΓΕΙΑΣ,«ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ» ΚΤΛΠ.....

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίων 30 ημερών

διαφορες τυχαίες αναρτήσεις

VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ MEGASFILIPPOS & APROGRAMMATISTA ΣΤΟ YOU TUBE

4'ΝΕW ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (7' ΩΡΕΣ) 'ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΘΕΝ;;; ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...
Ο Κώστας Αδάμ είναι καθηγητής θεολόγος φιλόλογος, πνευματικο τέκνο του Μακαριστού Αρχιμανδρίτου πατρός Επιφανίου Θεοδωρόπουλου,και του Π. Αυγουστινου καντιωτη,είναι πάρα πολλά χρόνια ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Έχει διατελέσει λυκειάρχης στο Κορωπί. Είναι Μελετητης των Αγιων Πατερων Της Ορθοδοξιας Και Της Αγιας Γραφης,Ανθρωπος Με Αληθινο Προσωπικό Χριστιανικό Βίωμα.

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
Οι βιντεοσκοπημένες Εκπομπές του Αναγνωστου Του Ραδιοφώνου Της Πειραϊκης Εκκλησίας Βασίλη Ατζακλή, Και Κάθε Παραγωγή Δική Του Θα προστίθεται Εδώ!.

Αντίβαρο

ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το Zωντανό Iστολόγιο

paterikoslogos.com - Δ. Συζητήσεις

Χριστιανική Φοιτητική Δράση

Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

επικαιρότητα

ΛΙΣΤΑ (1') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΛΙΣΤΑ (2') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Greek Alert

BBC News - Home

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ - ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΑΤΕΡΙΚΑ