Πέμπτη, 6 Μαρτίου 2014

ΜΕΓΑΛΟ ΘΑΥΜΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ....Η ΙΔΙΑ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ,ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΠΥΡΑΥΛΟ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ....ΜΕΓΑΛΟ ΘΑΥΜΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ....Η ΙΔΙΑ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ,ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΠΥΡΑΥΛΟ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ....

Ο Διεθνής Οργανισμός OCP News Service (International Orthodox Christian News Service) κάνει λόγο για θαύμα της Παναγίας σε ένα από τα μοναστήρια Saydnayya.

Την ιστορία αποκάλυψε ένας από τους Χριστιανούς της Συρίας, ο οποίος επισκέφθηκε πρόσφατα την πατρίδα του. Το Θαύμα συνέβη τον περασμένο μήνα, όταν μια ομάδα ανταρτών εκτόξευσαν πυραύλους προς ένα από τα μοναστήρια.
Βάσει της μαρτυρίας οι μοναχές στο μοναστήρι της Παναγίας άκουσαν ένα φοβερό θόρυβο και αισθάνθηκαν μια ισχυρή δόνηση από τον εκτοξευτή ρουκετών. Ήταν πεπεισμένες ότι ο πύραυλος θα τις σκοτώσει και θα καταστρέψει το μοναστηριακό συγκρότημα. Αλλά κανένα από αυτά δεν συνέβη...
Λίγες μέρες αργότερα τη μονή επισκέφθηκε ένας εκ των στρατηγών του συριακού στρατού για να μεταφέρει τους χαιρετισμούς για Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος.
Ο αξιωματικός ρώτησε αν η μονή γνώρισε κάποια πρόσφατη ασυνήθιστη δραστηριότητα. Οι Καλόγριες είπαν για τον πύραυλο που οι αντάρτες εξαπέλυσαν κατά του Μοναστηριού , χωρίς όμως να προκληθεί καμία βλάβη.
Ο αξιωματικός ήταν εξαιρετικά έκπληκτος ακούγοντας για το περιστατικό αυτό, και είπε ότι παρόλο που ο ίδιος δεν είχε δει την εκτόξευση του πυραύλου με στόχο το μοναστήρι, αλλά μιλώντας με άλλους ανθρώπους του είπαν πως είδαν κάτι αρκετά περίεργο και ασυνήθιστο.
Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν ο πύραυλος είχε φτάσει σχεδόν το μοναστήρι, όταν ξαφνικά εμφανίστηκε στον ουρανό μια γυναίκα ντυμένη με μια μπλε ρόμπα, και πήρε τον πύραυλο στα χέρια και τον πέταξε στην άκρη. Όλοι όσοι υποστηρίζουν πως το είδαν έμειναν απλά καταπληκτοι.
Γενικά αναρωτιόμουν, είπε ο αξιωματικός, ποια είναι αυτή η γυναίκα, ντυμένη στα μπλε. Τελικά κατάλαβε ότι δεν θα μπορούσε να είναι κάποιος άλλος, αλλά η Παναγία, η Παναγία - Μητέρα του Κυρίου του Θεού και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού!!!!

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίων 30 ημερών

VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ MEGASFILIPPOS & APROGRAMMATISTA ΣΤΟ YOU TUBE

4'ΝΕW ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (7' ΩΡΕΣ) 'ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΘΕΝ;;; ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...
Ο Κώστας Αδάμ είναι καθηγητής θεολόγος φιλόλογος, πνευματικο τέκνο του Μακαριστού Αρχιμανδρίτου πατρός Επιφανίου Θεοδωρόπουλου,και του Π. Αυγουστινου καντιωτη,είναι πάρα πολλά χρόνια ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Έχει διατελέσει λυκειάρχης στο Κορωπί. Είναι Μελετητης των Αγιων Πατερων Της Ορθοδοξιας Και Της Αγιας Γραφης,Ανθρωπος Με Αληθινο Προσωπικό Χριστιανικό Βίωμα.

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
Οι βιντεοσκοπημένες Εκπομπές του Αναγνωστου Του Ραδιοφώνου Της Πειραϊκης Εκκλησίας Βασίλη Ατζακλή, Και Κάθε Παραγωγή Δική Του Θα προστίθεται Εδώ!.

Αντίβαρο

ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το Zωντανό Iστολόγιο

paterikoslogos.com - Δ. Συζητήσεις

Χριστιανική Φοιτητική Δράση

Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

επικαιρότητα

ΛΙΣΤΑ (1') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΛΙΣΤΑ (2') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Greek Alert

BBC News - Home

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ - ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΑΤΕΡΙΚΑ