Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Η Ευρωπαϊκή Στρατοχωροφυλακή ήρθε μυστικά στην Ελλάδα για καταστολή εξεγέρσεων! (βίντεο)


Ιδιαίτερη ανησυχία δημιουργούν πληροφορίες που διακινούνται σε ιστοσελίδες, αλλά και μηνύματα που λαμβάνονται από τη βόρεια και κεντρική Ελλάδα, ότι ηEurogendfor, η πενταεθνής δύναμη της Ευρωπαϊκής Δύναμης Στατοχωροφυλακής εισήλθε στην ενδοχώρα εν γνώσει της ελληνικής κυβέρνησης.
Γράφει το Defencenet:
Καταστολής Εξεγέρσεων Πληροφορίες των τελευταίων ωρών αναφέρουν ότι έχει αφιχθεί στην Ελλάδα μεγάλη παραστρατιωτική δύναμη της Ευρωπαϊκής Δύναμης Καταστολής Εξεγέρσεων – Eurogendfor – πρακτικά ειδική μονάδα Στρατοχωροφυλακής, μέσω του λιμανιού της Ηγουμενίτσας, πλήρως εξοπλισμένη με Τεθωρακισμένα οχήματα.
Η επίσημη δικαιολογία είναι ότι αφίχθηκαν για κοινή άσκηση καταστολής εξεγέρσεων με την Ελληνική Αστυνομία, αλλά το timing που επιλέχθηκε για την άσκηση είναι επιεικώς ατυχές, αν όντως πρόκειται για άσκηση.
Δεν θέλουμε να κάνουμε «κακές» σκέψεις, ότι κλήθηκε ή, ακόμα χειρότερα, ότι επιβλήθηκε η παρουσία της Eurogendfor από την τρόϊκα για να προστατέψει την κυβέρνηση και να αποτραπεί ενεργός λαϊκή αντίδραση στα μέτρα εξαθλίωσης που λαμβάνει κατά των πολιτών της χώρας σε εκτέλεση ξένων εντολών.
Κάτι τέτοιο εκτός από μέγιστη πολιτική ανοησία θα οδηγούσε στο ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα: Και οι … νεκροί θα σηκωθούν από τα νεκροταφεία για να αντιμετωπίσουν μια ξένη δύναμη Γερμανών, Ολλανδών κλπ οι οποίοι θα κληθούν να καταστείλουν τις αντιδράσεις των πολιτών για τα κυβερνητικά μέτρα που οδηγούν στην πείνα ολόκληρες μάζες πολιτών, κατ’εντολή του ΔΝΤ, όπως ομολόγησε σήμερα στην Βουλή ο ΥΠΟΙΚ Ε.Βενιζέλος.
Σημειώνουμε ότι η Eurogendfor είναι ένοπλο σώμα με ΤΟΜΑ (Τεθωρακισμένα Οχήματα Μάχης) στον εξοπλισμό της, η οποία δημιουργήθηκε για εκτέλεση αποστολών σε αποστολές όπως το Κοσσυφοπέδιο, το Αφγανιστάν κλπ, όπου οι κλασικές ένοπλες δυνάμεις αδυνατούν να φέρουν εις πέρας αποστολές καταστολής πλήθους.

Δείτε και το σχετικό γερμανικό βίντεο που αναφέρει στον τίτλο του στο youtube.com ως χώρο δράσης της Eurogendfor την Ελλάδα!



Αλλά και μόνο η χρονική συγκυρία άφιξης της Eurogendfor προβληματίζει. Ειδικά από την στιγμή που δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση για την άφιξή της στην Ελλάδα. Όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες οι πρώτες μονάδες αφίχθηκαν μεταξύ 08-10/10 στην Ηγουμενίτσα, όπου μεταφέρθηκαν από την βάση τους στην Βόρειο Ιταλία.

Αρχικά αφίχθηκε ο εξοπλισμός της μονάδας, ακολούθησαν οι άνδρες και εν συνεχεία τα βαρέα οχήματα, σκεπασμένα. Φαίνεται ότι έχουν κατευθυνθεί προς την περιοχή της Θεσσαλίας, αλλά οι πληροφορίες που ανέφεραν ότι έχουν εγκατασταθεί σε περιοχή αρμοδιότητας ΓΕΑ (περιοχή ευθύνης 110 Π.Μ.) δεν επιβεβαιώθηκαν σε σχετική έρευνα του defencenet.gr. Το ίδιο ισχύει και για το ΓΕΣ.

Αξιοσημείωτο είναι ότι οι ανώτατοι Έλληνες αξιωματικοί και από τα δύο Επιτελεία που ερωτήθηκαν σχετικά, αντιμετώπισαν το θέμα εντελώς απορριπτικά, ως να επρόκειτο για παραχώρηση εγκαταστάσεων τους σε … εχθρική δύναμη.

Αυτό το σημειώνουμε για να το λάβουν υπ’όψιν τους σοβαρά οι κυβερνώντες, αν αποφασίσουν να χρησιμοποιήσουν την Eurogedfor σε αποστολές καταστολής πλήθους στο εσωτερικό της χώρας.
Εδώ μπορείτε να δείτε ένα γερμανικό βίντεο που "παντρεύει" την Εurogendfor με την ταινία "V for Vendetta" : http://www.youtube.com/watch?v=1C5OKfGwXj8



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίων 30 ημερών

VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ MEGASFILIPPOS & APROGRAMMATISTA ΣΤΟ YOU TUBE

4'ΝΕW ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (7' ΩΡΕΣ) 'ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΘΕΝ;;; ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...
Ο Κώστας Αδάμ είναι καθηγητής θεολόγος φιλόλογος, πνευματικο τέκνο του Μακαριστού Αρχιμανδρίτου πατρός Επιφανίου Θεοδωρόπουλου,και του Π. Αυγουστινου καντιωτη,είναι πάρα πολλά χρόνια ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Έχει διατελέσει λυκειάρχης στο Κορωπί. Είναι Μελετητης των Αγιων Πατερων Της Ορθοδοξιας Και Της Αγιας Γραφης,Ανθρωπος Με Αληθινο Προσωπικό Χριστιανικό Βίωμα.

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
Οι βιντεοσκοπημένες Εκπομπές του Αναγνωστου Του Ραδιοφώνου Της Πειραϊκης Εκκλησίας Βασίλη Ατζακλή, Και Κάθε Παραγωγή Δική Του Θα προστίθεται Εδώ!.

Αντίβαρο

ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το Zωντανό Iστολόγιο

paterikoslogos.com - Δ. Συζητήσεις

Χριστιανική Φοιτητική Δράση

Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

επικαιρότητα

ΛΙΣΤΑ (1') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΛΙΣΤΑ (2') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Madata.GR

Greek Alert

BBC News - Home

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ - ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΑΤΕΡΙΚΑ