Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ - 19-6-2011 Χαιρετισμὸς τοῦ Μητροπολίτη Κονίτσης Ἀνδρέα στὴν ἐκδήλωση κατά της Κάρτας τοῦ Πολίτη στην Κόνιτσα - ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΗΤΕΣ..


Πατηστε Κατω Εκει Που Λεει Για Να Διαβασετε Περισσοτερα Για Να Δειτε Ολα Τα Βιντεο Απο Τη Συγκεντρωση...



Άξιος συγχαρητηρίων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δρυϊνουπόλεως και Κονίτσης κ. Ανδρέας


νδρέου το Σεβασμιωτάτου κα Θεοπροβλήτου Μητροπολίτου, τς γιωτάτης Μητροπόλεως Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανς κα Κονίτσης, περτίμου κα ξάρχου πάσης Βορείου πείρου·μν δ Πατρς κα Ποιμενάρχου, πολλ τ τη.


Δεν έχουν περάσει παρά λίγες μόνο ώρες  που ο  Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δρυϊνουπόλεως Πωγωνιανής και Κονίτσης  κ. Ανδρέας  "έκλεισε"  την  συγκέντρωση  διαμαρτυρίας των Ορθοδόξων πιστών  εναντίον της Κάρτας του Πολίτη  που έγινε  στην Κόνιτσα, και  το ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο  έχει  ήδη κατακλυσθεί απο ενθουσιώδη  e-mails.
Το ποίμνιο της Εκκλησίας της Ελλάδος   δέχτηκε  με μεγάλο ενθουσιασμό και χαρά 
την  για πρώτη φορά παρουσία  Ιεράρχου  στο βήμα  μιας  τέτοιας  συγκέντρωσης   η οποία μάλιστα  είχε ως συνδιοργανωτές  αφ΄ενός την Ιερά Μητρόπολη Δρυϊνουπόλεως Πωγωνιανής και Κονίτσης  και αφ΄ετέρου το ιστολόγιο  "Ήπειρος Ελλάς".
Αυτή  η "πρωτιά"  ήταν  ίσως  το δεύτερο  δώρο  του Θεού στους  ανησυχούντες  πιστούς    μετά την ανακοίνωση  της Ιεράς Κοινότητος του Αγίου Όρους , το οποίο   μας  γέμισε  χαρά και αγαλλίαση  ειδικά σε αυτούς τους δύσκολους για την πατρίδα μας  καιρούς.
Η χαρά μας δεν έγκειται μόνο στο ότι  
 για πρώτη φορά   ένας  Ιεράρχης και ποιμένας μας,  συμμετέχει αυτοπροσώπως και μιλά   σε μία  συγκέντρωση  Ελλήνων,  που  εκφράζουν  τις Ορθόδοξες αντιρρήσεις τους  στο  τυραννικό  και αντίχριστο σύστημα  της  "ηλεκτρονικής διακυβέρνησης" και της κατ΄ευφημισμόν  "Κάρτας του Πολίτη", αλλά  στο  ότι  πρόκειται για  έναν Ιεράρχη  τον  οποίον  όταν προσφωνείς "Σεβασμιώτατο"  το λές και με το στόμα και με την καρδιά.
Ο  ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ Μητροπολίτης  Δρυϊνουπόλεως και Κονίτσης κ. Ανδρέας   είναι   ο άξιος διάδοχος του  μακαριστού προκατόχου του  Μητροπολίτου Σεβαστιανού απο τον οποίο  και χειροτονήθηκε   Διάκονος  το 1968  και Ιερεύς το 1969.Ο λαός  της Ηπείρου    δεν ένοιωσε την απώλεια του  ποιμένα τους Σεβαστιανού  αφού  κατά  Θεία παραχώρηση  απο το 1995  Θεοπνεύστως  η Ιεραρχία  της Εκκλησίας μας  εξέλεξε  ως διάδοχό του  τον  σημερινό άξιο Μητροπολίτη κ. Ανδρέα.
Σαν   Έλληνες  Αντιρρησίες Ορθόδοξης Συνείδησης ευχαριστούμε εκ καρδίας  τον   Σεβασμιώτατο, όχι μόνο  γιατί με την σημερινή  του παρουσία και ομιλία σε αυτήν την συγκέντρωση  μας  ενέπνευσε και μας ενδυνάμωσε , αλλά διότι όλη  η μέχρι τώρα πορεία  του ήταν  και είναι  για τον  λαό  ένα   φωτεινό παράδειγμα  πίστης και πατριωτισμού  σε ένα περιβάλλον  στο οποίο  και τα δύο  θεωρούνται αν όχι  "επικίνδυνα"  για τα επιτελεία  της "Νέας Εποχής" , τουλάχιστον  άχρηστα και παρωχημένα  για τους προπαγανδιστές  της  αλλοίωσης  του Έθνους μας  και της πίστης μας.


Αρχιμανδρίτης Γερων Αθανάσιος Προηγούμενος Μεγάλου Μετεώρου, για την Κάρτα του Πολίτη


Ομιλία του δικηγόρου παρ΄ Αρείω Πάγω κ. Δήμου Θανάσουλα


Ψήφισμα της εκδήλωσης κατά της Κάρτας του Πολίτη


.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίων 30 ημερών

VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ MEGASFILIPPOS & APROGRAMMATISTA ΣΤΟ YOU TUBE

4'ΝΕW ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (7' ΩΡΕΣ) 'ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΘΕΝ;;; ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...
Ο Κώστας Αδάμ είναι καθηγητής θεολόγος φιλόλογος, πνευματικο τέκνο του Μακαριστού Αρχιμανδρίτου πατρός Επιφανίου Θεοδωρόπουλου,και του Π. Αυγουστινου καντιωτη,είναι πάρα πολλά χρόνια ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Έχει διατελέσει λυκειάρχης στο Κορωπί. Είναι Μελετητης των Αγιων Πατερων Της Ορθοδοξιας Και Της Αγιας Γραφης,Ανθρωπος Με Αληθινο Προσωπικό Χριστιανικό Βίωμα.

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
Οι βιντεοσκοπημένες Εκπομπές του Αναγνωστου Του Ραδιοφώνου Της Πειραϊκης Εκκλησίας Βασίλη Ατζακλή, Και Κάθε Παραγωγή Δική Του Θα προστίθεται Εδώ!.

Αντίβαρο

ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το Zωντανό Iστολόγιο

paterikoslogos.com - Δ. Συζητήσεις

Χριστιανική Φοιτητική Δράση

Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

επικαιρότητα

ΛΙΣΤΑ (1') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΛΙΣΤΑ (2') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Madata.GR

Greek Alert

BBC News - Home

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ - ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΑΤΕΡΙΚΑ