Κυριακή, 12 Ιουνίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ - Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ' 11-6-2011 HIGH TV - ΕΚΠΟΜΠΗ 'Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ' ΣΥΖΗΤΗΣΗ - ΣΤΑΘΗΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ - Κ.ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ


ΣΥΖΗΤΗΣΗ - ΣΤΑΘΗΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ - Κ. ΝΙΚΟΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ


Ο αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων κ. Ν. Φωτόπουλος και ο πολύτεκνος εκπρόσωπος της ΠΡ.Α.Ο.Σ κ. Στάθης Αδαμόπουλος μιλούν για την Κάρτα του Πολίτη

Η πολύτεκνη οικογένεια στο "εκτελεστικό απόσπασμα" των επιτελείων της "Νέας Τάξης Πραγμάτων"
ΣΧΟΛΙΟ 'ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ'
Κατά το παρελθόν,  κάποιοι  εκ των συμπολιτών μας, θεώρησαν  ως υπερβολική την θέση μας πως η "Νέα Εποχή" δια του  πολιτικο- στρατιωτικού  μηχανισμού της "Νέας Τάξης Πραγμάτων", έχει εξαπολύσει  αδίστακτη επίθεση εναντίον των  εθνών- κρατών και ειδικά εναντίον του  Ορθόδοξου και δημοκρατικού  Ελληνικού λαού.
Τα  τελευταία χρόνια, αυτό που ζούσαμε, υπο την μορφή "θεσμικών  αλλαγών", "μεταρρυθμίσεων",και καθημερινής  τηλεοπτικής προπαγάνδας , δεν ήταν τίποτε άλλο παρά  πράξεις "δολιοφθοράς"  εναντίον του  Ελληνο- Ορθόδοξου  πολιτισμού.
Ο στόχος ήταν, και εν πολλοίς επετεύχθη,να  υποστούν  σοβαρά πλήγματα ή να καταργηθούν,  όσοι  θεσμοί  στήριζαν  το αξιακό σύστημα  της ζωής των Ελλήνων  το οποίο είχε (και ακόμα έχει στην συνείδηση του λαού) τις ρίζες του  στην Ορθόδοξη πίστη και την Ελληνική ιστορία και γλώσσα.
Ένας απο τους στόχους  ήταν και είναι  η  Ελληνική πολύτεκνη οικογένεια  την οποία μάλιστα  ειδικά  τώρα που  δεχόμαστε μαζική και πολυμέτωπη   επίθεση, την αντιμετωπίζουν λές και είναι  κάποιο "δυσβάστακτο" κοινωνικό και οικονομικό βάρος.Αυτά όλα την ίδια στιγμή που χρηματοδοτούν και στηρίζουν  τις εκδηλώσεις "υπερηφανείας" (Athens Pride) των ομοφυλοφίλων που μαζεύτηακαν απο όλον τόν κόσμο για να  διαφημίσουν  την ανωμαλία τους.
 Αυτή είναι η κατάντια  της  σημερινής  ελληνικής πολιτείας, να περηφανεύεται δηλαδή  για την αποστασία, την οποία στηρίζει και εκφράζει,  και να "ντρέπεται" για εκείνους  που κάνοντας το Θέλημα του Θεού, στηρίζουν  με εντιμότητα και εμπράκτως την  τραυματισμένη  ηθικά και κοινωνικά  Ελλάδα.
Οι "πεμπτοφαλαγγίτες" της  "Νέας Τάξης" είτε απο τον Θώκο  κάποιου υπουργείου είτε απο κάποιο βουλευτικό έδρανο, είτε απο  απο  τηλεοπτικά παράθυρα και εφημερίδες, είτε απο  χρηματοδοτούμενες ΜΚΟ, είτε απο  νεοφανή " κινήματα" (όπως αυτά  που αποδεδειγμένα έχουν δωδεκαθεϊστική προέλευση)  κ.λ.π , δυστυχώς ακόμα και σήμερα  συνεχίζουν  το  πονηρό  τους "έργο" και μάλιστα  πολλοί εξ αυτών  μεταμφιεσμένοι τώρα πιά  και  σε δήθεν "αγανακτισμένους"   καθοδηγητές του δικαιως αγανακτισμένου   και διαδηλώνοντος ελληνικού  λαού.
Για  τον πόλεμο που δέχεται σήμερα  η πολύτεκνη οικογένεια (και όχι μόνο)  καθώς επίσης  και για το "επιχειρησιακό σχέδιο" της  "Νέας Εποχής " με την  ...κωδική  ονομασία  "Κάρτα του Πολίτη" , μίλησε  στην εκπομπή του στο High Channel "Η  ώρα των πολυτέκνων" , ο αντιπρόεδρος της Ανωτάτης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος κ. Νίκος Φωτόπουλος,  ενώ τα στοιχεία  που έδωσε ο καλεσμένος  πολύτεκνος και  εκπρόσωπος της ΠΡ.Α.Ο.Σ  κ. Στάθης  Αδαμόπουλος  δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για  "καλούς λογισμούς" γύρω απο το κυβερνητικό "έργο".
Ευχαριστούμε  τον  "Μέγα Φίλιππο" που  μας έστειλε  το Video με την εκπομπή  του κ. Ν. Φωτόπουλου την οποία σας συνιστούμε να παρακολουθείτε.
Ευχαριστούμε και εμείς την ΟΜΑΔΑ του Ιστολογιου "ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ' Για το σχολιο ,την Αναρτηση ,και την τιμή. http://elladapoyantisteketai.blogspot.com


Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίων 30 ημερών

VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ MEGASFILIPPOS & APROGRAMMATISTA ΣΤΟ YOU TUBE

4'ΝΕW ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (7' ΩΡΕΣ) 'ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΘΕΝ;;; ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...
Ο Κώστας Αδάμ είναι καθηγητής θεολόγος φιλόλογος, πνευματικο τέκνο του Μακαριστού Αρχιμανδρίτου πατρός Επιφανίου Θεοδωρόπουλου,και του Π. Αυγουστινου καντιωτη,είναι πάρα πολλά χρόνια ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Έχει διατελέσει λυκειάρχης στο Κορωπί. Είναι Μελετητης των Αγιων Πατερων Της Ορθοδοξιας Και Της Αγιας Γραφης,Ανθρωπος Με Αληθινο Προσωπικό Χριστιανικό Βίωμα.

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
Οι βιντεοσκοπημένες Εκπομπές του Αναγνωστου Του Ραδιοφώνου Της Πειραϊκης Εκκλησίας Βασίλη Ατζακλή, Και Κάθε Παραγωγή Δική Του Θα προστίθεται Εδώ!.

Αντίβαρο

ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το Zωντανό Iστολόγιο

paterikoslogos.com - Δ. Συζητήσεις

Χριστιανική Φοιτητική Δράση

Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

επικαιρότητα

ΛΙΣΤΑ (1') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΛΙΣΤΑ (2') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Greek Alert

BBC News - Home

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ - ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΑΤΕΡΙΚΑ