Σάββατο 30 Απριλίου 2011

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ !!!ΤΟ 666 ΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΣΑΝ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ!!! ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΤΗΣ 'ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ'....


Τα γράφαμε αλλά μας λοιδορούσαν! Ορίστε λοιπόν η είδηση απο το "Βήμα"

Όταν μιλούσαμε για βιονανοτεχνολογία, με την χρήση της οποίας δεν θα είναι  αναγκαία η υποδόρια εμφύτευση  microchip, αφού  τα ίδια τα ανθρώπινα κύτταρα με μια ειδική  επεξεργασία  "εγχάραξης"  Laser θα  καθίστανται  βιοψηφιακοί  αποθηκευτικοί χώροι δεδομένων,  κάποιοι μας  έλεγαν  φαντασιόπληκτους ,ενώ  μερικοί  άλλλοι θεολογίζοντες  μας ονόμασαν "φοβικούς" και "τριεξαράκηδες".
Δεν  θα σχολιάσουμε  τίποτα προς το παρόν  και θα σας παραθέσουμε απλώς την είδηση όπως την δημοσίευσε  "Το Βήμα"  διαφημίζοντας  βέβαια τα "επιτευγματα"  της τεχνολογίας.
Είναι δυστυχώς  πλέον γεγονός  το ότι η σημερινή τεχνολογία  προσφέρει την δυνατότητα  της "λειτουργικής εγχάραξης"  στο ανθρώπινο  σώμα ...απλοποιώντας με αυτόν  τοντρόπο τις  πολύπλοκες  διαδικασίες  που  απαιτεί  η  παγκόσμια ηλεκτρονική διακυβέρνηση.
Ο έχων  νουν νοείν, νοείτω!!!

Το δάχτυλο σε ρόλο USB!
Νέα τεχνολογία επιτρέπει την μεταφορά δεδομένων από συσκευή σε συσκευή με τα... χέρια

Λονδίνο 
Επανάσταση στην μεταφορά δεδομένων θέλει να φέρει ερευνητής του ΜΙΤ που αναπτύσσει μια τεχνολογία με την οποία η μεταφορά δεδομένων από μια συσκευή σε μια άλλη θα γίνεται μέσω του ανθρώπινου σώματος. 
Η τεχνολογία αυτή θα επιτρέπει σε κάποιον να χρησιμοποιεί το χέρι του για να κάνει μεταφορά δεδομένων, ένα είδος "οργανικού Bluetooth" θα μπορούσαμε να πούμε. Έτσι αν για παράδειγμα,....σερφάρει κάποιος στο διαδίκτυο και κάποια στιγμή δει κάτι που τον ενδιαφέρει (π. χ ένα αριθμό τηλεφώνου) θα αγγίζει την οθόνη στο σημείο που βρίσκεται ο αριθμός και στην συνέχεια το μόνο που θα έχει να κάνει είναι να αγγίξει το κινητό του τηλέφωνο και θα γίνει εκεί αυτόματα η αποθήκευση του αριθμού. 
Την τεχνολογία αναπτύσσει ο Πραβάν Μίστρι που εργάζεται στο διάσημο εργαστήριο Media Lab του ΜΙΤ από το οποίο ξεπηδούν εδώ και χρόνια πλήθος προηγμένων τεχνολογιών και εφαρμογών. Η τεχνολογία ονομάζεται Sparsh και είναι ένα λογισμικό το οποίο θα πρέπει να είναι ενσωματωμένο στις συσκευές όπου θα γίνεται η μεταφορά μέσω του σώματος. Δηλαδή στο παράδειγμα μας θα πρέπει τόσο ο υπολογιστής όσο και το κινητό τηλέφωνο να ενσωματώνουν το συγκεκριμένο λογισμικό για να επιτευχθεί η μεταφορά των δεδομένων από το σώμα του χρήστη. Ο χρήστης επίσης θα πρέπει να διαθέτει «λογαριασμό» και στις δύο συσκευές.
Αυτό που στην πραγματικότητα κάνει το σύστημα είναι να "αισθάνεται" το άγγιγμα του χρήστη και να αποθηκεύει τα δεδομένα που επέλεξε από την μια συσκευή σε ένα κεντρικό διακομιστή και στην συνέχεια "αισθανόμενο" και πάλι το άγγιγμα του στην άλλη συσκευή να συνδέεται με τον διακομιστή και να τα αντιγράφει σε αυτή. Σύμφωνα με τον δημιουργό του το σύστημα μπορεί να αποθηκεύει πολλούς τύπους αρχείων και δεδομένων όπως φωτογραφίες, διευθύνσεις, αριθμούς, διαδικτυακούς συνδέσμους (links) κλπ.
  http://www.tovima.gr/science/technology-planet/article/?aid=393162

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίων 30 ημερών

VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ MEGASFILIPPOS & APROGRAMMATISTA ΣΤΟ YOU TUBE

4'ΝΕW ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (7' ΩΡΕΣ) 'ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΘΕΝ;;; ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...
Ο Κώστας Αδάμ είναι καθηγητής θεολόγος φιλόλογος, πνευματικο τέκνο του Μακαριστού Αρχιμανδρίτου πατρός Επιφανίου Θεοδωρόπουλου,και του Π. Αυγουστινου καντιωτη,είναι πάρα πολλά χρόνια ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Έχει διατελέσει λυκειάρχης στο Κορωπί. Είναι Μελετητης των Αγιων Πατερων Της Ορθοδοξιας Και Της Αγιας Γραφης,Ανθρωπος Με Αληθινο Προσωπικό Χριστιανικό Βίωμα.

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
Οι βιντεοσκοπημένες Εκπομπές του Αναγνωστου Του Ραδιοφώνου Της Πειραϊκης Εκκλησίας Βασίλη Ατζακλή, Και Κάθε Παραγωγή Δική Του Θα προστίθεται Εδώ!.

Αντίβαρο

ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το Zωντανό Iστολόγιο

paterikoslogos.com - Δ. Συζητήσεις

Χριστιανική Φοιτητική Δράση

Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

επικαιρότητα

ΛΙΣΤΑ (1') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΛΙΣΤΑ (2') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Madata.GR

Greek Alert

BBC News - Home

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ - ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΑΤΕΡΙΚΑ