Σάββατο, 2 Μαρτίου 2019

Εισαγγελέας Βασίλης Φλωρίδης "ΒΙΒΛΟΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ Επεισόδιο 2ο -Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΕ Ο ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ και η εφημερίδα Documento


Το 2ο επεισόδιο της ΔΙΑΤΑΞΗΣ - ΒΙΒΛΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ
ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΒΑΣΙΛΗ ΦΛΩΡΙΔΗ

Για να δούμε τι άλλα λέει ο «ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ» όπως τον αποκαλεί ο γνωστός του επί πολλά χρόνια κ. Διαλυνάς γνωστός δικηγόρος της Θεσσαλονίκης, στην διάταξη-βίβλο παιδεραστών.
Στο πρώτο «επεισόδιο» μιλήσαμε για τη διάταξη του φιλόσοφου εισαγγελέα που απαλλάσσει από τις κακουργηματικές πράξεις σε ανήλικα προσχολικής ηλικίας, τους παιδεραστές απανταχού της γης, γιατί όπως έχει αποφανθεί ο «φιλόσοφος» τα παιδιά προσχολικής ηλικίας δεν έχουν μνήμη και δεν θυμούνται όταν ανώμαλοι τα κακοποιούν σεξουαλικά. 
Στο δεύτερο «επεισόδιο» θα ασχοληθούμε με την ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ, που έψαχνε ο φιλόσοφος!!!

ΤΟ ΑΠΟ 2-12-2018 ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «Documento».Η οικογένεια του 5χρονου το 2018 απευθύνθηκε στην ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «Documento» του κ.
Βαξεβάνη, ακολούθησε το από 11-11-2018  ρεπορτάζ της εφημερίδας με τίτλο  «Σοκαριστικές καταγγελίες για ασέλγεια σε 5άχρονο από αρχιμανδρίτη.  Οι αντικρουόμενες πραγματογνωμοσύνες και ο ρόλος πρώην προέδρου του Αρείου Πάγου», το δημοσίευμα αυτό για «άγνωστους» λόγους δεν δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της εφημερίδας. Εν συνεχεία στις 2-12-2018  για «άγνωστους» λόγους έγινε ένα νέο δημοσίευμα, το οποίο δημοσιεύτηκε και στην ιστοσελίδα της εφημερίδας. Στο δημοσίευμα αυτό η εφημερίδα  «Documento» υιοθετεί τα ψεύδη της διάταξης του φιλόσοφου κ. Φλωρίδη, χωρίς προηγουμένως να έρθει σε επαφή  με την οικογένεια,  προκειμένου να την ενημερώσει  και να ερωτηθεί εάν όσα αναφέρει στη διάταξή του ο φιλόσοφος κ. Φλωρίδης,  στο συγκεκριμένο σημείο που δημοσιεύθηκε,  αληθεύουν.
Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει:
«Σε ότι αφορά επίσης την πραγματογνωμοσύνη,  η οποία και θα έπρεπε να συνταχθεί για το ανήλικο αγόρι μετά την κατάθεση του ενώπιον του πταισματοδίκη, ο κ. Φλωρίδης αναφέρει στη διάταξη του ότι τέτοια έκθεση δεν βρέθηκε, «παρότι σε  προφορική μας επικοινωνία με την αρμόδια πταισματοδίκη η τελευταία μας διαβεβαίωσε ότι συντάχθηκε».
«Ζητήθηκε αυτή από τους συνηγόρους του μηνυτή μήπως την είχαν ήδη αυτοί επειδή πιθανόν κάπου παρέπεσε. Σε αντίθετη περίπτωση διατυπώσαμε προφορικά στον συνήγορο του ενδεχόμενη πρόθεση μας για επανάληψη της κατάθεσης του ανήλικου (όνομα αγοριού). Αντί της εκθέσεως της κ. Βάσιλα, μας εστάλη (μέσω της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου)  της δικηγόρου του μηνυτή,  στην οποία αναφερόταν ότι επικοινώνησε (η συνήγορος) με την κ. Βάσιλα και η τελευταία της δήλωσε ότι ουδέποτε της ζητήθηκε να συντάξει έκθεση, μάλιστα χαρακτηριστικά της δήλωσε ότι είχε ρωτήσει (η Βάσιλα) την πταισματοδίκη αν θα χρειαζόταν να συντάξει έκθεση και της είχε απαντήσει ότι δεν είχε τέτοια παραγγελία, οπότε και δεν συντάχθηκε ποτέ» επισημαίνεται στη διάταξη του κ. Φλωρίδη».

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ 5ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «Documento» ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ του ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ κ. ΦΛΩΡΙΔΗ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΕΞ ΕΓΓΡΑΦΩΝ.

Καταρχάς εάν η πραγματογνώμονας  κ. Βάσιλα είχε συντάξει έκθεση  οπωσδήποτε θα είχε στο γραφείο της αντίγραφο της έκθεσης, όπως έχουν όλοι οι παιδοψυχολόγοι και παιδοψυχίατροι που συντάσσουν εκθέσεις κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας,  οπότε ο  φιλόσοφος  κ. Φλωρίδης, αντί να παριστάνει ότι δήθεν έψαχνε από δω και από εκεί την έκθεση που «χάθηκε», απλά θα μπορούσε να αιτηθεί αρμοδίως από τη  κ. Βάσιλα αντίγραφο της έκθεσης, όταν μάλιστα όπως ψευδώς ισχυρίζεται, του είχε πει «προφορικά» και όχι υπηρεσιακά, η 4η Πταισματοδίκης  Αθηνών  κ. Σαμψούλη  ότι η έκθεση αυτή είχε συνταχθεί!!!!
Είναι δυνατόν ένας φιλόσοφος, όπως ο κ. Φλωρίδης να παριστάνει το βλάκα, τον «παπατζή» ( εδώ η έκθεση, εκεί η έκθεση, που είναι η έκθεση; ) ευτελίζοντας τη διαδικασία;;
  Ο φιλόσοφος κ. Φλωρίδης  αντί να ρωτάει  δεξιά –αριστερά για την έκθεση, γιατί δεν ρώτησε και τον δικηγόρο του αρχιμανδρίτη-παιδεραστή, μήπως αυτός την έχει «βουτήξει»,
μιας και είχε πρόσβαση στη δικογραφία καθ’ όλη τη διάρκεια της προανάκρισης, σε αντίθεση με την οικογένεια του 5χρονου που έλαβε γνώση της δικογραφίας μετά την αρχειοθέτηση της υπόθεσης.
Οι μη αγαθές και έντιμες «προθέσεις» του κ. Φλωρίδη - φιλόσοφου, προκύπτουν από το σύνολο των ενεργειών του ως προς το ζήτημα του «μυστηρίου της πραγματογνωμοσύνης» που αναφέρει το από 2-12-2018 δημοσίευμά της εφημερίδας «Documento»,  αλλά και από τα συμφραζόμενα στη διάταξή του, δηλαδή ότι:
α) Αφού  «εξαφανίστηκε» η έκθεση που υποτίθεται είχε γίνει, αντί για το απλούστερο,  δηλαδή να αιτηθεί αρμοδίως  από τη  κ. Βάσιλα αντίγραφο της έκθεσης και εάν σε περίπτωση η έκθεση δεν συντάχθηκε τότε να ζητήσει εκ των υστέρων από τη κ. Βάσιλα να τη συντάξει (σημειωτέον ότι η εν λόγω ψυχολόγος είχε πραγματοποιήσει 3 συνεδρίες με τον ανήλικο και τον είχε συνοδέψει στη κατάθεσή του στη 4η Πταισματοδίκη Αθηνών),  ο  φιλόσοφος κ. Φλωρίδης διατύπωσε, για άλλη μια φορά,  προφορικά στον συνήγορο του πατέρα του 5χρονου «ενδεχόμενη πρόθεση του για επανάληψη της κατάθεσης του ανήλικου»!!!!

β)  Γιατί ο κ. Φλωρίδης - φιλόσοφος διακαώς  επιθυμούσε την επανάληψη της κατάθεσης του 5χρονου και έπαιζε όλο αυτό το θέατρο;;; Γιατί απλούστατα η κατάθεση του 5χρονου είναι αξεπέραστη και όταν δημοσιεύτηκε συγκλόνισε το πανελλήνιο, δεν συγκλόνισε όμως τον φιλόσοφο κ. Φλωρίδη που επιθυμούσε την επανάληψή της,  μήπως αυτή τη φορά  ο ανήλικος καταθέσει σε δικό τους άνθρωπο,    με δικό τους πραγματογνώμονα και αλλάξουν τη κατάθεσή του!!!
γ) Όταν συνειδητοποίησε ο κ. Φλωρίδης - φιλόσοφος ότι νέα κατάθεση ανηλίκου χωρίς συγκεκριμένο λόγο και χωρίς να έχει προχωρήσει η διαδικασία δεν προβλέπει ο νόμος, ούτε τα διεθνή και εγχώρια πρωτόκολλα που αφορούν ζητήματα αποπλάνησης και σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων,  είπε τη μνημειώδη φράση για τα δικαστικά χρονικά, ελληνικά και παγκόσμια (γιατί απλούστατα δεν χρειαζόταν):  «αυτή η κατάθεση δεν έπρεπε να παραγγελθεί καν. Δεν χρειαζόταν ένα ανήλικο 5,5 ετών παιδάκι να υποβληθεί και σε αυτήν τη διαδικασία (και μάλιστα για να αναφέρει  και περιστατικά που έγιναν πριν από έναν χρόνο που ήταν 4,5 ετών και ήταν αδύνατο    να το θυμόταν γιατί στην ηλικία αυτή δεν υπάρχει σχηματισμένη μνήμη) γιατί απλούστατα δεν χρειαζόταν»!!! 

Η ΦΡΑΣΗ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΒΙΒΛΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ!!!

δ) Εν συνεχεία ο κ. Φλωρίδης- φιλόσοφος, ανέλαβε τον άχαρο ρόλο να αντικρούσει την κατάθεση του 5χρονου  (κάτι το οποίο δεν τόλμησαν να πράξουν Τσόγκας  και Καπαμά στις διατάξεις τους, γι’ αυτό παρίσταναν ότι δεν υπήρχε κατάθεση), το οποίο (5χρονο) κατά την «επιστημονική» του άποψη δεν έχει ακόμα σχηματισμένη μνήμη!! Η αντίκρουση της κατάθεσης του 5χρονου που υπάρχει στη «επιστημονική - φιλοσοφική» διάταξή του (σελίδα 42 μέχρι και τη σελίδα 45 της υπ’ αριθμ. 94,95 διάταξης, αποτελεί 25 μόλις σειρές από τις 50 σελίδες της υπ’ αριθμ. 94,95 διάταξης και έχει ως εξής:
Δεν έπρεπε να παραγγελθεί καν!!!!!
Δεν χρειάζονταν ένα ανήλικο 5,5 ετών παιδάκι να υποβληθεί (και) σε αυτή τη διαδικασία!!!!
4,5 ετών δεν θυμόταν γιατί στην ηλικία αυτή δεν υπάρχει σχηματισμένη μνήμη!!!!!
Γιατί απλούστατα δεν χρειάζονταν!!!!Εν συνεχεία ο φιλόσοφος κ. Φλωρίδης κατηγόρησε την οικογένεια του 5χρονου ότι η αποπλάνηση ήταν σκηνοθετημένη και ότι «η μόνη «ευφυής» σύλληψη στο σκηνικό αυτής της αποπλάνησης ήταν το πως παρουσιάστηκε αυτή, δηλαδή περιγράφηκαν πράξεις που δεν μπορούσαν με άλλο τρόπο να αποδειχθούν παρά μόνο προφορικά». Τα είπε αυτά ο φιλόσοφος κ. Φλωρίδης παρότι ειδικοί επιστήμονες,  βάσει παγκόσμιων επιστημονικών δεδομένων αναφέρουν ότι σπάνια   στη σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων υπάρχουν σωματικά ευρήματα.
Τι να κάνουμε, κ. φιλόσοφε κάποιες πράξεις ανώμαλων δεν αφήνουν σωματικά ευρήματα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο ανώμαλος δεν αποπλάνησε τον ανήλικο!!!!
Δεν έχει σημασία για τον φιλόσοφο κ. Φλωρίδη ότι σύμφωνα με τις κατευθυντήριες οδηγίες ή συστάσεις αναφορικά με την αντιμετώπιση του φαινομένου της κακοποίησης ανηλίκων που εκδίδουν διακρατικοί  Οργανισμοί (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, Ηνωμένα Έθνη, Συμβούλιο της Ευρώπης, Ευρωπαϊκή Ένωση κ.ο.κ.), οι καταθέσεις  ανήλικων μαρτύρων δεν μπορεί να αντιμετωπίζονται, είτε από τις δικαστικές ή αστυνομικές αρχές είτε από τις υπηρεσίες πρόνοιας και ψυχικής υγείας  ως   a  priori ψευδείς  ή αποτέλεσμα  μυθοπλασίας  ή υποβολής (βλέπε Οδηγία 5 (2005) της Επιτροπής Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης, Κατευθυντήριες Οδηγίες για την Εναλλακτική Φροντίδα των Παιδιών του Ο.Η.Ε. (2009), Οδηγία 1864 (2009) της Επιτροπής Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης για τις «φιλικές προς το παιδί» υπηρεσίες (Υγείας, Πρόνοιας, ∆ικαιοσύνηςκ.ο.κ.), Οδηγός Καλών Πρακτικών «Αποασυλοποιώντας  και  μετασχηματίζοντας τις Υπηρεσίες που απευθύνονται σε παιδιά» της Ευρωπαϊκής Ένωσης (2010), Οδηγία 2 (2010) της Επιτροπής Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης  για την αποασυλοποίηση των υπηρεσιών που απευθύνονται σε παιδιά με αναπηρίες,  Οδηγία 1934 (2010) της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης «Κακοποίηση των Παιδιών σε Ιδρύματα: διασφαλίζοντας την πλήρη προστασία των θυμάτων», • Οδηγία 1939 (2010) της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης «Παιδιά χωρίς γονεϊκή φροντίδα: επείγουσα ανάγκη για δράση» κ.ο.κ.).

Περαιτέρω, στη σελίδα 27 της υπ’ αριθμ. 94,95  «επιστημονικής - φιλοσοφικής»  του διάταξης, ο  φιλόσοφος κ. Φλωρίδης γράφει τα εξής: «Είναι προφανές ότι ο μικρός 5,5 ετών ……, στο σημείο αυτό δεν μπόρεσε να αποστηθίσει ακριβώς όσα με συνεχή πλύση εγκεφάλου προσπάθησαν να του βάλουν στο μυαλό του και να μάθει σαν ποίημα ο πατέρας του   και   η   θεία  του   ……. ». 
Μήπως τελικά μέσα στο προανακριτικό γραφείο της 4ης Πταισματοδίκη Αθηνών βρίσκονταν «αόρατοι» ο πατέρας και η θεία του 5χρονου και του έλεγαν τι να απαντήσει στις ερωτήσεις που του έκανε η 4η  Πταισματοδίκη Αθήνας;  Από κανένα στοιχείο της κατάθεσης του 5χρονου δεν προκύπτει αποστήθιση γιατί ο ανήλικος απαντάει σε ερωτήσεις που του έγιναν εκείνη τη χρονική στιγμή και δεν τις είχε μελετήσει στο σπίτι για να τις αποστηθίσει κ. φιλόσοφε!!!!

Τελικά τα ανήλικα της ηλικίας του 5χρονου έχουν σχηματισμένη μνήμη ή δεν έχουν; Γιατί ο φιλόσοφος κ. Φλωρίδης τη μια μας λέει ότι τα παιδιά προσχολικής ηλικίας δεν έχουν σχηματισμένη μνήμη άρα δεν θυμούνται και από την άλλη ισχυρίζεται ότι ο 5χρονος είχε αποστηθίσει ένα ποίημα, το ερώτημα είναι σε ποια μνήμη είχε αποστηθίσει το ποίημα ο 5χρονος την σχηματισμένη ή την ασχημάτιστη;
Επίσης όταν κάποιος αποστηθίζει ένα ποίημα και δη μικρό παιδάκι, λέει το ποίημα ή απαντάει σε ερωτήσεις που του γίνονται;
Σε όλη τη κατάθεση του ο 5χρονος απαντάει στις ερωτήσεις της 4ης Πταισματοδίκη Αθηνών και δεν λέει καμιά ιστορία υπό μορφή ποιήματος, γι’ αυτό η κατάθεσή του είναι αξεπέραστη και γι’ αυτό χρειάστηκαν 50 σελίδες ασυναρτησιών, συκοφαντιών εις βάρος της οικογένειας, αυθαίρετων συμπερασμάτων, καταπάτησης κάθε ανθρώπινου δικαιώματός του ανήλικου και της οικογένειάς του, από τον κ. φιλόσοφο – εισαγγελέα για να θάψει βαθιά στο χώμα την αξεπέραστη (κατά την άποψη σπουδαίων νομικών και του εξωτερικού) κατάθεση του 5χρονου σε μια 50σέλιδη διάταξη που κανείς δεν μπορεί να βγάλει άκρη γιατί αγνοεί τα πραγματικά στοιχεία μια εξελισσόμενης υπόθεσης που αφορά σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων.
Ο φιλόσοφος κ. Φλωρίδης στήριξε αποκλειστικά και μόνο την διάταξή του-βίβλο παιδεραστών στα επιχειρήματα των δραστών που συνήθως διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους ότι είναι αθώοι και ότι όλα «είναι μια επινόηση αρρωστημένης και μόνο φαντασίας», ότι τα ανήλικα είναι «δασκαλεμένα», κλπ., αυτά λένε οι παιδεραστές κ. φιλόσοφε, τι άλλο θα πούνε!!!

ΤΑ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ κ. ΦΛΩΡΙΔΗ

Σύμφωνα με τα από 2-12-2018 και 7-12-2018 δημοσιεύματα της εφημερίδας  «Documento», ο φιλόσοφος κ. Φλωρίδης γράφει στην 50σέλιδη διάταξη του:   «Αντί της εκθέσεως της κ. Βάσιλα, μας εστάλη (μέσω της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου) της δικηγόρου του μηνυτή, στην οποία αναφερόταν ότι επικοινώνησε (η συνήγορος) με την κ. Βάσιλα και η τελευταία της δήλωσε ότι ουδέποτε της ζητήθηκε να συντάξει έκθεση, μάλιστα χαρακτηριστικά της δήλωσε ότι είχε ρωτήσει (η Βάσιλα) την πταισματοδίκη αν θα χρειαζόταν να συντάξει έκθεση και της είχε απαντήσει ότι δεν είχε τέτοια παραγγελία, οπότε και δεν συντάχθηκε ποτέ» επισημαίνεται στη διάταξη του κ. Φλωρίδη».
ΨΕΜΑΤΑ κ. ΦΙΛΟΣΟΦΕ ……

Στο από 13-6-2016 συμπληρωματικό υπόμνημα του πατέρα του 5χρονου προς εσάς, ουδόλως αντί της εκθέσεως της κ. Βάσιλα  σας έστειλε  μέσω της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, ότι τέλος πάντων θεωρείτε  ότι σας έστειλε ο πατέρας του ανήλικου  (θα μάθουμε σε άλλο επεισόδιο τι σας έστειλε ο Άρειος Πάγος και τι διερευνήσατε),  αλλά αντιθέτως κατέθεσε συμπληρωματικό υπόμνημα, το οποίο αναφέρει ότι:
«Κατά τη διερεύνηση της δικογραφίας -που κι εγώ τώρα είμαι σε θέση να ολοκληρώνω-  διαπίστωσα ότι πολλά έγγραφα δικά μου έχουν κυριολεκτικά χαθεί μέσα στο ογκώδες της δικογραφίας.  Έτσι, δεν υπάρχει στη δικογραφία, το διαβιβαστικό έγγραφο   της 4ης πταισματοδίκη, με το οποίο διαβιβάστηκε η κατάθεση του παιδιού, οι καταθέσεις των μαρτύρων μου, το υπόμνημα μου με τα σχετικά και το αίτημα συσχετισμού των μηνύσεων μου στην Εισαγγελία Βέροιας, η οποία είχε δώσει τη σχετική παραγγελία. Αυτό θα αποδείκνυε, αυτό που διαπιστώσαμε μόλις τώρα σε αυτή τη φάση της διαδικασίας, ένα χρόνο μετά τη κατάθεση του ανήλικου ….. και μετά από αδικαιολόγητες καθυστερήσεις, ότι δεν λήφθηκε ποτέ και γι'αυτό δεν στάλθηκε ποτέ από την 4η πταισματοδίκη έκθεση της διορισθείσας παιδοψυχολόγου Αλεξάνδρας Βάσιλα, μαζί με την κατάθεση του παιδιού. Σε επικοινωνία μου με την πταισματοδίκη αλλά και με την ανωτέρω πραγματογνώμονα, γιατί δεν τηρήθηκε η διαδικασία του αρθ. 226Α ΚΠΔ. μου απήντησαν και οι δύο, ότι δεν υπήρχε τέτοια παραγγελία από την κ. Μπούρα. Η έκθεση αυτή λοιπόν ουδέποτε συντάχθηκε, άγνωστο πώς και γιατί δεν ζητήθηκε από την παιδοψυχολόγο, με αποτέλεσμα να μην έχει τηρηθεί η προδικασία από την κ. πταισματοδίκη του 4ου τμήματος του πταισματοδικείου Αθηνών (σελίδα 4 του από 13-6-2016 συμπληρωματικού υπομνήματος προς τον Εισαγγελέα Εφετών Θεσσαλονίκης κ. Βασίλη Φλωρίδη)».

Το γεγονός ότι δεν λήφθηκε ποτέ και γι' αυτό δεν στάλθηκε ποτέ από την 4η πταισματοδίκη έκθεση της  διορισθείσας  παιδοψυχολόγου Αλεξάνδρας Βάσιλα μαζί με την κατάθεση του παιδιού  δεν ανάγεται σε υπαιτιότητα του πατέρα του ανήλικου, ο οποίος επανειλημμένα ζήτησε, όταν διαπιστώθηκε η ελλιπής πράξη, να γίνει συμπληρωματική πράξη και να ζητηθεί από την κ. Βάσιλα. η οποία γνώρισε το παιδί και  το προετοίμασε για να δώσει την κατάθεση, να χορηγήσει τώρα την έκθεση που ορίζει το αρθ. 226Α ΚΠΔ.


 Επίσης ζήτησε να κλητευθεί  ως μάρτυρας η κ. Αλεξάνδρα Βάσιλα.
 Τι απ’ όλα αυτά έκανε ο φιλόσοφος κ. Φλωρίδης;;
 ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!!! 
Αντιθέτως έγραψε ένα σωρό ψέματα στη διάταξή του συκοφαντώντας την οικογένεια του 5χρονου και αλλοιώνοντας τα πραγματικά στοιχεία της υπόθεσης.

Οι «επιστημονικές – φιλοσοφικές» απόψεις του κ. Φλωρίδη εκτός από αναχρονιστικές είναι ψευδείς και συκοφαντικές.
Να τον χαίρεστε εκεί στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης…. 


Πραγματικό διαμάντι …… ας κρίνει ο κόσμος εάν είναι fake!!!

Επειδή κάποιοι ενοχλήθηκαν από τα βιντεάκια μου και συμπεριφέρονται σαν να είμαστε η Τουρκιά του Ερντογάν ή οποιοδήποτε άλλο απολυταρχικό καθεστώς όπου δεν υπάρχει ελευθερία έκφρασης και όλα ελέγχονται και μπαίνει φίμωτρο αποφάσισαν λοιπόν αυτοί οι τύποι να μου κατεβάσουν από την Ελλάδα τη χώρα της "Δημοκρατίας" τα βιντεάκια μου από το YOUTUBE και από το DAILYMOTION με τίτλο "ΒΙΒΛΟΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ" θα τα βρείτε εδώ ΒΙΒΛΟΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ - ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ ΣΚΟΤΟΣ:Η ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΦΕΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΦΛΩΡΙΔΗ Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίων 30 ημερών

VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ MEGASFILIPPOS & APROGRAMMATISTA ΣΤΟ YOU TUBE

4'ΝΕW ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (7' ΩΡΕΣ) 'ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΘΕΝ;;; ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...
Ο Κώστας Αδάμ είναι καθηγητής θεολόγος φιλόλογος, πνευματικο τέκνο του Μακαριστού Αρχιμανδρίτου πατρός Επιφανίου Θεοδωρόπουλου,και του Π. Αυγουστινου καντιωτη,είναι πάρα πολλά χρόνια ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Έχει διατελέσει λυκειάρχης στο Κορωπί. Είναι Μελετητης των Αγιων Πατερων Της Ορθοδοξιας Και Της Αγιας Γραφης,Ανθρωπος Με Αληθινο Προσωπικό Χριστιανικό Βίωμα.

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
Οι βιντεοσκοπημένες Εκπομπές του Αναγνωστου Του Ραδιοφώνου Της Πειραϊκης Εκκλησίας Βασίλη Ατζακλή, Και Κάθε Παραγωγή Δική Του Θα προστίθεται Εδώ!.

Αντίβαρο

ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το Zωντανό Iστολόγιο

paterikoslogos.com - Δ. Συζητήσεις

Χριστιανική Φοιτητική Δράση

Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

επικαιρότητα

ΛΙΣΤΑ (1') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΛΙΣΤΑ (2') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Greek Alert

BBC News - Home

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ - ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΑΤΕΡΙΚΑ