Πέμπτη, 31 Μαΐου 2018

ΕΓΕΝΕΤΟ ΦΩΣ, Η ΚΤΙΣΗ (ΚΟΣΜΙΚΟ ΠΕΔΙΟ - ΣΥΜΠΑΝ) ΚΑΙ ΤΟ ΚΤΙΣΤΟ ΦΩΣ.

ΕΓΕΝΕΤΟ ΦΩΣ, 
Η ΚΤΙΣΗ
(ΚΟΣΜΙΚΟ ΠΕΔΙΟ - ΣΥΜΠΑΝ)
ΚΑΙ ΤΟ ΚΤΙΣΤΟ ΦΩΣ.
____________________________________________________________________________
______________________________________________________________________________

ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ, 
ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΩΣ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΡΧΙΚΗ ΑΞΙΑ, ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ.
ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΟΛΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΒΑΝΤΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΩΣ ΥΠΕΡΣΥΜΠΑΝΤΑ, ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ 0+0 ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ 1 (ΕΝΑ)Από τον Ευκλείδη γνωρίζουμε ότι
Ένα σημείο του χώρου έχει «ΜΗΔΕ ΕΝΑ» διαστάσεις. Από αυτές της δύο λέξεις προέκυψε το ΜΗΔΕΝ. 
Όμως το «ΜΗΔΕ ΕΝΑ» ΚΑΙ ΤΟ «ΜΗΔΕΝ» δεν είναι ισοδύναμα ή ισότιμα.
Το «ΜΗΔΕ ΕΝΑ» σημαίνει λιγότερο από ένα (1), "ούτε ένα δηλαδή, αλλά όμως ΚΑΤΙ. Μπορεί να είναι ένας δεκαδικός αριθμός πχ 0,5 η οποιαδήποτε άλλη τιμή μεταξύ του μηδεν (0) και του ένα (1)". 
και το «ΜΗΔΕΝ» (0) ισοδυναμεί με  ΤΙΠΟΤΑ
Πως όμως μπορεί το "ΤΙΠΟΤΑ" να έχει σημείο ύπαρξης, αφού το ΤΙΠΟΤΑ δεν υπάρχει."

Τα σύγχρονα μαθηματικά έχουν αποδεχθεί τα εξής:
1)      Ένα σημείο του χώρου ισοδυναμεί με ΜΗΔΕΝ διαστάσεις (0) με ΤΙΠΟΤΑ   
2)      Μια ευθεία ισοδυναμεί με ΜΙΑ διάσταση   (1) ΜΗΚΟΣ                          
3)      Ένα επίπεδο ισοδυναμεί με ΔΥΟ διαστάσεις  (2) ΜΗΚΟΣ, ΠΛΑΤΟΣ                  
4)      Και ένα στερεό σώμα ισοδυναμεί με ΤΡΕΙΣ διαστάσεις (3) ΜΗΚΟΣ, ΠΛΑΤΟΣ ΥΨΟΣ
          ΕΑΝ ΔΕΝ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΤΙΣΜΕΝΗ ΠΑΝΩ ΤΟΥ, ΤΟΤΕ ΚΑΘΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΤΙΣΗ.


ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΠΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΑΦΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΟΡΑΤΟΣ", ΟΜΩΣ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΣΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΙΝΕΙΤΕ ΤΟΥ ΠΡΟΣΔΙΔΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΟ.

ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕΤΡΑΜΕ ΧΩΡΟ, Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΡΑΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ.

Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΡΗΣΙΜΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ. ΣΜΚΡΥΝΣΗ, ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΡΗΣΙΜΟ, ΕΝΩ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΑΡΧΙΚΑ "ΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ".
Η ΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟ ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ.
ΕΤΣΙ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΕΝ ΕΚΜΗΔΕΝΙΖΕΤΑΙ ΠΟΤΕ, ΤΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΤΕ.


ΕΤΣΙ Ο ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ, ΤΟΥ ΜΕΤΡΗΣΙΜΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ Ή ΧΩΡΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΠΟΨΗ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΗΝ ΟΠΤΙΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ, ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΑ ΕΩΣ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΑ.

ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΣΤΗΝ ΚΤΙΣΗ ΤΟΥ ΑΟΡΑΤΟΥ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ "ΧΩΡΟΥ", Η ΠΡΟΣΕΓΚΙΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ ΩΣ ΚΤΙΣΤΑ ΟΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΠΕΔΙΟ.

ΚΑΤΑΡΧΑΣ, ΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ;

ΕΑΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ "ΚΕΝΟ ΧΩΡΟ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ", ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΧΩΡΟ ΑΔΕΙΟ ΑΠΟ ΥΛΗ ΚΑΙ ΦΩΣ.

ΕΑΝ Ο ΧΩΡΟΣ ΕΞΑΡΤΙΩΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΤΑΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ, ΤΟΤΕ ΤΟ ΚΕΝΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΕ, ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΦΩΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΜΕ 300.000 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ^2 ΣΤΟ ΚΕΝΟ, ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΣΤΕΚΕΙ ΑΚΑΙΡΕΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΘΡΟΙΖΟΥΜΕΝΟΣ. 


ΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ; Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΤΟ ΦΩΣ, ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΑΛΛΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΟ, ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ.
ΑΡΑ Η ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΟ ΑΛΛΟ, ΑΠΑΙΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΔΙΔΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΠΕΔΙΟ.
ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ, ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΚΕΝΟ, ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΥΤΗ, ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.

ΤΟ ΦΩΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΠΥΚΝΩΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΜΕΝΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΟΠΟΥ ΤΟ ΦΩΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ, ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΟΝ ΑΝΑΛΟΓΟ ΧΡΟΝΟ. 

ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΠΑΤΑΕΙ ΤΟ ΦΩΣ (ΕΝΕΡΓΕΙΑ), ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΦΩΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΗΛΗΜΕΝΟ ΠΕΔΙΟ (ΠΧ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ), ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΗΛΕΜΝΟ ΠΕΔΙΟ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ, ΑΥΞΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ, ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΦΩΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

ΕΤΣΙ Η ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΘΕΛΕΙ ΑΡΚΕΤΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΚΟΜΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ.
Από τον Newton και τον Leibnitz γνωρίζουμε ότι
Από την πρώτη διάσταση για να φτάσουμε στην δεύτερη διάσταση, αρκεί να αθροίσουμε άπειρες ευθείες κατά πλάτος και δημιουργούμε το επίπεδo και στην συνέχεια, αν αθροίσουμε άπειρα επίπεδα κατά ύψος, θα λάβουμε ένα στερεό σώμα. Αυτό συμβαίνει γιατί πχ. η ευθεία έχει μήκος, αλλά και ένα απειροελάχιστο πλάτος και έτσι στην άθροιση άπειρον απειροελαχίστων ευθειών κατά πλάτος, λαμβάνουμε το επίπεδο.
ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΙΘΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ: 
α) ΑΠΌ ΤΗΝ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ, ΠΟΣΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΘΡΟΙΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΥΘΕΙΑ; αφού όσα ΜΗΔΕΝΙΚΑ ή ΤΙΠΟΤΑ και να αθροίσουμε το αποτέλεσμα θα είναι ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΗΔΕΝ άρα πάλι ΤΙΠΟΤΑ.
β) ΑΝ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΟΛΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟ "ΤΙΠΟΤΑ" ΤΟΤΕ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ "Ο ΧΩΡΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ", ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝ (0). Έτσι ακυρώνουμε την ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ.

Εαν η αρχική αξία των σημείων του χώρου, ειναι 0, τότε κάθε σημείο του χώρου είναι 0 και όλα τα σημεία του χώρου ως μηδενικές αξίες, δεν γίνεται να κάνουμε καμία πράξη. Τα μηδενικά, δεν αθροίζονται, δεν αφαιρούνται, δεν πολλαπλασιάζονται και δεν διαιρούνται. 

Επομένως ή δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ, ή τα σημεία του χώρου έχουν μια ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ δηλαδή «ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ» η οποία είναι απειροελάχιστη μεν, ΥΠΑΡΚΤΗ ΟΜΩΣ ΔΕ. Με παρόμοιο τρόπο, όπως όρισε ο Νιούτον και ο Λάιπνιτς.

ΕΤΣΙ ΟΡΙΖΩ ΟΤΙ:
ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΧΩΡΟΥ, ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΡΟΙΣΗ ΤΟΥΣ (ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ) ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΑΡΚΤΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ.

ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΠΕΔΙΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΠΕΙΡΑ ΤΩΝ ΑΠΕΙΡΩΝ, ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ "ΧΩΡΟΥ", ΜΟΝΑΔΙΚΑ, ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ "ΚΤΙΣΗ".

ΕΚ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΟΛΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΥΛΗ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΝΕΤΡΟΝΙΑ, ΠΡΩΤΟΝΙΑ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ "ΜΟΡΦΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ".
ΑΥΤΗ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ "ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΕ", ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ "ΚΤΙΣΗ" ΤΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΟ "ΚΤΙΣΤΟ ΦΩΣ" ΜΙΑ ΠΙΟ ΣΩΣΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΥΛΗ".

ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΙΣ ΥΠΑΡΚΤΟ ΧΩΡΟ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟ (ΥΠΟ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ) ΕΤΣΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΠΕΔΙΟ (ΚΤΙΣΗ), ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΥΠΗΡΞΕ ΠΡΙΝ ΤΟ "ΜΠΙΓΚ ΜΠΑΓΚ" ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΦΥΣΙΚΗ ΟΡΙΖΟΥΝ ΩΣ ΑΠΑΡΧΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ.

ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΤΟ "ΦΩΣ" (ΕΝΕΡΓΕΙΑ) Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ (ΝΟΜΟΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ), ΑΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ "ΚΤΙΣΜΕΝΗ" ΚΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ "ΚΤΙΣΤΟ ΦΩΣ" ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

Η ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ

Από την Φυσική γνωρίζουμε ότι ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.
Η ύλη αποτελείται από ηλεκτρόνια, πρωτόνια και νετρόνια, το φως εκφράζεται με φωτόνια μέσα στο ηλεκτρομαγνητικό φάσμα, το οποίο εκφράζει όλες τις πιθανές ενέργειες και τις συχνότητες τους.
Η ενέργεια αυτή όμως για να υπάρχει, υποχρεωτικά πατάει πάνω στα σημεία του χώρου.
Ετσι η σχέση ενέργειας και χώρου διαμονής και διατήρησης της ενέργειας είναι απόλυτα συνυφασμένες σχέσεις και δεν γίνεται να ξεχωρίσει κάποιος την ενέργεια, από τον "χώρο της ύπαρξης της". Μπορεί να την μετακινήσει σε άλλο χώρο, αλλά είναι αδύνατο να την απομονώσει αφού τα πάντα υπάρχουν μέσα σε αυτόν τον χώρο.
Εκ των πραγμάτων λοιπόν, ο χώρος Προδημιουργήθηκε, από το φως, ωστε να μπορεί να έχει χώρο να "υπάρχει" το φως.

Η κτίση του κόσμου αποτελείται από τον "Δημιουργημένου χώρο", πάνω στον οποίο υλοποιείτε η συνολική δημιουργία, μέσα απο το Κτιστό Φώς, όπως καθόρισε ο Δημιουργός της "Κτίσης" (κοσμικό πεδίο - σύμπαν), γιατί απλά δεν γνωρίζω κανέναν άλλον να μπορεί να κατασκευάσει "ΣΥΜΠΑΝΤΑ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΚΤΙΣΕΙΣ, ΚΤΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΚΤΙΣΤΟ ΦΩΣ".

Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΚΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΤΙΣΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΕΑΝ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΚΗ ΑΞΙΑ ΜΗΔΕΝ, ΤΟΤΕ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΑΝΩ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΦΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΙΔΙΟΥ Ή ΤΟΥ ΚΥΜΜΑΤΟΣ;

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΑΠΟ ΧΩΡΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΜΗΔΕΝΙΖΕΤΑΙ; ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠΑΡΚΤΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΕΚ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ;

ΕΑΝ ΜΗΔΕΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ, ΤΟΤΕ ΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΝΑ ΑΥΞΟΜΕΙΩΝΕΙ, ΠΡΑΓΜΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΑΘΕΡΗ, ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΤΑΕΙ ΝΑ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΤΟΥΝ, Ή ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΣΤΑΣΗ, ΑΦΟΥ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΥΛΗΣ, ΣΤΟ ΚΒΑΝΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕΤΡΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ "ΠΙΚΟΜΕΤΡΑ", ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΣ.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΛΑΘΟΣ, ΟΜΩΣ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ
ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟΣ, ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΟ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΑ ΤΗΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ, ΔΕΝ ΕΚΜΗΔΕΝΙΖΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΤΙΣΜΕΝΗ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.
ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ "ΚΤΙΣΗ", ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΙΝΕΙΤΕ ΤΟ "ΚΤΙΣΤΟ ΦΩΣ", ΑΦΟΥ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΕ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΚΟΣΜΙΚΟ ΠΕΔΙΟ", ΤΟ ΦΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ "ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟ", ΠΑΝΩ ΤΟΥ. ΕΤΣΙ ΤΟ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΤΙΣΜΕΝΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ "ΚΤΙΣΗ" (ΚΟΣΜΠΙΚΟ ΠΕΔΙΟ - ΣΥΜΠΑΝ).
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΙΝΕΙΤΕ ΒΑΣΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΡΙΖΕΙ Ο "ΛΟΓΟΣ" ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΟΛΑ ΜΕ ΛΟΓΟ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΕ (ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗ).

Ο ΛΟΓΟΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΚΤΙΣΗΣ, ΚΙΝΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΤΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ. ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΟ "ΦΩΣ", ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑ.


Ο ΧΩΡΟΣ ΣΤΟ ΚΒΑΝΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔ ΟΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ "ΥΔΑΤΑ", ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΝΑ ΚΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΛΗ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΡΡΕΑΖΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.

ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ "ΜΠΙΓΚ ΜΠΑΓΚ", ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ "ΜΠΙΓΚ ΜΠΑΓΚ".
Ο ΧΩΡΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΠΡΙΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟ ΦΩΣ (ΕΝΕΡΓΕΙΑ), Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΤΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΥΓΕΙ, ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ "ΚΤΙΣΜΕΝΟ" ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ.
Ο ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Η "ΚΤΙΣΗ" ΚΑΙ ΤΟ "ΚΤΙΣΤΟ ΦΩΣ", ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ, "ΑΜΗΝ".

ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ "ΕΓΕΝΕΤΟ ΦΩΣ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΠΙΓΚ ΜΠΑΓΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίων 30 ημερών

VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ MEGASFILIPPOS & APROGRAMMATISTA ΣΤΟ YOU TUBE

4'ΝΕW ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (7' ΩΡΕΣ) 'ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΘΕΝ;;; ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...
Ο Κώστας Αδάμ είναι καθηγητής θεολόγος φιλόλογος, πνευματικο τέκνο του Μακαριστού Αρχιμανδρίτου πατρός Επιφανίου Θεοδωρόπουλου,και του Π. Αυγουστινου καντιωτη,είναι πάρα πολλά χρόνια ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Έχει διατελέσει λυκειάρχης στο Κορωπί. Είναι Μελετητης των Αγιων Πατερων Της Ορθοδοξιας Και Της Αγιας Γραφης,Ανθρωπος Με Αληθινο Προσωπικό Χριστιανικό Βίωμα.

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
Οι βιντεοσκοπημένες Εκπομπές του Αναγνωστου Του Ραδιοφώνου Της Πειραϊκης Εκκλησίας Βασίλη Ατζακλή, Και Κάθε Παραγωγή Δική Του Θα προστίθεται Εδώ!.

Αντίβαρο

ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το Zωντανό Iστολόγιο

paterikoslogos.com - Δ. Συζητήσεις

Χριστιανική Φοιτητική Δράση

Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

επικαιρότητα

ΛΙΣΤΑ (1') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΛΙΣΤΑ (2') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Greek Alert

BBC News - Home

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ - ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΑΤΕΡΙΚΑ