Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου 2020

ΣΟΦΙΑ ΜΑΝΤΖΑΚΙΔΟΥ δικαστής, ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ, ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ ΒΙΒΛΟΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 4ο

Η εφέτης του Εφετείου Θεσσαλονίκης ΣΟΦΙΑ ΜΑΝΤΖΑΚΙΔΟΥ που επί πολλά έτη και αντίθετα με το νόμο συμμετέχει ενεργά στους προεκλογικούς αγώνες του πολιτικού συζύγου της και στη συνέχεια χωρίς κανέναν ενδοιασμό δικάζει τις υποθέσεις γνωστών, φίλων και ψηφοφόρων της περιοχής, προσκάλεσε τον μητροπολίτη Λαγκαδά, ο οποίος με επίσημη κατάθεση του σε πταισματοδίκη έχει εγγυηθεί προσωπικά για την αρετή εμπλεκόμενου σε παιδεραστία αρχιμανδρίτη της μητρόπολης του και οι υποθέσεις του εκκρεμούν Εφετειακή Περιφέρεια Θεσσαλονίκης!!!


Νόμιμο και Ηθικό


Σύμφωνα με τα Άρθρα 40 παρ. 6, 42 παρ.1 και 42 παρ.6 του Κώδικα Οργανισμού Δικαστηρίων και Κατάστασης Δικαστικών Λειτουργών απαγορεύεται στους δικαστικούς λειτουργούς κάθε είδους εκδηλώσεις υπέρ πολιτικών κομμάτων. Οι πρόεδροι εφετών, εφέτες ποινικών - πολιτικών και διοικητικών δικαστηρίων, εισαγγελείς και αντεισαγγελείς εφετών δεν επιτρέπεται να υπηρετούν στην πόλη που είναι η έδρα του δικαστηρίου ή της εισαγγελίας και έχουν γεννηθεί αυτοί ή οι σύζυγοι τους ή ήταν μόνιμα εγκαταστημένοι κατά την τελευταία δεκαετία πριν από το διορισμό τους επί μία τουλάχιστον τριετία ή ήταν ή εξακολουθούν να είναι εγκαταστημένοι αυτοί ή οι σύζυγοι τους, ενώ Δικαστικός λειτουργός, που τοποθετήθηκε ή μετατέθηκε σε δικαστήρια ή εισαγγελία όπου κωλύεται να υπηρετήσει, οφείλει να υποβάλει δήλωση για το κώλυμα αμέσως μόλις λάβει γνώση.
Εν προκειμένω, η δικαστική λειτουργός-εφέτης στο Εφετείο Θεσσαλονίκης ΣΟΦΙΑ ΜΑΝΤΖΑΚΙΔΟΥ τουλάχιστον από το 2011 υπηρετεί στο εφετείο Θεσσαλονίκης, ενώ ο σύζυγος της Αστέριος Ζωγράφος, σύμφωνα με το βιογραφικό που ο ίδιος έχει αναρτήσει στο Facebook και αλλού, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Αρναία Χαλκιδικής, σπούδασε στη Θεσσαλονίκη, είναι δικηγόρος, ασκεί τη Δικηγορία στα Πρωτοδικεία Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής από την ημέρα του διορισμού του (1975) έως σήμερα. Έχει δικηγορικά γραφεία στη Θεσσαλονίκη και στον Πολύγυρο Χαλκιδικής, όπως αναφέρει «με εμπειρία σε αξιόποινες πράξεις και νομική συμβουλευτική υποστήριξη μεγάλων εταιριών σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική, καθώς επίσης και των Δήμων του Ν.Χαλκδικής». Είναι μέλος της Ν. Δημοκρατίας και έχει έντονη πολιτική δραστηριότητα συγκεκριμένα έχει υπηρετήσει ως:
• Πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αρναίας Χαλκιδικής (4ετία 1978-1982)
• Δήμαρχος Αρναίας Χαλκιδικής (4ετία 1990-1994) • Δήμαρχος Αρναίας Χαλκιδικής (4ετία 1994-1998) 
• Δήμαρχος Καποδιστριακού Δήμου Αρναίας Χαλκιδικής (4ετία 1998-2002) 
• Επικεφαλής Ελάσσονος Μειοψηφίας του Νομαρχιακού Συμβουλίου (2003-2006) 
• Νομάρχης Χαλκιδικής (4ετία 2006-2010) 
• Δήμαρχος Πολυγύρου 2011 
• Δήμαρχος Πολυγύρου 2014 έως σήμερα 
Από πληροφορίες και αναρτημένες φωτογραφίες που συλλέξαμε από το Facebook του πολιτικού συζύγου της, η εφέτης του Εφετείου Θεσσαλονίκης ΣΟΦΙΑ ΜΑΝΤΖΑΚΙΔΟΥ επί πολλά έτη και αντίθετα με το νόμο συμμετέχει ενεργά στους προεκλογικούς του αγώνες και συγκεκριμένα: 
Στις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές του 2014 που διεξήχθησαν την Κυριακή 18 Μαΐου 2014, η εφέτης του Εφετείου Θεσσαλονίκης ΣΟΦΙΑ ΜΑΝΤΖΑΚΙΔΟΥ, αντίθετα από το νόμο εμφανίστηκε στον προεκλογικό αγώνα του συζύγου της: α)14-5-2014 στην Ορμύλια Χαλικιδικής, β)13-5-2014 στην Παλαιόχωρα Χαλκιδικής. 
Επίσης φωτογραφίζεται σκανδαλωδώς με τον σύζυγό της στο Δημαρχείο κατά την ορκομωσία του το 2014, το 2019 και στο Δημαρχείο Πολυγύρου τα Χριστούγεννα του 2014. 
Στις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές του 2019 που διεξήχθησαν την Κυριακή 26 Μαΐου 2019, η εφέτης του Εφετείου Θεσσαλονίκης ΣΟΦΙΑ ΜΑΝΤΖΑΚΙΔΟΥ ως Πρόεδρος Εφετειακής Επιτροπής Θεσσαλονίκης της περιφέρειας του Εφετείου Θεσσαλονίκης της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων έδωσε τη μάχη του προεκλογικού αγώνα του συζύγου της όπως συνήθως. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων: «Το Σάββατο 18 Μαΐου 2019, δηλαδή στον πυρετό του προεκλογικού αγώνα, με μέριμνα της Εφετειακής Επιτροπής Θεσσαλονίκης και ιδιαίτερα της προέδρου αυτής κ. Σοφίας Μαντζακίδου τελέσθηκε αρχιερατική θεία λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαγκαδά, Λητής, και Ρεντίνης κ. Ιωάννου, στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου Πανοράματος, για όλους τους δικαστικούς και εισαγγελικούς λειτουργούς, που υπηρετούν στην περιφέρεια του Εφετείου Θεσσαλονίκης …… Ακολούθως, στο αρχονταρίκι της Μονής, η πρόεδρος της Επιτροπής κ. Μαντζακίδου ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο και του δώρησε το βιβλίο του τ. Προέδρου του Αρείου Πάγου κ. Νικόπουλου "Η νομική σκέψη του Απ. Παύλου", όπως και στην ηγουμένη της Ιεράς Μονής για την άριστη φιλοξενία. Ακολούθησε καφές σε κατάστημα της περιοχής».
Είναι σκανδαλώδες για τον Έλληνα Πολίτη η προνομιακή αντιμετώπιση της Εφετειακής Επιτροπής Θεσσαλονίκης και ιδιαίτερα της προέδρου αυτής κ. Σοφίας Μαντζακίδου σε εκκλησιαστικά πρόσωπα της περιοχής που υπηρετεί, όταν μάλιστα ο σύζυγός της είναι ενεργό πολιτικό στέλεχος της Ν. Δημοκρατίας και την χρονική εκείνη περίοδο έκανε τον προεκλογικό του αγώνα στη περιοχή, η δε συγκέντρωση αυτή δεν έπρεπε να γίνει αφενός κεκλεισμένων των θυρών και αφετέρου σε μοναστήρι και με μητροπολίτη της περιοχής όπου αδιαμφισβήτητα θα εκκρεμούν δικαστικές του υποθέσεις τις οποίες χειρίζονται οι εν λόγω δικαστές και εισαγγελείς. Αυτά είναι φαινόμενα αναχρονιστικά, μεσαιωνικά, ασυμβίβαστα προς ένα σύγχρονο κράτος δικαίου, μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αντιβαίνει στο άρθρο 6 παρ. 1 της ΕΣΔΑ και στη νομολογία του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. Δεν είναι δυνατόν να συντρώγουν και να συνπίνουν δικαστές και εισαγγελείς σε ένα «όμορφο μοναστηράκι της περιοχής» και ο Έλληνας Πολίτης στη συνέχεια να προσδοκά την ύπαρξη ανεξάρτητου, αμερόληπτου και αντικειμενικού Δικαστή, ο οποίος όχι μόνο θα έπρεπε να έχει αυτές τις ιδιότητες, αλλά και θα έπρεπε να φαίνεται, σ΄ όλους, ότι τις έχει.
Ο μητροπολίτης Λαγκαδά δεν λειτούργησε στην εκκλησιαστική του περιφέρεια, αλλά ήταν καλεσμένος της εφέτη του Εφετείου Θεσσαλονίκης ΣΟΦΙΑ ΜΑΝΤΖΑΚΙΔΟΥ, που επί πολλά έτη και αντίθετα με το νόμο συμμετέχει ενεργά στους προεκλογικούς του αγώνες του πολιτικού συζύγου της και στη συνέχεια χωρίς κανέναν ενδοιασμό δικάζει τις υποθέσεις γνωστών, φίλων και ψηφοφόρων της περιοχής. Ο μητροπολίτης Λαγκαδά ευχαριστημένος από την συγκέντρωση έβγαλε Δελτίο Τύπου με τίτλο: «Η Δικαιοσύνη είναι η ανάπαυση του Θεού στην ζωή των ανθρώπων», φυσικά η ανάπαυση που αναφέρει ο εν λόγω μητροπολίτης ΔΕΝ αφορά όλους εμάς τους κοινούς θνητούς, αλλά τον εαυτό του και τους διαπλεκόμενους!!! . Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου του μητροπολίτη Λαγκαδά: «Η Εφετειακή Επιτροπή, η οποία και αποτελεί τμήμα της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, προβάλλει τα ζητήματα που απασχολούν το Εφετείο Θεσσαλονίκης, και όλα τα Πρωτοδικεία, τις Εισαγγελίες και τα Ειρηνοδικεία της περιφέρειας αυτού (Θεσσαλονίκης, Βέροιας, Σερρών, Κατερίνης, Χαλκιδικής, Εδέσσης, Κιλκίς και Γιαννιτσών), καθώς επίσης επιμελείται και διαφόρων εκδηλώσεων που αφορούν όλους τους Ανώτατους και Ανώτερους Λειτουργούς των τμημάτων αυτών». Δηλαδή επιμελείται και τα ζητήματα που απασχολούν τον σύζυγο της κ. Μαντζακίδου, αλλά και τα ζητήματα που απασχολούν τον μητροπολίτη Λαγκαδά και αφορούν τον εμπλεκόμενο σε παιδεραστία αρχιμανδρίτη, ο οποίος είναι ηγούμενος Ιεράς Μονής που ανήκει στην Εκκλησιαστική Περιφέρεια του Μητροπολίτη Λαγκαδά, Λητής, και Ρεντίνης κ. Ιωάννου και για τον οποίο ο εν λόγω μητροπολίτης με επίσημη κατάθεση του σε πταισματοδίκη έχει εγγυηθεί προσωπικά για την αρετή του. Μάλιστα εδώ και 5 χρόνια συχνά πυκνά, τρώει, πίνει και φωτογραφίζεται μαζί με τον εμπλεκόμενο σε παιδεραστία αρχιμανδρίτη και στη συνέχεια ανεβάζει τις φωτογραφίες στο ίντερνετ για να τους καμαρώσουμε και εμείς οι κοινοί θνητοί τι σημαίνει να είσαι εξουσία!!!!!! Όλα αυτά βέβαια σε αντίθεση με τους κανόνες της εκκλησίας που εφάρμοσε ο μητροπολίτης της Κέρκυρας πρόσφατα όταν «Ξήλωσε» ιερέα που κατηγορήθηκε ότι ασελγούσε σε κοριτσάκι μέσα στην εκκλησία, κρατώντας αποστάσεις από τέτοιου είδους φαινόμενα. Αυτό το έκανε όχι όταν καταδικάστηκε αλλά μόλις έγινε η καταγγελία!
Να ξεκαθαρίσουμε ότι υπάρχουν εξαιρετικοί δικαστές και εισαγγελείς που δεν θα συμμετείχαν ποτέ σε τέτοια στημένα και ανήθικα πανηγύρια
Όπως ήδη έχουμε αναφέρει, η εφέτης του Εφετείου Θεσσαλονίκης ΣΟΦΙΑ ΜΑΝΤΖΑΚΙΔΟΥ  ευχαρίστησε τον μητροπολίτη Λαγκαδά και του δώρησε το βιβλίο του τ. Προέδρου του Αρείου Πάγου κ. Νικόπουλου "Η νομική σκέψη του Απ. Παύλου"
…. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο κ. Νικόπουλος;;;
ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΣΤΗΘΙΟΣ ΦΙΛΟΣ του εμπλεκόμενου σε παιδεραστία αρχιμανδρίτη, που όπως και ο μητροπολίτης Λαγκαδά με επίσημη κατάθεση του σε πταισματοδίκη έχει εγγυηθεί προσωπικά για την αρετή του εμπλεκόμενου σε παιδεραστία αρχιμανδρίτη. Μάλιστα ο δικηγόρος υιός του κ. Νικόπουλου είναι δικηγόρος του εμπλεκόμενου σε παιδεραστία αρχιμανδρίτη, τον οποίον και υπερασπίζεται με σθένος και αυτοθυσία. Επίσης ο εμπλεκόμενος σε παιδεραστία αρχιμανδρίτης παλαιότερα υπήρξε και χορηγός της πρώην ηρωίδας δασκάλας κόρης του κ. Νικόπουλου.
Ως πολίτες αυτής της χώρας με δικαιώματα θα πρέπει πάντα έχουμε στο νου μας ότι είναι υποχρέωση του δικαστή και του εισαγγελέα, όχι μόνο να είναι αλλά και να φαίνεται αμερόληπτος!!!
Σας φαίνεται η εφέτης του Εφετείου Θεσσαλονίκης ΣΟΦΙΑ ΜΑΝΤΖΑΚΙΔΟΥ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗ;;; Σας φαίνεται το συγκεντρωμένο πλήθος των δικαστών και εισαγγελέων του Εφετείου Θεσσαλονίκης που παρευρέθηκε σε μοναστήρι της περιοχής που δικάζουν τις υποθέσεις τους και τις δικές μας ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟ;;;
Είναι αυτή Δικαιοσύνη μιας χώρας που θέλει να είναι και να ονομάζεται πολιτισμένη;;;;
Τα συμπεράσματα δικά σας………….
Σημειωτέον ότι μέχρι σήμερα όλες οι υποθέσεις του εμπλεκόμενου σε παιδεραστία αρχιμανδρίτη εκκρεμούν στην Εφετειακή Περιφέρεια Θεσσαλονίκης!!!

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ VIDEO


Επειδή κάποιοι ενοχλήθηκαν από τα βιντεάκια μου και συμπεριφέρονται σαν να είμαστε η Τουρκιά του Ερντογάν ή οποιοδήποτε άλλο απολυταρχικό καθεστώς όπου δεν υπάρχει ελευθερία έκφρασης και όλα ελέγχονται και μπαίνει φίμωτρο αποφάσισαν λοιπόν αυτοί οι τύποι να μου κατεβάσουν από την Ελλάδα τη χώρα της "Δημοκρατίας" τα βιντεάκια μου από το YOUTUBE και από το DAILYMOTION με τίτλο "ΒΙΒΛΟΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ" θα τα βρείτε εδώ ΒΙΒΛΟΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ - ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ ΣΚΟΤΟΣ:Η ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΦΕΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΦΛΩΡΙΔΗ Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίων 30 ημερών

VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ MEGASFILIPPOS & APROGRAMMATISTA ΣΤΟ YOU TUBE

4'ΝΕW ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (7' ΩΡΕΣ) 'ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΘΕΝ;;; ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...
Ο Κώστας Αδάμ είναι καθηγητής θεολόγος φιλόλογος, πνευματικο τέκνο του Μακαριστού Αρχιμανδρίτου πατρός Επιφανίου Θεοδωρόπουλου,και του Π. Αυγουστινου καντιωτη,είναι πάρα πολλά χρόνια ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Έχει διατελέσει λυκειάρχης στο Κορωπί. Είναι Μελετητης των Αγιων Πατερων Της Ορθοδοξιας Και Της Αγιας Γραφης,Ανθρωπος Με Αληθινο Προσωπικό Χριστιανικό Βίωμα.

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
Οι βιντεοσκοπημένες Εκπομπές του Αναγνωστου Του Ραδιοφώνου Της Πειραϊκης Εκκλησίας Βασίλη Ατζακλή, Και Κάθε Παραγωγή Δική Του Θα προστίθεται Εδώ!.

Αντίβαρο

ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το Zωντανό Iστολόγιο

paterikoslogos.com - Δ. Συζητήσεις

Χριστιανική Φοιτητική Δράση

Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

επικαιρότητα

ΛΙΣΤΑ (1') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΛΙΣΤΑ (2') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Greek Alert

BBC News - Home

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ - ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΑΤΕΡΙΚΑ