Τρίτη, 4 Ιουνίου 2019

Εισαγγελέας Βασίλης Φλωρίδης και η υπόθεση ΓραικούΟ Γραικός ήταν θαμμένος δυόμιση χρόνια έξω από την αυλή (φάρμα) του κρεατέμπορου και κανείς δεν έψαξε ποτέ εκεί . Τώρα όλοι κάνουν τεμενάδες στη Νικολούλη, στο Διαλυνά και άκουσον άκουσον και στον αντιεισαγγελέα εφετών Φλωρίδη (βλέπε διάταξη βίβλος παιδεραστών)
Συνοπτικά η υπόθεση είχε ως εξής: Στο γνωστό δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης, όταν ήταν προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών ο κ. Λάμπρος Τσόγκας (τώρα αντιεισαγγελέας εφετών Ροδόπης) και προϊσταμένη της εισαγγελίας εφετών η κ. Ειρήνη Αποστόλου (παραμένει η ίδια μέχρι σήμερα), η υπόθεση Γραικού αρχειοθετήθηκε κάτω από τις μύτες τους από εισαγγελέα Πρωτοδικών, της οποίας το όνομα δεν έχουμε μάθει ακόμα.
Ο κρεατέμπορας εντωμεταξύ αλώνιζε και έκανε τα δικά του παριστάνοντας τον αθώο (υπάρχουν και άλλοι τέτοιοι στηνευρύτερη περιοχή βλέπε διάταξη Φλωρίδη «βίβλος παιδεραστών»), συνεχίζοντας τις κερδοφόρες μπίζνες του στη περιοχή και κανείς δεν τον ενόχλησε!!! Από την άλλη, κάποιοι προφανώς έβγαλαν αρκετά λεφτά για να συντηρείτε αυτή η κατάσταση της ατιμωρησίας. 

Επίσης μάθαμε ότι επί δυόμιση χρόνια στοχοποιήθηκε η χήρα Γραικού, η «κυρία» όπως ειρωνικά την αποκαλεί ο Σέρλοκ Χoλμς – Διαλυνάς, ο οποίος είχε εμφανιστεί στην εκπομπή της Νικολούλη ανάβοντας τα καντήλια και τα μανουάλια στον «άγιο Φλωρίδη», αντιεισαγγελέα εφετών Θεσσαλονίκης που έβγαλε τη δικογραφία από το αρχείο και την απέστειλε στην εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για τα περαιτέρω. Στην εν λόγω εκπομπή ακούγαμε για τις φιλοσοφίες του φιλόσοφου Φλωρίδη, δηλαδή Πνευματώδεις Αφορισμούς του τύπου «άνοιξε στη κυριολεξία η γη και τον κατάπιε», δεν ακούσαμε όμως κάτι ουσιαστικό σε σχέση με την υπόθεση,. 
Επίσης ακούσαμε τον κ. Διαλυνά να λέει ότι ο φιλόσοφος Φλωρίδης τους φωτογραφίζει (πληθυντικός) τους φταίχτες της δολοφονικής ενέργειας, δίνοντας όμως σε όλους τους τηλεθεατές την εντύπωση ότι μέσα σε αυτούς συγκαταλέγεται και η «κυρία» - χήρα Γραικού.
Στη συνέχεια, μετά τη διάταξη Φλωρίδη, η υπόθεση ανατέθηκε σε τακτική ανακρίτρια, η οποία χειρίστηκε (όπως ακούσαμε) τα υπόλοιπα και βρέθηκε το πτώμα του Γραικού. 
Όπως προκύπτει από τις εκπομπές της Νικολούλη, ο Σέρλοκ Χoλμς δικηγόρος της εκπομπής Διαλυνάς, παλαιότερα έψαχνε στα ποτάμια το πτώμα του Γραικού και αναρωτιέται ο πολίτης με τη κοινή λογική " γιατί δεν είχαν ψάξει νωρίτερα στην φάρμα του κρεατέμπορου και έψαχναν στα ποτάμια;;" 
Επίσης αναρωτιέται ο πολίτης με τη κοινή λογική "πως είναι δυνατόν ο κρεατέμπορας την ημέρα της εξαφάνισης του Γραικού να έχει κουβαλήσει ένα φορτηγό χώμα στη φάρμα του και κανείς να μην έχει διερευνήσει τι το έκανε, μιας και ήταν ο τελευταίος που είχε δει ζωντανό τον Γραικό;;" Πολλά σκέφτεται  ο πολίτης με τη κοινή λογική για τις ενέργειες όλων αυτών εκεί πάνω που έβγαλαν αρκετά λεφτά από μια υπόθεση που θα έπρεπε να έχει διελευκανθεί από τη πρώτη στιγμή, όπως θα γίνονταν σε κάθε πολιτισμένη χώρα και όχι μετά από δυόμιση χρόνια να ζητωκραυγάζουμε κιόλας που διελευκάνθηκε. 
Έλεος σε αυτή τη χώρα των λαμογιών που πριν κάνουν οτιδήποτε βλέπουν €€€€€€€€€€€€€€ και κάνουν το λογαριασμούς με κομπιουτεράκια !!!!!!! 
Ας μη γελιόμαστε δεν πρόκειται για δήθεν ανικανότητα και αδιαφορία των αρχών, αλλά για μπίζνες!!!
Τέλος θα πρέπει να επισημάνουμε ότι σύμφωνα με δημοσίευμα του Έθνους," η αστυνομία είχε ζητήσει τη συνδρομή του Εργαστηρίου Γεωφυσικής και του καθηγητή Γρηγόρη Τσόκα από τις αρχές Σεπτεμβρίου σε τεχνικο και επιστημονικό επίπεδο, που σημαίνει ότι από τότε ήταν στα ίχνη του δράστη, ενώ κινούνταν κάτω από πλήρη μυστικότητα. Στο διάστημα αυτό δύο φορές ειδοποιήθηκαν οι επιστήμονες για να κάνουν την έρευνα αλλά και τις δύο φορές αυτές αναβλήθηκε με την επίκληση ότι η περιοχή ήταν βαλτότοπος". Επομένως ποια ακριβώς ήταν η συνεισφορά του φιλόσοφου Φλωρίδη στην υπόθεση;;; Υπάρχουν γενικότερα πολλά ερωτηματικά στην υπόθεση Γραικού... θα τα πούμε!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίων 30 ημερών

VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ MEGASFILIPPOS & APROGRAMMATISTA ΣΤΟ YOU TUBE

4'ΝΕW ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (7' ΩΡΕΣ) 'ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΘΕΝ;;; ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...
Ο Κώστας Αδάμ είναι καθηγητής θεολόγος φιλόλογος, πνευματικο τέκνο του Μακαριστού Αρχιμανδρίτου πατρός Επιφανίου Θεοδωρόπουλου,και του Π. Αυγουστινου καντιωτη,είναι πάρα πολλά χρόνια ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Έχει διατελέσει λυκειάρχης στο Κορωπί. Είναι Μελετητης των Αγιων Πατερων Της Ορθοδοξιας Και Της Αγιας Γραφης,Ανθρωπος Με Αληθινο Προσωπικό Χριστιανικό Βίωμα.

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
Οι βιντεοσκοπημένες Εκπομπές του Αναγνωστου Του Ραδιοφώνου Της Πειραϊκης Εκκλησίας Βασίλη Ατζακλή, Και Κάθε Παραγωγή Δική Του Θα προστίθεται Εδώ!.

Αντίβαρο

ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το Zωντανό Iστολόγιο

paterikoslogos.com - Δ. Συζητήσεις

Χριστιανική Φοιτητική Δράση

Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

επικαιρότητα

ΛΙΣΤΑ (1') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΛΙΣΤΑ (2') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Greek Alert

BBC News - Home

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ - ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΑΤΕΡΙΚΑ