Δευτέρα, 28 Μαΐου 2018

ΕΚΛΑΜΨΗ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΥ ΜΑΣ - ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΗΛΙΟΣ


ΣΗΜΕΙΟ ΖΩΝΤΑΝΟ, ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ, ΚΕΦ. 8/12 Και σάλπισε ο τέταρτος άγγελος, και χτυπήθηκε το ένα τρίτο του ήλιου,

Ο ΗΛΙΟΣ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΘΕΣΗ ΤΟΥ" ΣΤΙΣ 24/11/2014, ΕΧΑΣΕ ΠΟΛΥ ΑΣΤΡΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΙΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ "ΜΑΓΝΗΣΙΟ ΤΟΥ", 
ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΟΣ.

Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ, 
ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, 
ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΥΣΗ ΤΟΥ ΠΥΡΗΤΙΟΥ, ΘΑ ΜΑΥΡΙΣΕΙ, 

12  Και είδα, όταν άνοιξε την έκτη σφραγίδα· και να, έγινε ένας μεγάλος σεισμός, και ο ήλιος έγινε μαύρος, σαν τρίχινος σάκος, και το φεγγάρι έγινε σαν αίμα·


____________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________
ΕΚΛΑΜΨΗ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΥ ΜΑΣ - ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΗΛΙΟΣ
ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΣΤΙΣ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΕΓΙΝΕ ΕΚΛΑΜΨΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΑΣ
Ο ΗΛΙΟΣ ΜΑΣ    -    ΑΝΑΤΟΛΗ-ΔΥΣΗ    -   ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ

ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΗΛΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΥ ΜΑΣ, ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΕΝΑΣ ΑΣΠΡΟΣ ΗΛΙΟΣ


ΕΔΩ ΣΑΣ ΕΧΩ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ 
Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΗ ΕΓΙΝΕ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ, ΟΠΟΥ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΑΝΑΤΕΛΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΤΟ. ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ "ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ".
Η ΤΡΟΧΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑΝΤΑΛΛΩΝ, (ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 4 ΕΤΩΝ ΠΛΕΟΝ), ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ, ΠΑΡΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΠΛΕΥΡΙΚΑ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΟΡΥΦΩΣΗ "ΚΑΜΠΥΛΗΣ"ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ.
ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Η ΤΡΟΧΙΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ "ΚΑΜΠΥΛΗ", ΠΑΛΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΝΟΤΙΔΙΟΔΥΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ, ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΩΣ ΗΛΙΟΣ "ΑΝΑΤΟΛΗ - ΔΥΣΗ".

ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΜΑΣ ΗΛΙΟ ΟΠΟΥ ΜΕ ΠΥΞΙΔΑ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΩ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΟΥ ΘΕΣΕΙΣ. 

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΩ ΕΔΩ ΤΑ ΕΞΗΣ
1. Η ΠΥΞΙΔΑ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΟΛΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, ΑΡΑ Ο ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ. 
  2. ΔΕΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ  ΠΡΟΑΣΤΙΑ, ΟΥΤΕ Ο ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΟΣ    ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ.
  3. ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΩΣΤΑ Η ΠΥΞΙΔΑ ΚΑΙ  Ο ΥΜΗΤΤΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Η  ΑΝΑΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΗΤΑΝ. 
  4. ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η  ΠΥΞΙΔΑ ΒΡΙΚΕ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ  ΤΟΠΙΟ.
 ΜΟΝΟ Ο ΗΛΙΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ  ΑΛΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.


5. ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ Η ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ.

6. ΜΕ ΠΥΞΙΔΑ Ή ΧΩΡΙΣ, Η ΒΟΥΛΑ ΚΑΙ Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ.
7. ΜΕ ΠΥΞΙΔΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΜΟΝΟ Ο ΗΛΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΛΛΗ ΘΕΣΗ. 
8. 12.00 ΜΕΣΟΥΡΑΝΟΥΣΕ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ 24.00 ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΑΙΧΜΕΣ ΤΟΥ 24ΑΩΡΟΥ,  ΓΙΑ ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ 12 Η ΩΡΑ Ο ΗΛΙΟΣ


(ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ ,
ΟΥΤΕ Ο ΦΥΣΙΚΟΣ Ή ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΟΣ,
ΟΥΤΕ ΤΑ ΒΟΥΝΑ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ,
ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ.
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΛΑΜΨΗ.)   9. Ο ΧΑΡΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΤΟ ΙΔΙΟ.
10. ΟΠΩΣ ΚΟΙΤΑΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΕΧΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΑ ΒΟΡEΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ,  ΠΕΝΤΕΛΗ, ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, ΓΛΥΦΑΔΑ - ΒΟΥΛΑ.
   11. Η ΠΥΞΙΔΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ  ΒΟΡΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ  ΝΑ ΗΤΑΝ 
12. ΕΠΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΠΟΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΑ ΚΑΠΟΥ ΜΕΤΑΞΥ 20 ΚΑΙ 30 ΜΟΙΡΕΣ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΣ, ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΙΚΑ. 
13. ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΚΛΑΜΨΗ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΠΟΡΟΤΑΚΛΙ ΠΥΡΑΚΤΩΜΕΝΟ ΔΙΣΚΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΣΤΙΣ 24-11-2014.
ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ ΑΡΧΙΖΕ ΝΑ ΚΙΤΡΙΝΙΖΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΑΚΤΙΝΑ. ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΟΙΤΑΓΑ. ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕ 2-3 ΩΡΕΣ.
 . 
Ο ΗΛΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 24-11-2014 ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΗΛΙΟΣ ΧΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ. 

ΑΠΟ ΤΟ 2001 ΖΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ (ΜΕ ΘΕΑ 180 ΜΟΙΡΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ) ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΩ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ..... ΕΦΥΓΕ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ. 


ΚΑΙ ΑΦΟΤΟΥ ΕΙΔΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΥΡΑΚΤΩΜΕΝΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΠΟΥ ΜΕΤΟΥΣΙΩΘΗΚΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟ ΛΕΥΚΟ ΑΣΤΡΟ, ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΜΑΣ ΗΛΙΟΣ ΠΟΥ ΦΩΤΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ.

ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΜΙΑ ΕΚΛΑΜΨΗ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ, Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑ 10 ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΣΗΜΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΕΝΩ ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΔΙΣΚΟ ΣΤΙΣ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014.
ΟΜΩΣ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΛΛΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΦΑΛΜΑ ΣΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ.
ΝΥΧΤΑ ΕΓΙΝΕ Η ΕΚΛΑΜΨΗ ΚΑΙ ΕΔΩ ΝΥΧΤΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΕΚΛΑΜΨΕΙΣ. ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΚΡΗΞΗ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΘΕΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΜΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ, ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΡΗΞΗ ΑΣΤΡΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ.


ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΡΩΣΣΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ


ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕΛΕΤΑΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΚΙΑΣ, ΕΑΝ ΒΓΕΙΤΕ 12 Η ΩΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, Ο ΗΛΙΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΘΕΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ "ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΣΚΙΑ", ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΔΕΝ ΣΗΜΒΑΙΝΕΙ, ΤΟΤΕ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ, ΟΤΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.
Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΧΕΙ ΦΡΙΚΑΡΕΙ, Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟ ΝΟΤΟ.

ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΔΥΣΕ Ο ΗΛΙΟΣ ΣΤΟΝ "'ΒΟΡΡΑ"'.ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΘΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ "ΛΕΥΚΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΙΤΡΙΝΟΣ", ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΕΝΟΣ ΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΒΑΣΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΥΣΗ ΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΑΣΤΡΟ.


ΔΑΝΕΊΖΟΜΑΙ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΥ, ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ, ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟ 1/3, 

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;

ΕΔΩ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΣΕ ΚΑΥΣΗ ΕΥΓΕΝΩΝ ΑΕΡΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
ΤΟ "ΗΛΙΟΝ", ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΛΙΟ, ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 24/11/2014, ΑΚΟΜΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΚΑΥΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ ΑΥΤΟΥ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΩΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΧΥΣΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΤΟΥ.
ΕΤΣΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΔΕΝ ΕΔΙΝΕ ΤΥΧΑΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΥΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ.


ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΕΓΙΝΕ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟ ΚΙΤΡΙΝΟΣ, ΛΕΥΚΟΣ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ "'ΚΟΥΝΗΣΕ"' ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ Η ΕΚΛΑΜΨΗ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΣΟΥ ΑΣΤΡΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ.

ΕΔΩ ΘΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΚΟ ΣΕΛΑΣ, ΕΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΗΛΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ.

ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙΡΙΚΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΩΣ ΥΠΑΙΤΙΟ ΤΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΕΔΩ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ, ΑΡΚΕΤΟ ΥΛΙΚΟ, ΚΑΘΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.

 ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΗΛΙΑΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΛΑΜΨΗΟΙ ΠΑΓΟΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΚΑΙ Η ΥΓΡΑΣΙΑ ΕΝΤΙΝΟΥΝ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ, ΟΜΩΣ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΣΤΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ.

ΓΙΑΤΙ ΠΑΓΟΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥΣ ΕΙΧΕ ΠΑΝΤΑ, ΟΜΩΣ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΛΑΜΨΗΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ.


Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ, 

ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ, ΣΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΟΠΟΥ ΤΟΝ "ΧΤΥΠΑΕΙ ΑΓΓΕΛΟΣ" ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ. ΕΦΑΓΕ ΣΟΥΤ ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ, ΟΠΟΥ "ΣΒΗΝΕΙ", ΜΑΥΡΙΖΕΙ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ.
Ματθ. 24,29 Εὐθέως δὲ μετὰ τὴν θλῖψιν τῶν ἡμερῶν ἐκείνων ὁ ἥλιος σκοτισθήσεται καὶ ἡ σελήνη οὐ δώσει τὸ φέγγος αὐτῆς, καὶ οἱ ἀστέρες πεσοῦνται ἀπὸ τοῦ οὐρανοῦ, καὶ αἱ δυνάμεις τῶν οὐρανῶν σαλευθήσονται

Μαρκ. 13,24 Ἀλλ᾿ ἐν ἐκείναις ταῖς ἡμέραις, μετὰ τὴν θλῖψιν ἐκείνην ὁ ἥλιος σκοτισθήσεται, καὶ ἡ σελήνη οὐ δώσει τὸ φέγγος αὐτῆς, καὶ οἱ ἀστέρες ἔσονται ἐκ τοῦ οὐρανοῦ πίπτοντες, καὶ αἱ δυνάμεις αἱ ἐν τοῖς οὐρανοῖς σαλευθήσονται. 

Λουκ. 21,25 Καὶ ἔσται σημεῖα ἐν ἡλίῳ καὶ σελήνῃ καὶ ἄστροις, καὶ ἐπὶ τῆς γῆς συνοχὴ ἐθνῶν ἐν ἀπορίᾳ ἠχούσης θαλάσσης καὶ σάλου, ἀποψυχόντων ἀνθρώπων ἀπὸ φόβου καὶ προσδοκίας τῶν ἐπερχομένων τῇ οἰκουμένῃ· αἱ γὰρ δυνάμεις τῶν οὐρανῶν σαλευθήσονται. καὶ τότε ὄψονται τὸν υἱὸν τοῦ ἀνθρώπου ἐρχόμενον ἐν νεφέλῃ μετὰ δυνάμεως καὶ δόξης πολλῆς. ἀρχομένων δὲ τούτων γίνεσθαι ἀνακύψατε καὶ ἐπάρατε τὰς κεφαλὰς ὑμῶν, διότι ἐγγίζει ἡ ἀπολύτρωσις ὑμῶν. 

Πραξ. 2,19 καὶ δώσω τέρατα ἐν τῷ οὐρανῷ ἄνω καὶ σημεῖα ἐπὶ τῆς γῆς κάτω, αἷμα καὶ πῦρ καὶ ἀτμίδα καπνοῦ ὁ ἥλιος μεταστραφήσεται εἰς σκότος καὶ ἡ σελήνη εἰς αἷμα πρὶν ἢ ἐλθεῖν τὴν ἡμέραν Κυρίου τὴν μεγάλην καὶ ἐπιφανῆ. 
ΕΑΝ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΣΤΡΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, ΤΟΤΕ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΑΙΡΟ, Ο ΗΛΙΟΣ ΘΑ "ΣΚΑΣΕΙ"'.
ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΣΤΡΟ ΠΟΥ ΠΑΛΛΕΤΑΙ; ΕΤΣΙ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΗΛΙΟΥΣ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΥ. ΕΑΝ ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΛΛΜΩΝ.
Ο ΗΛΙΟΣ ΠΑΛΛΕΤΑΙ ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΑ, ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
ΕΧΩ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΕΔΩ ΕΠΕΛΕΞΑ ΚΑΠΟΙΕΣ, ΟΠΟΥ Ο ΗΛΙΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ.
ΠΙΟ ΚΑΤΩ, ΟΠΟΥ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΗΛΙΟΥ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ, ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΩ.

ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΟΛΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΕΔΩ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΣΧΕΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.

Η ΤΑΞΗ ΑΥΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΣΙΠΩΜΑ, ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΑΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ, ΜΑΣΟΝΟΙ, ΕΘΝΙΚΟΙ, ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΣ, ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΚΛΠ.


Ο ΝΕΟΣ ΜΑΣ ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΚΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ, ΑΛΛΗ ΓΩΝΙΑ ΑΝΑΚΛΑΣΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ,  ΑΛΛΑ ΟΠΤΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ.


ΣΑΝ ΠΡΩΤΟ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΗΛΙΑΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ, ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ, ΑΠΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ, ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ, ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ, Ή ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΝΟ Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΣΧΑΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΗΓΗΘΟΥΝ.

                                                                                                                                                                                                                


                                                                                                                  


                                                                                                         

                                                                                                                   


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

                                                          


                                 
                                                   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίων 30 ημερών

VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ MEGASFILIPPOS & APROGRAMMATISTA ΣΤΟ YOU TUBE

4'ΝΕW ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (7' ΩΡΕΣ) 'ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΘΕΝ;;; ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...
Ο Κώστας Αδάμ είναι καθηγητής θεολόγος φιλόλογος, πνευματικο τέκνο του Μακαριστού Αρχιμανδρίτου πατρός Επιφανίου Θεοδωρόπουλου,και του Π. Αυγουστινου καντιωτη,είναι πάρα πολλά χρόνια ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Έχει διατελέσει λυκειάρχης στο Κορωπί. Είναι Μελετητης των Αγιων Πατερων Της Ορθοδοξιας Και Της Αγιας Γραφης,Ανθρωπος Με Αληθινο Προσωπικό Χριστιανικό Βίωμα.

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
Οι βιντεοσκοπημένες Εκπομπές του Αναγνωστου Του Ραδιοφώνου Της Πειραϊκης Εκκλησίας Βασίλη Ατζακλή, Και Κάθε Παραγωγή Δική Του Θα προστίθεται Εδώ!.

Αντίβαρο

ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το Zωντανό Iστολόγιο

paterikoslogos.com - Δ. Συζητήσεις

Χριστιανική Φοιτητική Δράση

Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

επικαιρότητα

ΛΙΣΤΑ (1') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΛΙΣΤΑ (2') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Greek Alert

BBC News - Home

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ - ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΑΤΕΡΙΚΑ