Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

΄ΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΤΟ ΙΣΛΑΜ

Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΕΡΙΕΡΧΕΙ "ΒΙΑΙΟ ΥΛΙΚΟ, ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ, ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΘΩΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΙΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ.

ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΩΝ "ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ" ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΔΙΔΑΧΩΝ ΤΟΥ ΚΟΡΑΝΙΟΥ. ΙΜΑΜΙΔΕΣ ΜΙΛΑΝΕ, ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΤΑ.


ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΝΑΛΥΣΗ, ΜΙΑΣ "ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ, ΠΟΙΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ"

ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, (ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥΣ), ΕΓΩ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ, ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ, ""Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΩΝ ΕΥΑΓΕΛΙΩΝ, ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ, ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΡΑΝΙΟΥ"'' ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ, ΑΦΟΥ ΒΑΛΩ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΙΗΣΟΥ, ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΡΑΝΙΟΥ.
ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ "ΧΡΙΣΤΟΣ', ΣΑΣ ΠΛΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ "ΨΕΥΤΙΚΟ ΛΟΓΟ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ".

ΠΡΟΣΕΧΩΣ, ΝΕΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ 


ΘΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ,  

ΟΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΣΧΕΔΙΑΖΕ Ο "ΣΑΤΑΝΑΣ Ο ΙΔΙΟΣ", 
ΕΝΑ ΟΛΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑ, "ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ", 
(ΓΝΩΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΑΧΤΙΚΗ ΤOY ΔΙΑΒΟΛΟΥ), 
ΧΩΡΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ "ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΤΟΥ",ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ. 
ΠΑΝΤΑ ΜΑΣΚΑΡΕΥΕΤΕ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ, ΩΣ "ΚΑΛΟΣ ΠΟΙΗΜΕΝΑΣ" ΚΑΙ ΟΔΗΓΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ, ΠΡΟΣ ΣΦΑΓΗ.

ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ "ΙΣΛΑΜ", ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΝΑ "ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ", ΜΙΑΣ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΟΧΘΗΡΗΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ "ΕΙΚΟΝΕΣ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΙΑ ΑΥΤΗ, ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ.
ΕΑΝ ΤΟ "ΣΑΤΑΝΙΚΟ" ΣΚΕΠΤΙΚΟ, ΣΥΜΠΙΠΤΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΥΤΕΣ, ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΤΥΧΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΟΝΤΟΣ, Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ "ΙΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ".
ΕΤΣΙ, ΕΑΝ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ, ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΛΑΤΡΕΙΑ
ΑΥΤΗ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ "ΣΑΤΑΝΙΚΑ" ΚΑΙ ΑΙΜΟΒΩΡΙΚΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ. 
ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΟΛΑΣΗΜΗ ΚΑΙ ΑΝΕΛΕΗΤΗ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΗ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΜΟΧΘΗΡΙΑ, ΠΑΘΗ ΚΑΙ "ΣΑΦΩΣ ΗΔΟΝΗ" (ΣΑΤΥΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΕΣΟΝΤΕΣ, ΠΕΣΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΩΝ "ΑΝΘΡΩΠΩΝ", ΤΟ ΣΕΞ ΚΑΙ Η ΒΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΑ ΓΝΩΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΑΥΤΗΣ). 
Η ΑΓΑΠΗ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΕ ΕΔΑΦΟΣ ΜΟΝΟ "ΣΤΟΝ ΛΟΓΟ", ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΤΑΝ ΕΡΓΟ "ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΓΑΠΗΣ".
ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ, ΛΟΓΙΑ ΠΟΛΥ ΣΟΦΑ, ΟΜΩΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΘΑ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΣΤΗΝ "ΒΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟ".


ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ, "Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ", ΠΩΣ ΛΕΕΙ ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΑ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ "ΕΚΤΡΩΠΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ". 
ΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΟ "ΚΑΚΟ", ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΗΓΗ ΚΑΘΕ "ΚΑΚΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ", ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ "ΜΑΕΣΤΡΙΑ" ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΑΝΗ, ΞΕΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ "ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ", ΟΙ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΙ (ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ) ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΥΦΛΩΘΕΙ, ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΣΟΒΑΡΗ "ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ", ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗ". 
ΟΙ ΤΑΧΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΤΙΒΑ ΤΟΥ "ΑΠΑΡΑΛΛΑΧΤΑ" ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ, ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ. 

"ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΖΟΥΝ, Ο ΕΝΑΣ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΟΜΑΛΗ ΣΥΜΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ.
ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΠΑΝΤΑ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΝΕΣ ΤΟΥ, ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΝΑΝ "ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ "ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ" ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ "ΒΙΑ".


ΕΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ "ΠΛΑΝΕΨΕΙ" ΚΑΠΟΙΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΒΙΑΙΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ.


ΕΤΣΙ, ΕΞΥΨΩΝΕΙ ΕΝΑ "ΜΕΡΟΣ" ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΣΕ "ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΙΣΑ ΠΡΟΝΟΜΟΙΑ", ΤΟΥΣ ΚΟΛΑΚΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ, ΤΟΥΣ "ΠΛΑΝΑ ΩΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΧΤΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΟΜΟΥΝ ΜΕ "ΤΟΝ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ" ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ "ΟΜΑΔΑ" ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΕΦΤΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΥΤΑ, "ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ", ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ "ΙΣΛΑΜ", ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΕΞΥΨΩΣΗ" ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΟΙ "ΑΝΤΡΕΣ" ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΤΡΕΠΤΑ ΠΛΕΟΝ, "ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΠΑΘΗ" ΤΟΥΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΠΑΡΑΛΟΓΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ", ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΑΡΚΙΚΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ, ΩΣ "ΚΕΚΤΙΜΕΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ" ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΙΑ. ΕΤΣΙ, ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΤΙ "ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ" ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ. ΤΟ ΟΛΟ ΚΑΚΟ ΠΗΓΑΖΕΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΡΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΣΑ ΑΝΩΜΑΛΙΑ.
ΤΟ ΚΑΝΕΙ "ΜΕ ΠΟΝΗΡΙΑ" Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕ "ΓΛΥΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ". ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑ, ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ "ΕΡΓΑ" ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΘΕΟ, Ή ΕΝΟΣ ΜΟΧΘΗΡΟΥ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ;


ΕΤΣΙ ΕΑΝ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΑΥΤΗ ΘΑ ΑΠΛΩΝΕ ΤΟ ΚΑΚΟ, ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ, ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ, ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ, ΤΗΝ ΜΟΧΘΗΡΙΑ, ΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΞ; 
 ΤΑ ΠΑΘΗ, ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΝΟΥΣ, ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ, ΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ; ΤΙΣ ΛΕΪΛΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΠΑΓΕΣ; 
ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ, ΤΗΝ ΚΤΗΝΩΔΙΑ, ΤΟΝ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟ; ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΘΩΩΝ, ΤΙΣ ΕΝ ΨΥΧΡΟ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ, ΤΑ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, ΤΗΝ ΠΗΓΑΙΑ ΚΑΙ ΒΑΘΙΑ ΚΑΚΙΑ; 
ΤΟ ΑΝΕΛΕΗΤΟ, ΤΙΣ ΣΤΥΓΕΡΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ, ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ; ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΟΝ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ, 
ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΘΑΡΙΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ; 
ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΦΑΝΤΑΖΑΝ ""ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ;""


ΚΑΘΕ ΤΙ ΚΑΚΟ, ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΥΛΟΓΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ; 
"Ω ΦΙΛΕΥΣΠΛΑΧΝΕ, ΘΑ ΛΕΓΑΝΕ, ΤΙ ΚΑΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ, ΠΟΣΟ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ"


ΕΑΝ Ο ΣΤΑΝΑΣ ΕΙΧΕ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟΤΕ, 
ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΤΟΥ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ,  ΠΟΛΕΜΟΥΣ, ΑΡΠΑΓΕΣ, ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟ; 

ΘΑ ΜΠΑΙΝΑΝ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΞΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΛΩΣΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΚΑΚΟ, ΤΟΝ ΦΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΑΖΜΟ; 
ΘΑ ΡΙΜΑΖΑΝ ΤΑ ΑΠΑΝΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ, ΝΑ ΥΠΟΚΥΨΟΥΝ ΣΤΟΝ "ΑΦΕΝΤΗ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ". ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΘΑ ΜΕΤΡΟΥΣΕ ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝΑΞΙΟΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ;

ΘΑ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΜΕΣΩ ΜΑΡΤΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ, "ΑΛΛΟΥΣ", ΣΤΗΝ ΛΑΤΡΕΙΑ ΑΥΤΗ; 
"Ή ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΣ, Ή ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ, ΘΑ ΛΕΓΑΝ; ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;
ΘΑ ΠΑΛΟΥΚΩΝΑΝ, ΘΑ ΚΡΕΜΑΓΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΥΡΩΝΑΝ ΚΟΣΜΟ; ΘΑ ΒΙΑΖΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΣΚΙΖΑΝ "ΑΠΙΣΤΟΥΣ;" 
ΘΑ ΞΕΚΟΙΛΙΑΖΑΝ ΕΓΚΥΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ; 
ΘΑ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΚΤΙΡΙΑ "ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ; ΘΑ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΘΩΑ ΘΥΜΑΤΑ; 
ΣΕ ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; ΠΩΣ ΘΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΑΛΛΙΩΣ, ΑΜΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ "ΞΕΣΚΙΖΕΤΕ ΕΝΑ ΘΥΜΑ"; 

ΕΤΣΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ, ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣΕ, ΝΑ "ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΤΡΩΠΑ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ. 

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΒΑΖΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ, ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΟΜΩΣ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΕ ΕΝΑ "ΙΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ" ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕ, ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΤΟΥ, ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ "ΛΟΓΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ" ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑ ΝΑ "ΠΟΙΟΥΝ".
ΕΚΕΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ "ΑΔΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΣΚΑΡΕΜΕΝΟ ΨΕΥΔΟΣ ΤΟΥ.
ΕΑΝ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΔΟΓΜΑ, ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΤΟΥ ΘΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΥΓΥΡΙΖΑΝ ΜΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ; ΘΑ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΧΘΗΡΙΑ ΤΟΥΣ; ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΑΝΕ ΕΥΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ". ΘΑ ΒΑΖΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΚΛΩΤΣΑΝΕ ΣΑ ΜΠΑΛΑ, ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΟΜΜΕΝΑ;
ΘΑ ΒΑΖΑΝ ΤΑ ΜΩΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΟΥΝ; ΝΑ ΤΙΝΑΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ "ΒΟΜΒΕΣ", ΓΙΑ ΤΗΝ "ΔΟΞΑ", ΤΟΥ "ΨΕΥΤΟ ΘΕΟΥ;"

ΕΑΝ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΛΑΤΡΕΙΑ, ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΗΜΟΝ ΚΑΙ ΦΙΛΕΥΣΠΛΑΧΝΟΣ, ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΛΑΜΒΑΝΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΤΑΣΗ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΟΥΡΑ "114 ΦΟΡΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ", ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ, 
ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ, ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕ, ΚΑΘΕ ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΙΛΕΥΣΠΛΑΧΝΙΑ; 
ΘΑ ΕΒΑΖΕ ΑΥΣΤΗΡΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΤΙΜΩΡΙΕΣ, ΕΝΩ ΘΑ ΕΛΕΓΕ "'ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ;"
ΘΑ ΕΠΑΙΝΟΥΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΦΟΒΙΖΕ ΜΕ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΩΡΙΕΣ, ΩΣΤΕ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΤΟΥ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ" ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ; ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ "ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ;" ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ "ΙΣΛΑΜ", ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ, ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΟΠΟΥ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ "ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ", Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ """"""""ΝΑΙ"""""
ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ, ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙΣ ΣΕ "ΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ".

ΕΤΣΙ ΕΑΝ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΠΟΙΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΕΠΕΡΕΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΙΑ ΑΥΤΗ; ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΟΛΕΣ "ΑΚΡΑΙΕΣ", ΣΚΛΗΡΕΣ ΚΑΙ ΑΚΑΡΔΕΣ, ΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ;

ΟΠΟΙΟΣ ΕΦΕΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΟΥ, "ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΘΑΝΑΤΟΥ", ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΟΥΣ ΤΟΥ, "ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΘΑΝΑΤΟΥ", 
ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΤΟΥ, "ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΘΑΝΑΤΟΥ", 
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΓΕ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ, "ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΘΑΝΑΤΟΥ". 
ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, "ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΘΑΝΑΤΟΥ", 
ΟΠΟΙΟΣ ΕΦΕΡΝΕ ΑΝΤΙΡΡΙΣΗ, "ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΘΑΝΑΤΟΥ"
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΣΕ ΤΑ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΑ, "ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΤΙΣ "ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥ", ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ "ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΘΑΝΑΤΟΥ". ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ, ΕΑΝ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΕΙΧΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΛΑΤΡΕΙΑ, ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΔΙΝΕ "ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΥΣΠΛΑΧΝΙΑ" ΚΑΙ ΑΣ ΕΛΕΓΕ 114 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΙΕΡΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ "ΦΙΛΕΥΣΠΛΑΧΝΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΗΜΟΝ".

ΘΑ ΚΟΒΑΝΕ ΧΕΡΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΩΝ, ΓΙΑΤΙ "ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ" ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΣΤΗΝ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ. 
ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΔΙΝΑΝ ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ, ΟΥΤΕ ΣΕ "ΜΩΡΑ ΠΑΙΔΙΑ" ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΝ, ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ "ΦΙΛΑΡΕΣΚΕΙΑΣ" ΠΡΟΣ ΤΟΝ ""ΑΝΟΜΟ ΘΕΟ ΤΟΥΣ"'.
ΘΑ ΒΙΑΖΑΝΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ, ΘΑ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΤΙΖΑΝ, "ΓΑΜΟ". 

ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ "ΒΙΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΟΥ, ΑΠΛΑ ΘΑ ΤΟ ΣΚΟΤΩΝΑΝ; ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ, ΘΑ ΑΦΑΙΡΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΤΟ ΣΠΛΑΧΝΟ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ "ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΚΛΑΒΑ ΤΟΥ ΣΕΞ;" 
ΤΟ ΣΕΞ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΡΟ ΑΓΑΠΘΟ ΣΤΗΝ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΜΩΡΟ, ΘΑ ΠΡΟΩΡΙΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΣΕΞ."

ΕΑΝ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΛΑΤΡΕΙΑ, ΘΑ ΚΑΝΑΝ ΤΑ ΠΙΟ ΕΚΤΡΩΠΑ, ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΙΟ ΑΘΩΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ "ΟΝΟΜΑΖΑΝ, ΕΥΛΟΓΙΑ" ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ Ο "ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ". ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΝ ΟΛΟΙ, ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΗΡΗΣΑΝ ΤΟΝ "ΝΟΜΟ" ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΟΜΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥΣ;

"ΘΑ ΛΕΓΑΝΕ, ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΒΙΑΖΟΥΜΕ, ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ, ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ "ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΠΕΣΑΝ ΣΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΜΑΣ, ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΠΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΕΣΚΙΖΟΥΜΕ, ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΥΛΟΓΕΙ Ο "ΘΕΟΣ ΜΑΣ" ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΦΤΙΑΞΕ "ΑΘΩΟΥΣ" ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑΝΑΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑ;
ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ, ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΕΡΕΣ, ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΑΥΤΕΣ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ "ΠΑΘΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ", ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟ "ΠΑΘΟΣ", ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ", ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ "ΜΕΓΑΛΟΥ ΦΙΛΕΥΣΠΛΑΧΝΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΣ", ΜΗ ΠΕΡΠΑΤΑΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ, 
ΒΓΕΙΤΕ ΜΕ "ΜΠΟΥΡΚΓΕΣ", ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΡΕΘΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ "ΣΗΚΩΜΑΡΕΣ", ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΗΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΤΟΤΕ ΑΛΙ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΑΛΙ, ΠΟΥ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΒΡΟΥΜΕ, ΘΑ ΤΟΝ "ΞΕΣΚΙΣΟΥΜΕ" ΚΑΙ ΑΝ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΒΙΑΣΟΥΜΕ "ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ", (ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΙ ΓΥΝΑΚΕΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥΣ), ΑΥΤΗ ΛΟΓΟ ΤΗΣ "ΕΝΟΧΗΣ ΤΗΣ", ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ "ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΚΙΟΛΑΣ".
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ, ΤΗΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΟΥ "ΙΣΛΑΜ", ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ, ΕΑΝ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΛΑΤΡΕΙΑ, ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ.


ΕΑΝ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΛΑΤΡΕΙΑ, ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥ, ""ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ"', ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ, ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΙΟ ΑΘΩΑ ΘΥΜΑΤΑ. 

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ, ΟΤΙ "ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΩΡΟΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ", ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΕΧΑΝ ΤΟΝ "ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ", ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΟΥ "ΜΟΧΘΗΡΟΥ" ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΕΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΒΑΤΩΝ. ΕΝΩ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ, ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ, ΟΙ ΠΙΟ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΙ ΓΗΣ ΚΑΙ Η ΑΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ "ΕΚΡΑΖΕ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ".
ΕΑΝ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΛΑΤΡΕΙΑ, ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΤΟΥ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΙΟ "ΜΟΧΘΗΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ; ΘΑ ΚΟΙΤΑΓΑΝΕ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ, ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΒΙΑΣΟΥΝ, ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ, ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΣΤΟ "ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ", ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΤΟΥΣ ΒΙΒΛΙΟΥ;

ΕΑΝ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑ, ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΤΟ ΙΕΡΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟ; ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ, ΕΝΑΝ ΦΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ; ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΣΦΑΖΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ; ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΟΥΣΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΙΕΡΟΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΚΟΛΑΣΙΑΣ ΤΟΥ;  ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΦΟΒΕΡΕΣ ΣΥΜΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙΣ ΣΩΣΤΑ, ΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ, ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΝΟΥΣ, ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ;
  ΕΑΝ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΛΑΤΡΕΙΑ, ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΑΝΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ; ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΖΕ ΣΕ ΤΑΞΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ; ΘΑ ΕΔΙΝΑ ΑΝΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΜΕ ΕΠΙΒΟΛΗ ΣΚΛΗΡΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ "ΑΝΙΣΟΤΗΤΑΣ ΑΥΤΗΣ"; ΘΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ; ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ "ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΘΩΝ ΤΟΥ;" ΣΕΞΙΣΤΗ ΚΑΙ ΒΙΑΣΤΗ; ΘΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ "ΟΙΚΟΥΣ ΑΝΟΧΗΣ", ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΕΤΑΙ ΤΗΝ "ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΗΔΟΝΗ; ΘΑ ΗΤΑΝ Η "ΗΔΟΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΘΗ" ΤΩΝ ΑΝΤΡΩΝ, Ο ΑΠΟΤΕΡΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΣΟΣ ΤΗΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΑΥΤΗΣ; ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟΥΣ ΤΩΝ ΟΡΕΞΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΠΡΑΞΗΣ, ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΗΣ ΑΓΑΠΗΣ;

ΘΑ ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΚΑΘΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΙΑ; ΘΑ ΤΟΥ ΕΔΙΝΕ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ, ΝΑ ΒΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ; ΘΑ ΤΟΥ ΕΔΙΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΟΥ; ΘΑ ΤΟΥ ΕΔΙΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΘΩΝ ΤΟΥ; ΣΤΗΝ ΒΙΑ, ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΩΡΤΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥ;"
ΘΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΥΠΟΔΟΥΛΟ ΤΩΝ "ΠΑΘΩΝ ΤΟΥ" ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΒΑΖΕ ΝΑ ΕΥΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ; ΘΑ ΤΟΝ ΕΒΑΖΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ "ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΕΣ" ΚΑΙ ΘΑ ΟΝΟΜΑΖΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥ "ΒΡΩΜΙΑ;"


ΕΑΝ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΛΑΤΡΕΙΑ, ΘΑ ΕΦΕΡΝΕ ΒΙΑ ΚΑΙ Η ΜΟΧΘΗΡΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ; 

Η ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΘΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ; 
ΘΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΤΟΥ ΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ; ΝΑ ΤΙΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΒΙΑΖΟΥΝ; ΝΑ ΤΙΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΟΞΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΣΑΚΑΤΕΥΟΥΝ; ΘΑ ΕΦΕΡΝΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ, ΩΣΤΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ; ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ; ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ; ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ. ΘΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΕ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ, ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΟΤΑΝ ΤΟΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ, ΩΣ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ "ΑΝΙΣΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ;" ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ, ΕΑΝ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΙΑ;


ΕΑΝ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΛΑΤΡΕΙΑ, ΤΙ ΘΑ ΔΙΔΑΣΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΟΥ; ΘΑ ΔΙΔΑΣΚΑΝ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΥΧΙΑ; ΤΑ ΠΙΟ ΒΕΒΥΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΑ; ΘΑ ΔΙΔΑΣΚΑΝ ΤΟΥΣ ΦΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΑ; ΘΑ ΚΗΡΥΤΑΝ ΟΙ "ΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥΣ" ΠΩΣ ΝΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑ; ΘΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΝ ΠΩΣ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ; ΤΙ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΟΥ; ΠΟΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΤΡΕΙΑ; 
ΘΑ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ "ΦΟΝΩΝ" ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ, ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ;
ΘΑ ΔΙΔΑΣΚΑΝ ΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ, ΤΟ ΜΙΣΟΣ, ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΠΑΚΟΗ ΣΤΟΥΣ ΑΔΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ; ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ; ΤΙ ΑΛΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ "ΝΑΟ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ;" ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ "ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ", ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥΣ.


ΣΤΗΝ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΗ, Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΘΑ ΔΕΧΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ "ΚΑΚΟ;" ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΜΙΞΗ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΤΟΥ, ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ "ΙΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ;" 
ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ "ΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ", ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ, ΣΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ;
ΘΑ ΕΙΧΕ ΩΣ ΣΤΟΧΟ, ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΩΣ Η "ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ", Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ;
ΘΑ ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΦΙΛΙΕΣ ΜΕ "ΑΠΙΣΤΟΥΣ", ΓΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ; ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΕΝΤΟΛΗ, ΝΑ ΜΙΣΕΙΤΕ ΤΟ "ΚΑΛΟ" ΚΑΙ ΝΑ ΑΜΑΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ "ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ; ΝΑ ΚΑΙΝΕ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ; ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΣΕ ΝΑ ΒΑΝΔΑΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΝΟΥΝ, ΤΑ ΙΕΡΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ; ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΣΚΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΣΗ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ; ΤΗΝ ΔΙΕΊΣΔΥΣΗ ΜΕ ΠΛΑΓΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΔΡΕΩΣΟΥΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΠΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΤΟΥΣ; ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ "ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ", ΓΙΑ ΜΙΑ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΕΤΟΙΑ; ΕΑΝ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ "ΛΑΤΡΕΙΑ", 
ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ, ΘΑ ΠΑΡΑΚΙΝΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΣΕ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΥΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ; ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΨΕΥΔΟΣ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΛΩΘΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΥΣΟΥΝ ΚΑΘΕ "ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΙΣΟΤΗΤΑ, ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΑΥΤΗΣ; ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕ ΚΑΘΕ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΒΙΩΣΗ ΤΩΝ "ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ", ΕΩΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ;
ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΑΠΛΗ ΣΚΟΠΗΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ "ΠΛΑΝΟΥΝ" ΕΩΣ ΝΑ ΕΔΡΑΙΩΣΟΥΝ ΜΙΑ "ΥΠΟΛΟΓΙΣΗΜΗ ΔΥΝΑΜΗ", ΜΕΣΑ ΣΕ ΞΕΝΑ ΕΔΑΦΗ; ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ; ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΟΜΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ, ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ, ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ; ΤΗΝ ΓΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΒΡΟΥΝ, ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣΕ;
ΘΑ ΔΙΔΑΣΚΕ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ, ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΤΟΥ; ΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑ ΝΟΥ, ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΤΡΕΙΑ; ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΠΙΒΟΛΗ, ΩΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ.


ΕΑΝ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΘΑ ΕΒΑΖΕ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ; ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΒΑΖΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ; ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΟΥΣΕ ΤΗΝ "ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ", ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΛΠΑ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΥΠΟΤΙΜΙΣΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ "ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ;"
ΘΑ ΤΑ ΕΒΑΖΕ ΣΕ ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΧΘΗΡΙΑ, ΤΗΝ ΥΠΟΥΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΣΗ; ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ;
ΘΑ ΥΜΝΟΥΣΑΝΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΣΚΟΤΩΝΑΝΕ, ΟΠΩΣ ΒΙΑΖΑΝΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ "ΞΕΣΚΙΖΑΝΕ;"
ΘΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΟΥΣΑΝ ΝΑ "ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ" ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΙΛΙΑΖΟΥΝ "ΑΠΙΣΤΟΥΣ", ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΞΑΝ ΟΤΙ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΟΙ ΤΟΥΣ; ΘΑ ΚΟΙΜΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ "ΟΝΕΙΡΑ" ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ; ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ, ΠΩΣ ΝΑ "ΣΦΑΞΟΥΝ" ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΤΟ ΤΡΟΠΟ, ΤΟΥΣ "ΤΑΧΑ ΜΟΥ" ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥΣ; ΑΦΟΥ ΣΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ, ΜΟΝΟ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ.ΕΑΝ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΛΑΤΡΕΙΑ, 
ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΗΤΑΝ "ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ" ΚΑΙ ΣΟΔΟΜΙΣΤΕΣ; ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ; ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΡΜΑΙΟΙ ΤΩΝ ΠΑΘΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΙ ΤΩΝ ΟΡΕΞΕΩΝ ΤΟΥΣ;
ΕΑΝ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΛΑΤΡΕΙΑ, ΘΑ ΗΘΕΛΕ "ΝΟΡΜΑΛ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΙΣ ΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΟΥ; ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΡΘΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ; ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΝΑ "ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ"; ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΠΝΕΥΜΑ ΑΝΩΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ "ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ;" ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΩΘΟΥΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΕΙ; ΜΗΠΩΣ ΤΑ "ΠΑΘΗ" ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΗΤΑΝ Ο ΑΡΧΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΑ "ΕΚΤΡΩΠΑ"; ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΑ "ΕΚΤΡΩΠΑ", ΣΤΗΝ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ, Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ΤΗΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΑΥΤΗΣ; 
ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ, ΤΟ "ΝΟΡΜΑΛ" ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΘΑ ΕΠΙΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΝ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΡΓΑ, ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΑΠΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΣΑΦΩΣ.
 ΕΤΣΙ ΑΝ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΕΙΧΕ ΜΙΑ "ΘΡΗΣΚΕΙΑ", ΑΥΤΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΗ ΑΝΩΜΑΛΑ ΚΑΙ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΑ, ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΚΤΡΩΠΑ, ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ, ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΑΣ, ""ΕΑΝ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΛΑΤΡΕΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΑΝ; ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟ, ""ΙΣΛΑΜ""
ΕΑΝ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑ, ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΤΟΥ ΘΑ ΔΙΕΠΡΑΤΑΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΝ "ΩΣ ΑΘΩΟΙ" ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ, ΣΕ ΥΠΟΚΛΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΜΕΝΑΔΕΣ; 
ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ, "ΩΩ ΦΙΛΕΥΣΠΛΑΧΝΕ, ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΙΣΑΙ"" ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ; ΘΑ ΕΥΓΝΟΜΟΝΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΝΟΜΙΑ" ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΤΑ "ΛΑΜΒΑΝΑΝ ΩΣ ΕΥΛΟΓΙΑ", ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΑΤΤΑΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ;


ΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΚΑΚΟ;" ΟΤΑΝ ΒΙΑΖΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΛΕΣ, ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΘΩΟΣ ΚΑΙ ΒΙΑΖΩ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ "ΘΕΟΥ" ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ, ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΑΙ ΞΕΣΚΙΣΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΠΟΙΟΝ ΘΕΟ ΛΑΤΡΕΥΕΙΣ;
ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΓΙΑ "ΚΡΕΑΣ" ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟ "ΚΤΗΝΟΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ", ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ "ΚΤΗΝΟΣ" ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΣΚΙΖΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ "ΕΥΛΟΓΙΑ Ο ΘΕΟΣ ΣΟΥ;"
ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΜΕΝΑ ΛΟΓΙΑ, ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ "ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ"', ΩΣ "ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΝΑΡΕΤΟ;"
ΕΙΝΑΙ Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΚΑΛΟΣ; ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΕΣΚΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΛΟ; ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΝΟΣ ΚΑΛΟΣ; ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΚΑΛΗ; ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΑ ΚΑΛΗ; ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ, ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ "ΚΑΛΟ;"
ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ; ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΝ ΘΕΟ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ; ΠΟΙΟΣ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ; ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ, "ΤΟ ΚΑΚΟ", ΤΟ ΜΟΧΘΗΡΟ, ΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΤΗΝΩΔΗΣ ΣΕΞ, ""ΩΣ ΘΕΑΡΕΣΤΟ ΚΑΙ ΕΝΑΡΕΤΟ;"'
ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ; ΕΓΩ ΕΝΑΝ ΞΕΡΩ, ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ.
ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ; ΕΓΩ ΕΝΑΝ ΞΕΡΩ, ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ, Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ. ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ, ΠΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΡΑΝΙ, Ο "ΣΑΤΑΝΑΣ" ΠΕΡΙΠΑΙΖΕΙ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ.

ΕΑΝ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ "ΙΣΛΑΜ" ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΡΗΣΚΕ, ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΧΕΤΕ, ΑΦΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΟ "ΑΠΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ". ΑΦΟΥ ΥΠΟΚΛΙΝΕΣΤΕ ΜΕ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ, ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΤΩΝ ""ΦΟΝΩΝ"".

ΟΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΒΡΑΖΕΙ Η "ΜΟΧΘΗΡΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΚΙΑ, Η ΨΥΧΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ". ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΚΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ, ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ.
ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ; ΧΡΙΣΤΟ ΕΧΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ;
ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ""ΑΓΑΠΗ" ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ "ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΑΝΙΟΥ".

ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΚΟ, ΜΑΣΚΑΡΕΜΕΝΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ Ο "ΜΙΣΟ ΚΑΛΟΣ". ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ, ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΙΣΛΑΜ, ΥΠΗΡΕΤΕΙ "ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΚΑΚΟ" ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ. ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ, ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΜΟΧΘΗΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΤΟΥ, ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ, Ή ΝΑ ΠΩ ΠΙΟ ΚΑΛΑ, ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ "'ΣΑΤΑΝΑ"";
Ο ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΔΙΑΒΟΛΟΣ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΣ;
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΙΝΕΙ ΣΕ ΕΚΤΡΩΠΑ;
ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΣ, ΝΑ ΣΦΑΖΕΙΣ, "ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ", ΝΑ ΚΟΒΕΙΣ ΚΕΦΑΛΙΑ, ΝΑ ΠΑΛΟΥΚΩΝΕΙΣ, ΝΑ ΛΕΙΛΑΤΕΙΣ;
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΣ;
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΟΥΡΑ ΕΠΙ 114 ΦΟΡΕΣ, """Ο ΘΕΟΣ Ο ΕΛΕΗΜΟΝ, Ο ΦΙΛΕΥΣΠΛΑΧΝΟΣ"",
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ, ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΥΣΠΛΑΧΝΙΑ;
ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΓΙΑ ΤΟΝ "ΘΕΟ ΣΟΥ", ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ;
ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΕΙ "ΑΠΙΣΤΟΥΣ" ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΣ;
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ, ΔΕΙΡΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ, ΒΙΑΣΕ ΤΗΝ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ "ΚΑΚΙΑ", ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ;"

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΗΘΕΙΝΟΣ ΘΕΟΣ;
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕΥΣΠΛΑΧΝΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΗΜΟΝ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΟΥΡΑ.
ΑΛΛΑ ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ, "ΜΗ ΔΩΣΕΙΣ ΕΛΕΟΣ, ΜΗ ΔΩΣΕΙΣ ΦΙΛΕΥΣΠΛΑΧΝΙΑ, ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ;
ΣΚΟΤΩΣΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΒΙΑΣΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΧΤΥΠΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ; ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΝΑ ΟΡΚΙΣΤΕΙΣ, ΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ "ΑΠΙΣΤΟΣ", ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΤΟΝ; ΚΟΡΟΪΔΕΨΕ ΚΑΘΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ, "ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΠΙΣΤΟ;" ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΜΕ ΠΡΟΣΚΗΝΑ,
""""ΓΙΑΤΙ Ο ΑΠΙΣΤΟΣ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΦΟΝΟΥΣ, ΜΟΝΟ ΕΣΥ"""""
""""ΓΙΑΤΙ Ο ΑΠΙΣΤΟΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΣΥ, ΕΤΣΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΠΑΝΤΟΥ Η ""ΒΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΠΑΡΑΓΜΟΣ ΜΟΥ"".

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΟΦΟΣ ΘΕΟΣ;
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ, ΟΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΤΟ ΣΕΞ, ΜΕ ΠΑΡΘΕΝΕΣ;", ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ; ΕΣΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑΝ "ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ" ΚΑΙ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙΣ ΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΣΟΥ;
Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ "ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΣΟΥ;"
"""""""""""""""""""""'ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΘΕΟΣ;"""""""""""""""""""
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΑΘΟΣ ΘΕΟΣ;
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ, ΠΑΡΕ ΕΝΑ 6ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΒΙΑΖΕ ΤΟ; Ο ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ; Ο "ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΑΝΩΜΑΛΟΣ:"
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΑΜΑΒΡΩΣΕΙΣ ΤΙΣ "ΨΥΧΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ;" ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗ ΖΩΗ; ΠΑΡΕ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ; ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥΣ;
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΒΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ; ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΙ ΒΙΑΣΕ ΤΗΝ "ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ"; ΜΙΣΗΣΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ;

ΚΑΝΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ; ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΗΝ ΚΙΟΛΑΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΕΚΦΡΑΣΕ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ;
ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙΣ ΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΣΟΥ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΟΡΕΞΕΙΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΕΣ;" ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ "ΣΚΛΑΒΕΣ" ΚΑΝΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ "ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΝΕ ΚΑΚΟ, ΕΓΩ ΣΕ ΕΥΛΟΓΩ"'
"""""""'ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΜΟΥ, ΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ""""""
"ΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΙΣ, ΤΟΣΕΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ, ΣΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟ ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΜΟΥ"
ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΙΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ, ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ; ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΥ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ "ΒΑΑΛ" ΤΗΣ ΒΑΒΥΛΩΝΑΣ, ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ, ΒΟΥΡ ΣΦΑΞΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ;

ΕΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΚΟΡΑΝΙΟΥ,
ΤΟΤΕ """Ο ΚΑΚΟΣ ΘΕΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;""""""
ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΨΑΤΕ; ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ;
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΠΕ, ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ, ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΣΟΥ, 
Ο ΑΛΛΑΧ ΛΕΕΙ, ΣΦΑΞΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ, 
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΚΑΚΟΣ ΔΙΑΒΟΛΟΣ;
ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΟΥΛΟΥΣ ΤΩΝ ΝΑΩΝ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ, ΕΧΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΗΛΙΟΥΣ; ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΗΛΙΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ "ΣΑΤΑΝΑ".

ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΗΛΙΟΣ, ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ", ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΟΝ ΛΑΜΠΕΡΟ ΤΟΝ "ΠΡΩΙΝΟ".
ΓΙΑΤΙ ΝΑΖΙΣΜΟΣ (ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ) ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ;

ΕΘΕΣΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ,
  ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΚΑΚΟΣ ΔΙΑΒΟΛΟΣ;
   ΤΩΡΑ ΘΕΤΩ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ,
    ΜΠΟΡΕΙ Ο "ΣΑΤΑΝΑΣ", ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΚΑΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ; ...
     ΓΙΑΤΙ Ο 114 ΦΟΡΕΣ ΦΙΛΕΥΣΠΛΑΧΝΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΗΜΟΝ ΤΟΥ ΚΟΡΑΝΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΟΧΘΗΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΟΣ.
      ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΣΤΗΝ ΜΟΧΘΗΡΙΑ ΤΟΥ, ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ. ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ""ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ"" ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ""ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΣ""'.
       ΣΤΗΝ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ, ΣΕΞ, ΗΔΟΝΗ ΚΑΙ ΠΑΘΗ, ΠΑΣΑ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΤΗ, ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ.
        Ο ΑΛΛΑΧ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΤΟΥ. ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ""ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΟΣΟ ΑΝΩΜΑΛΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ, ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ "ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ, 2-3-5 ΧΡΟΝΩΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΒΙΑΖΕΙ, ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ, ΝΑ ΚΑΚΟΠΟΙΕΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ "'ΦΑΕΙ" ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΕΡΩΤΟΤΡΟΠΕΙ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟ ΤΗΣ ΣΩΜΑ, ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΕΙ.

        Ο ΒΑΘΟΣ ΤΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΤΑ "ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ" ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ, ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ, ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΔΕΝ ΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΙ "ΓΥΝΑΙΚΕΣ", ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΧΡΗΣΗ" ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ.

        ΟΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΑΝΤΡΩΝ, ""ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΓΑΘΟ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ".
         ΕΤΣΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ "ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑ" ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ.
          Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ: "ΤΑ ΚΡΕΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ, ΟΤΑΝ ΑΣΚΕΙΤΕ ΒΙΑ ΠΑΝΩ ΤΗΣ, ΕΤΣΙ ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΚΟ, ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ "ΕΥΛΟΓΙΑ".
           "ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ, Ο ΑΛΛΑΧ ΣΑΣ ΚΛΕΒΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ, ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ, ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΓΑΘΟ ΤΟ ""ΣΕΞ"" ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΑΣ.
            Ο ΑΛΛΑΧ, ""ΚΛΕΒΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΙΠΕ, Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ "ΤΟ ΣΕΞ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΣΕ" ΟΣΟ ΑΝΩΜΑΛΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.
             Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ "ΑΙΔΟΙΟ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΩΠΟ (ΤΗΣ ΤΟ ΣΚΕΠΑΖΕΤΕ), ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ (ΤΗΝ ΧΤΥΠΑΤΕ), ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ (ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ), ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΓΙΝΕ """ΑΦΑΝΤΗ"". ΣΑΣ "ΚΛΕΒΕΙ Ο ΑΛΛΑΧ", ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ, "ΕΝΑΝ ΦΑΛΛΟ", ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΜΙΑ ΦΑΛΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ" ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΑΡΚΙΚΩΝ ΗΔΟΝΩΝ, ΕΝΑΝΤΗ ΤΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ "ΑΓΑΘΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ".
              Ο ΦΑΛΟΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΣΜΑ ΤΟΥ "ΣΑΤΑΝΑ" ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΛΑΤΡΕΙΕΣ "ΦΑΛΟΥ ΑΙΔΟΙΩΝ", ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΑΝΗΚΟΥΝ.
               Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: "ΠΡΟΣΕΥΧΗ, ΣΕΞ, ΟΝΕΙΡΑ ΕΠΟΥΡΑΝΙΩΝ ΟΙΚΩΝ ΑΝΟΧΗΣ ΜΕ ΠΑΡΘΕΝΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ "ΓΗ", ΔΕΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΤΡΩΝ. Η ΗΔΟΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΙΟΤΙΚΩΣ ΚΑΛΗ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ "ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ".
                ΑΥΤΗ Η ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΣΑΣ ΟΔΗΓΕΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΕΣ.
                 ΕΤΣΙ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΑΡΚΕΤΗ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ "ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ" ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΗΝ "ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ ΑΥΤΗ", ΧΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΟΡΕΓΕΣΤΕ ΜΟΝΟ "ΣΑΡΚΙΚΑ", ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΓΚΙΞΕΙ Η "ΘΕΡΜΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΗΣ", ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΩΣ "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ".
                  ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΡΙΚΗ, ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ, ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΣΕ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ "ΙΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ;"
                   ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΦΟΝΟΥΣ, ΝΑ ΥΠΟΠΕΦΤΕΤΑΙ ΣΕ ΗΔΟΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΣ;
                    ΕΧΕΤΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ "'"ΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥ"'.
                     ΕΧΕΤΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ "'"'"ΑΝΘΡΩΠΟΣ""""
                      ΕΧΕΤΕ ΞΕΓΡΑΨΕΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
                       ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ""ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ"". ΑΠΟΤΕΛΛΟΥΝ "ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΥΝΟΛΙΚΑ".
                       Ο ΑΝΤΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο "ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ", ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΣΟ ΤΑΙΡΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ, "Ο ΑΝΤΡΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ". ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΓΕΝΕΣΗ, ""ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΘΕΟΣ, ΣΕ ΔΥΟ ΓΕΝΗ, ΑΡΡΕΝ ΚΑΙ ΘΗΛΥ ΤΟΥΣ ΕΠΟΙΗΣΕΝ ΑΥΤΟΥΣ, ""ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ"".

                        ΕΝΩ ΣΤΟ ΚΟΡΑΝΙ, Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΣΑΣ ΠΛΑΝΑ, ΣΑΣ ΛΕΕΙ, Ο ΑΛΛΑΧ, ΕΦΤΙΑΞΕ ΕΝΑΝ "ΑΝΤΡΑ" ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ "ΚΡΕΑΤΑ" ΠΟΥ ΤΑ ΟΝΟΜΑΣΕ "ΓΥΝΑΙΚΕΣ", ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΑΦΙ ΤΟΥ "ΑΝΤΡΑ".
                         ΔΕΝ ΕΦΤΙΑΞΕ "ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΥΝΑΙΚΑ", ΑΛΛΑ ΚΡΕΑΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΧΡΗΣΗ, ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ.
                          ΕΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ, ΕΙΝΑΙ Η "ΑΛΗΘΕΙΑ", ΤΟΤΕ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΟΝΤΟΣ ΤΟ ΕΔΩΣΕ Ο "ΣΑΤΑΝΑΣ" ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ;

                          ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ, ΗΜΙΣΕΛΗΝΟΣ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟ, ΑΠΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟ; ΓΙΑΤΙ Ο ΜΑΡΝΤΟΚ ΤΗΣ ΒΑΒΥΛΩΝΙΑΣ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΥΜΝΟΥΝ ΕΚΠΕΣΟΝΤΕΣ ΑΓΓΕΛΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ ΘΕΩΜΕΝΟΙ ΡΩΜΑΪΟΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ "ΤΑ ΟΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΠΤΑΜΕΝΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ ΤΟ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΟΥΝ;
                          ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ "ΚΟΛΑΣΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΤΑΦΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ", ΣΤΙΣ ΛΑΤΡΕΙΕΣ ΤΩΝ ΘΥΣΙΑΣΜΕΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, "ΤΗΣ ΤΑΝΙΤ", ΠΟΥ ΗΤΑΝ "ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΒΑΑΛ-ΖΕΥ-ΒΟΥΛ;"


                          ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ "ΑΠΟ ΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΡΑΝΙΟΥ".
                          ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΠΕΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙΗΣΗ, ΤΗΝ ΖΩΟΠΟΙΗΣΗ, ΤΗΝ ΚΤΗΝΩΔΙΑ.
                          ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΕΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΩΜΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΥΤΩΝ. 

                          ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΚΑΙ ΠΟΖΑΡΟΥΝ ΩΣ "ΙΕΡΕΙΣ". ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ, "ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΚΟ", ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΝ, ΑΠΟ ΤΙΣ "ΛΑΘΟΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΤΟΥΣ.                          ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΑΠΟ ΙΜΑΜΙ ΤΟΥ ΚΟΡΑΝΙΟΥ, ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ. ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΑΓΑΠΗ, ΜΙΛΗΣΕ ΜΟΝΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ """ΣΕΞ""""
                          ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ "ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ" ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ, ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ, "ΑΠΙΣΤΟΥΣ", ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ 72 ΠΑΡΘΕΝΕΣ.
                          ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ "ΑΡΙΘΜΟ" ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ, ΟΤΙ ΤΟ "72", ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ 72 ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΣΟΛΟΜΩΝΙΚΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΛΟΙ, ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ "ΚΟΛΑΣΗ".
                          Η ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΙΑ, Ο ΦΟΝΟΣ, ΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ Ο ΞΕΠΕΣΜΟΣ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΘΕΟ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ "ΔΙΑΒΟΛΟ".
                          ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, "ΣΕΞ ΚΑΙ ΒΙΑ", ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΖΑΝΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΕΛΕΗΤΕΣ ΚΟΛΑΣΕΙΣ ΤΟΥ. ΟΙ ΠΑΡΘΕΝΕΣ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ "ΔΑΙΜΟΝΕΣ" ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ "ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ". ΣΑΣ ΠΛΑΝΕΨΕ Ο "ΔΙΑΒΟΛΟΣ", ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΑΡΗ "ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ" ΡΩΤΗΣΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΤΕ.


                          ΚΑΤΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ, ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ, ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ "ΘΕΟΥ".
                          ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΕΡΙΑ ΒΑΦΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΟΥ.
                          ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΣ, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ; ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΟΠΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΠΕ, ΣΚΟΤΩΣΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ;

                          ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΛΑΝΑ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ, ΜΕ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΗΔΑΝΙΚΑ;
                          Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΧΑ "Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΣΟΥ;".
                          ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΛΟΓΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΟ ΚΑΚΟ, ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ; ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Ο ΚΑΛΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ, ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ "ΕΡΓΟ;" ΑΛΛΙΩΣ ΦΑΣΚΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙ, ΑΡΑ ΛΕΕΙ """ΨΕΜΑΤΑ""".                          ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ, ΜΑΡΤΥΡΙΟ, ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΙΚΕΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΟΡΕΞΕΙΣ, ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
                          ΒΙΑΣΜΟΣ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΤΟ ""ΚΑΚΟ"" ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, "ΩΣ ΕΝΑΡΕΤΟ".

                          ΣΑΣ ΒΑΖΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΛΕΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΒΙΑΣ.


                          Δεν υπάρχουν σχόλια:

                          Δημοσίευση σχολίου

                          Δημοφιλείς αναρτήσεις

                          Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίων 30 ημερών

                          VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ MEGASFILIPPOS & APROGRAMMATISTA ΣΤΟ YOU TUBE

                          4'ΝΕW ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (7' ΩΡΕΣ) 'ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΘΕΝ;;; ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...

                          ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...

                          ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...
                          Ο Κώστας Αδάμ είναι καθηγητής θεολόγος φιλόλογος, πνευματικο τέκνο του Μακαριστού Αρχιμανδρίτου πατρός Επιφανίου Θεοδωρόπουλου,και του Π. Αυγουστινου καντιωτη,είναι πάρα πολλά χρόνια ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Έχει διατελέσει λυκειάρχης στο Κορωπί. Είναι Μελετητης των Αγιων Πατερων Της Ορθοδοξιας Και Της Αγιας Γραφης,Ανθρωπος Με Αληθινο Προσωπικό Χριστιανικό Βίωμα.

                          ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

                          ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

                          Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

                          Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
                          Οι βιντεοσκοπημένες Εκπομπές του Αναγνωστου Του Ραδιοφώνου Της Πειραϊκης Εκκλησίας Βασίλη Ατζακλή, Και Κάθε Παραγωγή Δική Του Θα προστίθεται Εδώ!.

                          Αντίβαρο

                          ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

                          Το Zωντανό Iστολόγιο

                          paterikoslogos.com - Δ. Συζητήσεις

                          Χριστιανική Φοιτητική Δράση

                          Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

                          επικαιρότητα

                          ΛΙΣΤΑ (1') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

                          ΛΙΣΤΑ (2') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

                          ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

                          SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

                          Madata.GR

                          Greek Alert

                          BBC News - Home

                          Αρχειοθήκη ιστολογίου

                          ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ - ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

                          ΠΑΤΕΡΙΚΑ